Új hozzászólás Aktív témák
-
konyvmoly2
csendes tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak nem hagyják ki a telóból a legfaszább funkciót...
Btw a specifikációja elég jó:
[https://droidchart.com/hu/yota/yota-yotaphone-3-yota3p-5074]
Vajon lesz benne B20 LTE?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az OTA-s cucc megy egyáltalán a mi szürke importos telóinkon? Úgy emlékszem az RU romokkal nem kellett csinálni semmit, hanem egyből mehettek fel az EU romok. A 6-os romot is kézzel tettem fel, ota nélkül.
Az nem tiszta, hogy a 4.4-ről először az 5.0-ra kell lépni, vagy mehet egyből a 6.0? Mintha lett volna ott valami flash átalakítás, amit az 5.0 csinál, de már nem vagyok benne biztos.
-
ezittketto
tag
Köszönöm a részletes leírást
, de hálistennek úgy néz ki nem lesz rá szükség, hogy feltörjem a telót.
Ugyanis közben megoldódott a problémám az AC3-al kapcsolatban.
Megosztom, hátha valaki érdekel.:A VaR's Player PRO verzóját kell telepíteni és az simán kezeli az AC3-at.
Úgyhogy ezzel már simán lehet 3D, vagy VR filmeket is nézni ezzel a telóval (nomeg persze kell hozzá egy VR Box is).Egyre jobban szeretem.
-
Retroger
csendes tag
Az alábbi kérdésem merült fel a fenti leírással kapcsolatban:
Gondolom a telefont a 4. pont előtt csatlakoztatod a géphez. Downloading (vol-pwr) módban?(Normál bekapcsolt állapotban csatlakoztatva: a windows YotaPhone hordozható eszközként ismeri fel, az "adb reboot bootloader" parancsra error: device not found eredményt hoz, a "fastboot oem unlock" parancsra "waiting for device" jelenik meg)
Downloading módban csatlakoztatva: a windows Android Bootloader Interface ezközt érzékel. (Az "adb reboot bootloader" parancsra error: device not found eredményt hoz) A "fastboot oem unlock" parancsra a telefon újraindul recovery módban a következő kérdéssel: "Please Confirm Unlock Device? All user data will be wiped! THIS CAN NOT BE UNDONE." No illetve Yes -- unlock device lehetőségekkel. Gondolom így lehet nyitni a bootloadert.
Android system recovery módban több lehetőség is van:
reboot sytem now - újraindítás
apply update from ADB
wipe data/factory reset
wipe cache partition
reboot to bootloader - Downloading mód ugyanaz érvényes amit fentebb írtam
power down - kikapcsolás
view recovery logsMivel a fentieket később fedeztem fel, downloading módban a 8. ponttal folytattam a sort, csak a bootloader gondolom zárva maradt, a 11.-est még nem csináltam meg, először tesztelem így, meg a CN ROM-ot még nem töltöttem le.
Utólag is lehet nyitni a bootloadert? -
Retroger
csendes tag
-
dudikpal
senior tag
-
vigil
csendes újonc
Szia, és köszönöm. Pécs kicsit (vagyis nagyon) távoli nekem.
Még csak laptopra töltöttem le. A telefonra nem, és mivel egyáltalán nem értek hozzá, nem is szeretnék levélnehezéket gyártani a telefonból. Akkor inkább egy működőképes 206-os...
Budapest környékén tudtok ajánlani valakit? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Per pillanat még nem sikerült H+ fölé mennem a belvárosban sem, egyébként 30-as vagyok. Mindegy.
Amúgy ezt a RU romot ezt írják más felé is, de van EU rom is. Én azt raktam fel az 5-ös romok közül. Mondjuk ma reggel a buszon újra kellett indítani a telót, mert csak UMTS-en volt és nem ment semmilyen formában a mobilnet. Reboot után rögtön H+ lett.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jajj ezt benéztem, és tegnap a HK-s 5.0 rádió fájlokat flesseltem be. Na majd este korrigálom.
Egyébként Ese 11:45-kor 75%-on volt a teló, ma reggel 6:35-kor 72%-on. Most 67%-on vagyok és azt írja, hogy még kb. 5 nap van hátra. Ezt az 5.0-ás EU rommal. Pár appot kitöröltem belőle, de csak ennyi, szerintem nincs merülés gondja. - Bekapcsolt wifi és kikapcsolt BT, NFC mellett. Itt a cégnél is wifin vagyok.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hi! Jah, gondoltam h. csak hazudik.
A 6.0 alatt a hátlapi panel lapozása nem mindig tökéletes. Van az a mozgó fehér "szivárvány" oszlop, na az után néha nem fekete marad az alap szín, hanem valamelyik szürke árnyalat. Nem tudom, ilyen van-e az 5-ös romban, ott nem néztem.
Amúgy egy dolog felett nem tudok napirendre térni. Olyan baromi lassú a fájlok másolása MTP-n a telóra, hogy az valami hihetetlen. Először azt hittem, hogy csak Linux alatt van valami gáz, de nem, Windows alatt is pont ugyanolyan lassú. Alig pár giga videót másolok, erre a hátralévő idő több mint 2 óra.
Van egy ZTE telóm is, azzal sosem volt ilyen gond mtp-n. Lehet még az Android6 "béta" volta okozza? -
-
zacci
aktív tag
Koszi!
De ez ugye nem azt jelenti, hogy visszallitja a frissites elotti droid verziot ?
En nem tapasztaltam kirivo hibakat, tok jol mukodik a 6-os, bar allitolag nehanyan panaszkodnak az edp kezelesre. Hat passz, nekem mukodik rendben, lehet 1-1 apro funkcio nem megy, de en ilyet egyelore nem talaltam. igaz meg a sim kartyat sem tettem bele, varom a "tokot"
Miert kellett a radio driver ? Nem volt jo a RU-s ? -
zacci
aktív tag
Nem vagom kapasbol miert nem ugy csinaltad, ahogy leirtam, de a te dolgot
A megfelelo ADB driverrel probaltad ? Mert ha nem jo az ADB driver, az allitolag az szokott vicces dolgokat muvelni.
Valoszinuleg az elso probalkozaskor baxtad el a cuccot.
Ha most fent van a 134-es rom es latszolag megfeleloen mukodik, akkorA lenyeg, hogyha eljutottal a 134-es romig es az rendben mukodik, akkor tolj egy data/cache/dalvik torlest, es utana a recoveryben valaszd az apply update from ADB-t, majd adb sideload yotaphone2-user-RU1.1.27-from-RU1.1.134.zipElvileg igy mukodnie kell.
Legyen sok szabad ram a gepben! -
zacci
aktív tag
Nem feltetlenul egyszerubb, inkabb mas. En egyelore nem akartam twrp-t. De az elkerulhetetlen, hogy a RU verzio fullosra legyen frissitve, mert arra epul ra a v6.0. Viszont ami KingoRoot 5.0 alatt mukodott, az most nem megy 6.0 alatt, igy nem tudom hogy lehetne rootolni 8(
-
zacci
aktív tag
Passz, ki kell probalni, oszt vagy megy, vagy nem. Max. soft brick lesz belole, nagy kaland 8)
Ha szerencsenk van, akkor a 4.4-es driver tovabbra is mukodni fog 6.0-val. Ha nem hat nem. Engem annyira nem erdekel, csak mukodjon oszt josag van. az eddigi irasok alapjan mar ennek is orulni kellExofost meg ezek szerint hanyagolni kell, bar pont ott talaltam meg a legolcsobban azt a cuccot, amit majd szeretnek... Mind1, nem surgos, majd kesobb megveszem a mostani ar feleert
PayPal-nak reklamalj, ha meg lehet.
-
zacci
aktív tag
Elvileg le kell cserelni a radio drivereket, de attol meg YD201 marad termeszetesen.
Ezt talaltam:
Fix for Yotaphone 2 YD206 from China
If you already flashed the phone to latest EU 5.0, you can skip 1-5
1. download via FTP: fw.ydevices.com/YotaPhone2/YotaPhoneFlasher/yotaphone2_flasher.exe and install
2. run flasher and download latest EU rom (2 - 5- 7)
3. turn off the phone and turn it on while holding volume down - this will boot the phone in "downloading..." mode
4. in the flasher press 1 (Flash the cellphone)
5. the phone is now on 5.0.0-EU1.1.124b and 2G is not working at all and 3G is connecting only to 2100 MHz (on my cell network)6. download via FTP: fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/CN/4.4.3-S01-003-CN1.0.3.32a.zip
7. unzip the file and copy \radio to c:\program files (x86)\yotaphone_flasher
8. run cmd and go to c:\program files (x86)\yotaphone_flasher
9. repeat step 3.
10. run next lines:
fastboot flash modem radio\NON-HLOS.bin
fastboot flash sbl1 radio\sbl1.mbn
fastboot flash rpm radio\rpm.mbn
fastboot flash tz radio\tz.mbn
11. reboot the phone and enjoy 2G and strong 3G signal -
morist
csendes tag
XDA-n sokan panaszkodnak az e-ink oldal problémájára, a jelenség ugyanaz, mint az enyém. Írtak megoldási javaslatot, próbáltam, de nem jó, esetleg egy firmware csere megoldhatja a problémát.
Tegnap írtam efoxnak, várom a választ.
Egyébként lehetségesnek tartom, hogy frissítési probléma lehet, így akár szoftveres is lehet a probléma.
A fehér módon használható, de mégis zavar, hogy csak egy órát bírt ki, és ráadásul mindeféle mókolás nélkül adta meg magát.
Esetleg kezdheted a parát!
A tiéd mennyi ideig ment az eredeti szoltverrel? Ugyanaz volt a build és az alapsáv, mint az enyém? -
morist
csendes tag
Efox-shop, 1 éves garanciával. Megírom nekik, hogy mit lehet tenni.
Egyébként érdekes, mert amikor bekapcsoltam, kérte, hogy válasszam ki a nyelvet, mint gyári visszaállítás után, de az e-inken budapesti -13 fokos hőmérsékletet mutatott! A csomagolás épnek tünt! Érdekes!
Egyébként ha fehérbe állítom a hátteret, működik, bár nagy halványan látható ahogy a percmutató lépett! -
spln
tag
Ha nem sűrűn kell a TWRP, akkor használható telefonra telepítés nélkül is.
A fastboot-nak van egy olyan opciója amivel lehet a gépen lévő image-t is boot-olni a telóra.Én a yotaflasher mappájába csináltam egy twrp mappát, ebben volt az image:
yotaphone_flasher>fastboot boot twrp\twrp_yotapho
ne2.imgA twrp image xda-ról van: mega.nz download
-
watchfun
tag
Igazából azért kérdeztem mert mintha azt olvastam volna, hogy az eu 124-essel a telefon által kijelzett verzió 201-es lett. Ha meg hardveresen ugyanaz, akkor ugye...
Mondjuk ahol én mozgok, ott nekem elegendő a 3G. Jelenlegi telefonom sem tudja a B20-at (sőt az LTE-t sem), előtte viszont olyant használtam ami LTE-s, B20-as volt. Az én használati szokásaimmal nem tapasztalok különbséget, alapvetően böngészés, levelezés amire napközben a telefon használva van, ott viszont nincs markáns különbség, ezért is mertem bevállalni. Nade hamár, akkormár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest