- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Szerintem előzőleg megint nem a CN, hanem a HK romot szedtem le, mert az alapsáv RU volt... Mindegy, most a CN romos rádió fájlokkal az alapsáv is CN lett. Mondjuk idehaza így is csak H+ volt, majd meglátjuk mi lesz. Ha a belvárosban sem megy a dolog, akkor még túrom tovább.
Romból most marad az EU, amíg ki nem jön a végleges 6-os rom.
jackbacsi87: 5-ös és 6-os Android alatt az eink oldal váltása nem minidig hibátlan, időnként szürke marad a fekete háttér helyett és akkor nehezen olvashatók a dolgok. Ilyenkor lapozni kell aztán megjavul. Ez nem túl nagy gond, ettől még nagyon fasza az eink és tök jó használni.
A többiről még nem tudok nyilatkozni, túl friss a teló. Viszont tok az kell rá, mert baromi csúszós a teló! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Minden lofaxkarikáról annyit, hogy ez egy 1 hetes Windows, amit ráadásul nem is igen használok, csak az ilyen fasságok meg pár játék miatt tartom.
A probléma meg magával a fastboot-tal lehet, maga a Yota flasher is csak azt hívja meg különböző paraméterekkel. Most h. a címzés nem megy neki vagy mi a baja, az már mindegy... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megvolt, ott az egyik tag azt írta, hogy az mtp rendben van.
Amúgy igaz még nincs bent a sim kártyám a telóban, de wifivel is azt írja 86%-os akku mellett, hogy kb. 5 nap élet van még benne.
Addig nem akarom "fő" telefonnak használni amíg nem jön meg hozzá a keret, meg a kijelző védők, mert rettenetesen csúszós jószág. Már kétszer sikerült is leejtenem, pedig csak csütörtök óta van meg. -
fattyu
veterán
én remekül szórakozom ezen de használni nem akarod a telót?
i mean mi a baj az 5el mi hiányzik belőle amit a hat majd tudni fog? doze? nem fogja megváltani a világot.
mást el se tudok képzelni amire ne lenne jó már az 5.
root legyen és jóéjszakát. nekem ennyi nyüstölési elvárásom van a készülékkel. aztán működjön. hosszan stabilan nyűgök nélkül.
-
Akos1994
aktív tag
Köszi, akkor azt hiszem megelégszem az 5.0-val, most azóta szolgáltatómnál kivágták a simet nanora, beleraktam, kínai radio részt (CN1.0.3.32a) visszaraktam az EU rom mellé, de nincs mobilnetem. Telefonálni tudok, de mobilnet egyik radio modullal se volt.
ki-bekapcsolom a mobiladatot, de a telefon almenüben csak ezt látom változatlanul:
Hálózat típusa: EDGE
Állapot: Voice: Szolgáltatás | Data: Szolgáltatás.
Van még az APN-eknél két választásai lehetőségem Telenor net meg Pannon. Akármelyiket választom semmi. Nulla net van wifi nélkül.
Meg tudom nézni valahol/valamivel,hogy a telefon látná-e a 3G vagy bármilyen más hálózatot és csak a szolgáltatótól nem jön valamiért az elérés vagy valami a radio résszel hibádzik? Térerőm idáig mindenhol volt tökéletesen. -
Akos1994
aktív tag
Végigmegy a flash, Y gomb, az is végig megy, progi visszamegy a főképernyőre, utána teló rebootol és ott akad meg.
Köszi,sajnos most láttam,hogy mégis csak a winfos szedett le hozzá valami szar drivert helyettem--> töröltem, és ment helyette a yotaflasher driver mappából az .inf fájl, amikor a telót most újra download módba csatlakoztattam és az eszközkezelőben megtaláltam.
Ezekután újra download módba be, USB rá a gépre, flash, semmi.
Most kipróbálom,hogy a legutóbbi CN romnak a radio mappáját cserélem EU rom mappájába.
Szerk.:
Ki-bekapcs volt, de semmi.
6GB RAM van, ebből 3GB szabad jelen pillanatban.
USB kábel a vattaúj yotás cucc, usb portból is próbáltam már másikat.. -
Akos1994
aktív tag
Sziasztok,
Zacci eme írását (amire válaszolok) végigcsináltam hajszálpontosan, és a 4. lépésnél végigfutott a yotaflasheres cucc, downloading felirat helyett hirtelen előjött a Powered by Android boot logo és azóta ott áll (kb 25 perce). ADB driverből ezt használtam. Gondolom, hogy akkor mást nem cseszhettem el, csak a drivert.. Most egyelőre várok, de jó lenne, ha valaki megtudná mondani,hogy hogyan tudom innen kihozni. Full gyári yd206 volt idáig.
-
UHHH
őstag
system/data/boot boven eleg, belso tarhelyre rakja, nem bantja ott senki es semmi. ha visszarakod akkor az az allapot lesz, ami akkor volt, amirol keszitetted. en maradok az 5os yotanal, sok baj van a hatossal az xda szerint.
kezzel frissitettem a radiofajlokat a kinai rombol.
-
Potrien
senior tag
Köszönöm a segítséget
A gearbest nél csak a 206 van, az jó nekem vagy csak a 201 a jó?
Amikor a dobozból kiveszem egyből használható, vagy kell vele valamit mókolni romolni, hogy használható legyen?
Itt [link] azt olvastam, hogy rengeteg a malware, spyware ezeken a telefonokon, ezzel kapcsolatban van tapasztalat? -
Balu1029
csendes tag
Szia igen úgy csináltam. Adb driver telepítve. 8gb ram van a gépembe. De azt hiszem rájöttem mi lesz a probléma mivel a CN 4.4-el több file töltődik le mint némely 5.0-val. Tegnap este kerestem olyan 5.0-t amibe minden file megvan ma ha haza érek melóból kipróbálom hogy azzal működik-e. Majd leírom a tapasztaltakat.
-
herkulesminusz
tag
Aha, köszi. Gondolom nem ok nélkül szidjátok ezt az efox-ot...
Véleményeket tulajoktól szívesen fogadok a kamerával, akksival, szoftverezhetőséggel kapcsolatban. Nagyvárosban élek, így gondolom (remélem) lesz itt LTE, ha emellett döntök. Néztem még ilyen ZTE nubia, meg meizu meg xiaomi meg ilyesmiket is, de ez bizalomgerjesztőbbnek tűnik, főleg az innovációja miatt szimpi.
-
UHHH
őstag
na es a hatos androiddal igy mi lesz a CN telokkal?
Efoxshop: bekaphatja, hasznalt telefont adott el nekem ujkent (nem yotat), megy a paypal case. Szetszaggatott toltomadzag csomagolas, meg hatlapon valami s alaku 10 centis lenyomat.morist: Kivancsi vagyok, neked mit valaszolnak a reklamalasodra: Van, aki visszakuldte nekik a telefont, es 3 honap mulva se kuldtek semmit, illetve volt akinek a szart visszakuldtek ugyanugy szarul. Forras: facebook illetve weboldaluk, ahol kommentben sirnak az userek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest