- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
válasz
konyvmoly2 #1191 üzenetére
A videón elvileg az international változat látható, alin meg máshol általában a sima kínait árulják.
-
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #1186 üzenetére
Most láttam meg ezt a videót, a videó végén a skac megcsinálja a tükrözést, hurrá! Van remény!
-
UHHH
őstag
Én Pécsett vagyok, ha valaki jár erre, segíthetek neki a yotáját felokosítani/megnézni, mi baja.
Rég nem kapcsoltam be a yotám, de tegnap 84 %-ot írt az akkura, szóval nem lett túlmerült. -
UHHH
őstag
válasz
barkzso #1117 üzenetére
yotaflasher
lemaradtam. -
UHHH
őstag
Tavalyi, de még talán aktuell.
Íme az én leírásom, kínai YD206-osom van, elvileg így csináltam:1. adb-setup-1.4.3.exe telepítése.
2. yotaphone2_flasher.exe telepítése
3. leguccsó 5-ös RU firmware letöltése, a korábban feltelepített yotaphone2 flasher mappájába "Firmware" könyvtár létrehozása, oda kicsomagolása
4. rendszergazdai cmd-t indítok, belépni a yotaphone2 flasher könyvtárába
5. összekötöm a telefont a géppel, felrakom az összes drivert (megnézem az eszközkezelõben!) aztán "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon,
vagy kihúzom USB-bõl és a telefont úgy kapcsolom be hogy power és hangerõ LEFELE együttes megnyomása
6. "fastboot oem unlock" parancs kiadása, s várni, a telefon újraindul
7. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
8. elindítom a yotaflashert aztán kérek firmupdate-et (1-es gombot nyomni), és késõbb az "usertörlésre" Yes-t nyomni.
9. hagyni újraindulni, sokáig tart sajna... Akinek nem megy így az próbálja eztán:
fastboot.exe flash -S 512M system firmware\system.img
10. OTA felfrissíteni a ruszkijjj firmware-t ( tudod, ott a szoftverfrissítés wifin át! ). Ha ez kész, megint berakni downloading módba a telefont.
11. Leguccsó kínai ROM-ból kiszedni a radiófájlokat a radio mappából.
fastboot.exe flash modem firmware\radio\NON-HLOS.bin
fastboot.exe flash sbl1 firmware\radio\sbl1.mbn
fastboot.exe flash rpm firmware\radio\rpm.mbn
fastboot.exe flash tz firmware\radio\tz.mbnKÉSZ!
opcionálisan:
1. TWRP letöltése, kicsomagolása a yotaflasher mappájába
2. "fastboot boot twrp-yotaphone2-v3.0-isencryptionworking.img" amikor kész, újraindul.
Ha nem megy "boot"-tal, "flash"-eljük
3. ha flash -t választottuk, akkor újraindításnál nyomni minden gombot, aztán "volumeup és power"-t amikor újraindul
4. ha jól csináltuk, akkor a TWRP-t tölti be, UPDATE-SuperSU-v2.46.zip
-t felmásolni MTP-vel és installálni TWRP-bõl, root jog is megvan, teljes a gyönyör. Hatos androidhoz FRISSEBB su csomag kell:Akkuleszívás ellen: "Settings->Developer" és kapcsold be a "Force GPU rendering",
ami egy kicsit visszafogja a CPU-t. A wifi beállításokban 2.4 GHz "only" -vá varázsolása is segíthet.leírás vKSL0.04 2017-04-20 A pécsi szûretlen sört meg a stoutot szeretem!
-
UHHH
őstag
Ugyebár 20% alá nem illik a Li-Ion -okat meríteni, legyen az yota, vagy egy ezer éves samu.
-
UHHH
őstag
válasz
mosolyogva #1067 üzenetére
Akkor biza az én megoldásom segíthet, de B20-ad akkor sem lesz.
Honnan vetted 201-esként? A 201 drágább, reklamálj! -
-
UHHH
őstag
válasz
konyvmoly2 #1018 üzenetére
A kínaira még 5-ös android se jött, így miért is várnád a 6-ost?!
-
UHHH
őstag
válasz
ezittketto #950 üzenetére
-
UHHH
őstag
Nekem van szuper Nook GlowLight e-book olvasóm, mégis a yotán olvasok, mert kisebb és célszerűbb ezt használni.
Aki meg nem tud helyesen írni, az ne bocsátkozzon nagy flame-be! Fáj a szemem a helyesírási hibáktól.
-
UHHH
őstag
Bocs, ez lemaradt: "Now you can set up events' notfications on the always-on display in Events widget settings"
Továbbá: "The system update includes the Android Security Patch of September 2016" -
UHHH
őstag
124-hez képest ezek vannak az "új" októberi 134 RU-ban:
- Yotahelp
Discover your YOTAPHONE - you can find detailed information about system updates, tips and tutorials here- Maximum Power Save
Power saving mode, which gives access to both displays and basic functions to the phone- App optimization
Make the battery last longer by disabling background apps that drain it- Smile for the camera update
Create your own camers shutters and use them during shooting; viewfinder on the always-on display added- Notification widget
Keep up with the latest happenings by checking new notifications on the always-on display- Fast contacts
Quick access to your favorite messengers in Contacts widget on the always-on display- Application switcher
Quick switching between two most recently used apps by tapping recent apps button twice -
UHHH
őstag
-
UHHH
őstag
válasz
dudikpal #884 üzenetére
"Íme az én leírásom, kínai YD206-osom van, elvileg így csináltam:
1. adb-setup-1.4.3.exe telepítése. https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itNVB1elljU2NPR0k/view
2. yotaphone2_flasher.exe telepítése ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/YotaPhoneFlasher/yotaphone2_flasher.exe
3. leguccsó 5-ös RU firmware letöltése, a korábban feltelepített yotaphone2 flasher mappájába "Firmware" könyvtár létrehozása, oda kicsomagolása
5. összekötöm a telefont a géppel, felrakom az összes drivert (megnézem az eszközkezelõben!) aztán "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon,
vagy kihúzom USB-bõl és a telefont úgy kapcsolom be hogy power és hangerõ LEFELE együttes megnyomása
7. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
8. elindítom a yotaflashert aztán kérek firmupdate-et (1-es gombot nyomni), és késõbb az "usertörlésre" Yes-t nyomni.
9. hagyni újraindulni, sokáig tart sajna... Akinek nem megy így az próbálja eztán:
10. OTA felfrissíteni a ruszkijjj firmware-t ( tudod, ott a szoftverfrissítés wifin át! ). Ha ez kész, megint berakni downloading módba a telefont.
11. Leguccsó kínai ROM-ból ( ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/CN/4.4.3-S01-003-CN1.0.3.32a.zip ) kiszedni a radiófájlokat a radio mappából.
opcionálisan:
1. TWRP letöltése, kicsomagolása a yotaflasher mappájába https://mega.nz/#!XBQggSjB!JCIaoeWlDCucGv1qzNCQHplq_gfa3T3LRq553B2DZiI
2. "fastboot boot twrp-yotaphone2-v3.0-isencryptionworking.img" amikor kész, újraindul.
3. ha flash -t választottuk, akkor újraindításnál nyomni minden gombot, aztán "volumeup és power"-t amikor újraindul
https://download.chainfire.eu/696/supersu/ -t felmásolni MTP-vel és installálni TWRP-bõl, root jog is megvan, teljes a gyönyör. Hatos androidhoz FRISSEBB su csomag kell: https://download.chainfire.eu/924/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.68-20160228150503.zipAkkuleszívás ellen: "Settings->Developer" és kapcsold be a "Force GPU rendering",
ami egy kicsit visszafogja a CPU-t. A wifi beállításokban 2.4 GHz "only" -vá varázsolása is segíthet.leírás vKSL0.03 2017-02-20
" -
UHHH
őstag
az umi diamond nagyon strapabíró, ezt használom élesben, mert a yotát féltettem...
-
UHHH
őstag
válasz
dudikpal #831 üzenetére
"Íme az én leírásom, kínai YD206-osom van, elvileg így csináltam:
1. adb-setup-1.4.3.exe telepítése. https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itNVB1elljU2NPR0k/view
2. yotaphone2_flasher.exe telepítése ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/YotaPhoneFlasher/yotaphone2_flasher.exe
5. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
11. Leguccsó kínai ROM-ból ( ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/CN/4.4.3-S01-003-CN1.0.3.32a.zip ) kiszedni a radiófájlokat a radio mappából.
opcionálisan:
1. TWRP letöltése, kicsomagolása a yotaflasher mappájába https://mega.nz/#!XBQggSjB!JCIaoeWlDCucGv1qzNCQHplq_gfa3T3LRq553B2DZiI
https://download.chainfire.eu/696/supersu/ -t felmásolni MTP-vel és installálni TWRP-bõl, root jog is megvan, teljes a gyönyör. Hatos androidhoz FRISSEBB su csomag kell: https://download.chainfire.eu/924/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.68-20160228150503.zipAkkuleszívás ellen: "Settings->Developer" és kapcsold be a "Force GPU rendering",
ami egy kicsit visszafogja a CPU-t. A wifi beállításokban 2.4 GHz "only" -vá varázsolása is segíthet.leírás vKSL0.03 2017-02-20
" -
UHHH
őstag
Szia! Hol laksz? Én pécsi. Van pár leírás, ahol elmeséltük, hogy lehet rakni más ROM-ot a készülékre, de szerinted véletlen a yotánál 206-os firmet raknak a 201-re? Annyira átcseszésnek tűnik ez! Ha már flashelve lett EU ROM a készülékre, akkor itt ezzel a programmal tudod nézni az LTE hálózatokat.
A helyedben írnék a yotásoknak IMEI számmal, és rögtön megmondják hogy kérd vissza a zsédet az Efoxtól... -
UHHH
őstag
válasz
Retroger #796 üzenetére
másold oda a dll-t ahol a flasher van, továbbá rendszergazdaként futtasd a flashert.
nagyon egyszerű amúgy, csak nem mindegy, milyen leírást követsz.
Pl.: RU 5-ös firmwaret rakj fel, azt frissítik a legjobban, tud mindent amit az EU is...
Utána viszont a rádiófájlok cseréje lesz fontos, hogy legyen erős rádiójeled. -
UHHH
őstag
Jah, lehet hogy mostanában már csak az alja yota jut a cooli/antelife/efoxtól! Jut eszembe: Efox annyira balfék volt, hogy nem írt mobilszámot a csomagokra, 100%-os biztonsággal 4 ilyen csomagról tudok mostanában és a futár emiatt nem tudta értesíteni a címzettet... Balfékek.
Ah so, B20 LTE sajna nincs, de talán nem olyan nagy baj itt, a nagyvárosban van 4G (jó a 3G is "vidéken", ha nem akarod lemeríteni a mobil kvótád egy óra alatt).
-
UHHH
őstag
válasz
Maximum1 #779 üzenetére
Egyik usernek olyat küldtek ezek, amit nem lehet bekapcsolni, kuka.
Másik usernek olyat küldtek ezek, mely 13 nap múlva amoled halált és túlmelegedést okozott.
Nekem használt-koszos telefont küldtek, meg olyat, melynek a doboza totál szét volt gyötörve (nem szállítás során sérült meg).
Szóval az antelife-coolicool-efoxshop -ot "nem igazán javasoljuk" itt a fórumon egy páran... -
UHHH
őstag
válasz
konyvmoly2 #771 üzenetére
Én maradtam a 4.4-nél, amúgy meg ha zavar a villogás akkor: cool reader feltelepít és képernyő tükröz...
-
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #760 üzenetére
A fastboot a rossz, memory leak rulez, nekem 8 GB-nál sírt, szóval mással is előfordul ez, ne aggódj, nem nálad van a bajság! Voda van B20 Pécsett, nálad ott kellene lennie "rendes" 4G-nek szerintem, ha nem vodás vagy. A voda állítólag B20 itt Pécsett. Van frankó 4G yotával kertvárosi TELEKOMOS arcnak, 5-os RU firmmel, amit én CN 4 rádióztam be...
-
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #748 üzenetére
De, nagyon is jó (lenne), ha létezne olyan...
Az ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/CN/ FTP címen nem igazán létezik.
-
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #745 üzenetére
-S : split, azaz tördelje szét miközben feltölti az image-et. valaki panaszkodott arra, hogy az 5-ös android jobban merül, mint a 4-es.
A 4G azért nem mehet, mert a rádiófájlokat a 4-es "CN" romból ki kell szedni és felflashelni, ezt a 4 fájlt: NON-HLOS.bin rpm.mbn sbl1.mbn tz.mbn
Ha ezt megteszed, akkor elvileg a "RU" romon is "CN"-es "206"-os rádiócuccod lesz és minden rendben lesz. XDA-n van erről leírás. -
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #736 üzenetére
Szia! Volt már szó róla, hogy 201-et hazudik magáról, de attól még nem lesz 201 sajnos.
4.4-nek elég rossz az eink default olvasója, 3 oldalanként villan egyet. Az 5-nél nem tapasztaltam ilyet, de az meg hülye érintési zónákkal operál és a következő oldal helyett sokszor belementem a menübe.
Hiába, a cool reader az igazi. -
-
UHHH
őstag
system/data/boot boven eleg, belso tarhelyre rakja, nem bantja ott senki es semmi. ha visszarakod akkor az az allapot lesz, ami akkor volt, amirol keszitetted. en maradok az 5os yotanal, sok baj van a hatossal az xda szerint.
kezzel frissitettem a radiofajlokat a kinai rombol.
-
UHHH
őstag
Sziasztok! Megprobaltam a recovery unlock+twrp futtatas+twrp hatos android telepites (TWRP_Backup Yotaphone_2 Android_6.0.1_RU_clear 2016-12-04.rar kibontasa utan twrp recoveryzve)-t es faliora lett, a bootlogo mar marhalassan jott be, es hiaba vartam fel orat, akadozva jatszotta csak a bootanimot.
Ujrainditas utan ismet csak akadozo bootlogo volt, es semmi mas.Ekkor felraktam yotaflasher-rel a 5.0.0-RU1.1.124 ruszki firmware-t, majd 1.134 -esre OTA modon frissitettem. Aztan megprobaltam sideloadolni, ket fajllal is: ota_yotaphone2-user-RU1.1.18-from-RU1.1.134.zip
illetve yotaphone2-user-RU1.1.27-from-RU1.1.134.zip de mindketto hibara fut allandoan: "Status 7" hibaba. A recoverym stock, hisz az 5.0-ssal a recoveryt is visszaallitotta.
Szoval nektek hogy ment fel a hatos? Nem allitottam semmit az otos rom OTA telepitese elott/utan, szal full gyari az 1.134-em elvileg, megse telepul egyik hatos sem. -
UHHH
őstag
Aki a hatos romot probalta, milyen rajta a 4G? Kell szarakodni a radiofajlokkal, hogy legyen 4G? Koszi!
-
UHHH
őstag
Gearbesten most aktivaltak a kupont: YotaPhone coupon: YO4G Price: $ 114.99
-
UHHH
őstag
na es a hatos androiddal igy mi lesz a CN telokkal?
Efoxshop: bekaphatja, hasznalt telefont adott el nekem ujkent (nem yotat), megy a paypal case. Szetszaggatott toltomadzag csomagolas, meg hatlapon valami s alaku 10 centis lenyomat.morist: Kivancsi vagyok, neked mit valaszolnak a reklamalasodra: Van, aki visszakuldte nekik a telefont, es 3 honap mulva se kuldtek semmit, illetve volt akinek a szart visszakuldtek ugyanugy szarul. Forras: facebook illetve weboldaluk, ahol kommentben sirnak az userek!
-
UHHH
őstag
Sajna a nanosim intezese meg folyamatban... Igy nincs radioval tapasztalatom, de rengeteg YD206 usert lattam, hogy ezt hasznalja es YD201 -es "lett" a telefonja. Persze B20 nuku!
De ennyi erovel te mar az uj MarshMallow (6-os android) TWRP-s betat is felrakhatod, ha bator vagy (persze mindent sajat felelossegre)! -
UHHH
őstag
ugy latom hiaba reklamoztam a hatos androidot, teljes a kozony.
-
UHHH
őstag
Es eljott a pillanat. HATOS android beta... RU1.1.134 firmware-re lehet felupgradelni. Itt van TWRP sideload cucc is. Azt mondjak, eleg jol megy...
Azt mondjak, hogy a kinai YD206-osra nem ajanljak, hogy felkeruljon, de lehet csak kamu. Probalta mar valaki?morist: ugyanaz volt az alapsav, egy par percet ment alapon, de mar friss EU-s firm van rajta.
-
UHHH
őstag
Íme az én leírásom, kínai YD206-osom van, most hegesztettem, elvileg így csináltam:
1. adb-setup-1.4.3.exe telepítése.
2. yotaphone2_flasher.exe telepítése
3. firmware letöltése, a korábban feltelepített yotaphone2 flasher mappájába "Firmware" könyvtár létrehozása, oda kicsomagolása
5. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
8. elindítom a yotaflashert aztán kérek firmupdate-et (1-es gombot nyomni), és később az "usertörlésre" Yes-t nyomni.
9. hagyni újraindulni, sokáig tart sajna...
KÉSZ!opcionálisan:
10. TWRP letöltése, kicsomagolása a yotaflasher mappájába
10. "fastboot boot twrp-yotaphone2-v3.0-isencryptionworking.img" amikor kész, újraindul. Ha nem megy "boot"-tal, "flash"-eljük
11. ha flash -t választottuk, akkor újraindításnál nyomni minden gombot, aztán "volumeup és power"-t amikor újraindul
12. ha jól csináltuk, akkor a TWRP-t tölti be, UPDATE-SuperSU-v2.46.zip -t felmásolni MTP-vel és installálni TWRP-ből, root jog is megvan, teljes a gyönyör.leírás vKSL0.01 2016-12-11
-
UHHH
őstag
Nem azert nem tudod hasznalni, mert nincs nyitva a bootloader? Vagy akkor be se toltene? En ketszer is felraktam, es siman felment a twrp-yotaphone2-v3.0-i…working.img 12th November 2016, 03:31 PM -kor rakta ki evilracer123 az xda forumon.
-
UHHH
őstag
Bekenhagytam inkabb a mas altal backupolt TWRP image-et, felraktam szepen a legutolso EU-t, elsore felment, utana twrp-t es supersu-t, es maris rootolva van a vas.
-
UHHH
őstag
-
UHHH
őstag
Vegre itt van a yd206-os. Hogy biztonsagi mentem le, hogy utana flasheljek uj romot?
Ugy latom, hogy: ki kell nyitni a bootloadert, aztan twrp, aztan azzal lementem az egeszet. Stimm?
Koszi. -
UHHH
őstag
xda-n rakerestem es : "Sorry, but you won't get LTE800 that way."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest