- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL-31
csendes újonc
válasz
CPT.Pirk #1269 üzenetére
Köszönöm. Akkor valószínűleg újra meglátogatom a szemere utcai szervizet,hátha tudnak vele valamit kezdeni. Tölteni tölt, de fura mód pont akkor, amikor nem világít a felirat a töltőn. A számítógép érzi, és kiírja,hogy ismeretlen eszköz+valószínűleg hibásan működik,továbbá, hogy csatlakoztassam újra. Ha újracsatlakoztatom, akkor ugyanezt játssza el.
-
AL-31
csendes újonc
válasz
CPT.Pirk #1267 üzenetére
Köszönöm.Igazából elég bukta a dolog, mert se a PC,se a Notebook nem ismeri fel a telefont, így nem tudok vele mit csinálni. Pedig letöltöttem a Qualcomm USB drivert, meg az ADB drivert is, hátha úgy felismeri. Nem,úgysem ismeri fel. Apunak Android 6-os a YotaPhone 2-ese, azt természetesen gond nélkül felismeri a számítógép (Win 10 az is és a Notebook is). Korábban ezt is felismerte, most nem. Egy dologra gondoltam még, hogy egy gyári beállítás visszaállítása alkalmával, vajon ha egymásnak háttal rakom az android 5-ös yotaphoneomat, az android 6-ossal,akkor vajon átdobja rá az újabb Androidot? Vagy ilyenben ne is reménykedjem?!
-
AL-31
csendes újonc
válasz
CPT.Pirk #1261 üzenetére
Azt megköszönöm,ha belinkeled. Én szedtem le pár dolgot, lehet,hogy ezt is,de inkább linkeld, hátha az amit én leszedtem, az nem a legfrissebb. Ha linkeled,lehet,hogy nekiugrok egyedül, bár félek tőle, mert sosem csináltam még ilyet. A windows telepítés bármikor megy, de ez nagyon más. Apunak is vettem egy 201-est. Az nem EU-romos, hanem a legutolsó fajta orosz rom van rajta,Android 6 meg TWRP meg minden. Aztán egyszer megbolondult, mert akku baja is volt ezen kívül nem tudom mit csináltak vele a szüleim, de minden eltűnt róla, csak TWRP volt.. A TWRP-ből én sem tudom,hogyan,(az angol tudásom használtam, mert a szakmai a nullához konvergál) de visszaraktam neki a 6-os Androidot. Plusz ahhoz is vettem egy új akkut, amit szintén az ötödik kerület Szemere utca 23-ban be is szereltek.
-
konyvmoly2
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1229 üzenetére
Születetten tehetségtelen vagyok a buherálásra.
Még azon gondolkodom, hogy mégis várok egy kicsit: erre, már ha tényleg lesz belőle hamarosan international ed. Lehet, hogy jobbak a spec-jei?Lesz egy külön jutim, amit erre akarok elverni. Imádok séta közben olvasni.
Épp most mászkáltam kint tűző napon és gond nélkül olvastam egy könyvet.
-
Maximum1
őstag
válasz
CPT.Pirk #1203 üzenetére
Az IMEI számom is 356-al kezdődött.
A dobozán is az az IMEI szám volt.
És szakított a 4G. -
Maximum1
őstag
válasz
CPT.Pirk #1201 üzenetére
Valóban nehéz bármit is szerezni hozzá.
Még ezen az oldalon élnek a linkek
Torrenten lehet leszedni az utolsó romot amit csak twrp-ből lehet felrakni, az alsó az.
TWRP-t innen.
Szerintem aki hosszútávra akarja ezt a telcsit az tegye fel a twrp-t és töltse le a romot, amíg még elérhető, bármi van ezzel a módszerrel visszatér az alap 6.0.1-re.
Keresőben megtaláltok mindent hogy kell felvarázsolni a twrp-t, egy éve csináltam, nem emlékszem rá és a telefonom sincs már meg.(#1203) CPT.Pirk 201 maradt, eredeti volt
-
dudikpal
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1186 üzenetére
Most jutottam el odáig, hogy némi tapasztalatból nyert infóval tudjak szolgálni
Kezdjük az elején, nekem a CN verzió van, azóta már kijött a 3+ is, amia global piacra lett szánva. Azon már alapból van google play.
Az enyémen ugye nem volt.
A doboz állapota a telónak valami rettenetes, tele van kínai appokkal (ram és rom is), a hátulján szintén krix-krax minden.
A jó hír az, hogy van rá megoldás custom rom formájában. Nekem az 5-ös verziója van fent, nemsokára jön a 6-os. Illetve kósza pletykák vannak arról, hogy a 3+ romját átportolják erre a CN verzióra is.Szóval ezzel az 5ös rommal jelenleg a telefon a következőket tudja:
-EPD külön launcher, ami gyakorlatilag behozza az app drawert, amiből így bármi elindítható
-EPD-n lockscreen képét lecseréltem, és egy szolíd kis óra meg dátum van, jelen rommal ennyi a max, de ezen is dolgoznak már
-EPD szépen állítható(kontraszt, "fényerő" stb)Továbbiakban a homescreenen vagyunk:
-gyönyörű képe van, a fényereje sokkal jobb, mint a yota2é
-yota2re feltettem a real racing3at, majd azzal a mozdulattal töröltem is, élvezhetetlenül szaggatott, ezen megy röccenés nélkül
-akkuja valami hihetetlen, 1 óra real racin3 után kb 7-10%-ot merült, egyik este elfelejtettem feltenni töltőre, de másnapi aktív használat után is volt még benne vagy 20-30%(yota2nél is megesett ilyen, de nem aktív használat mellett, és a második napon izgulnom kellett, nehogy valaki felhívjon, és kikapcsoljon, mert végig pirosban volt már az akku)
-a doboza tartalmaz egy gumikeretet is, annak ellenére, hogy a kiskínai kérdésemre nemleges választ adott
-a hozzá adott kábellel töltöm, mivel még 0-ról nem töltöttem, így csak azt tudom mondani, hogy 50%-ról kb 15-20 perc alatt maxra tölt
-a képernyő notificationok kicsit hektikusan működnek az appokkal (nem minddel), de hanggal jeleznek egyébként, ezen is dolgoznak a srácokÚgy hirtelen ennyi.
-
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #1186 üzenetére
Most láttam meg ezt a videót, a videó végén a skac megcsinálja a tükrözést, hurrá! Van remény!
-
-
dudikpal
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1176 üzenetére
Gearbesten van elővételben (októberben küldik), de már találtam róla tesztvideót is.
-
dudikpal
senior tag
válasz
CPT.Pirk #1137 üzenetére
A yota2 új korában 200k felett volt, nem értem mi a probléma.
Ezt meg majd jövőre majd megvesszük 50-értEgyébként már gondolkoztam rajta, ha egyszer kimúlna mire cserélném le, de arra a következtetésre jutottam, hogy csak és kizárólag 2 féle teló közül választanék: yota2, vagy a 3
Persze feltételezve, hogy a "nagy" telógyártók továbbra sem lesznek hajlandóak belépni a dualscreen birodalmába. -
Totyahu
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1120 üzenetére
Nagyon köszönjük!!
Akkor még egyszer, csak hogy jól értem-e: (most 5.0 EU1 1.124b-n van a telón)
1. Rányomom az OTÁ-t
2. A Flash.zipben található cuccokkal:
fastboot.exe flash modem firmware\radio\NON-HLOS.bin
fastboot.exe flash sbl1 firmware\radio\sbl1.mbn
fastboot.exe flash rpm firmware\radio\rpm.mbn
fastboot.exe flash tz firmware\radio\tz.mbnKöszi!
T.(Bocs az értetlenkedésért, nem akarom elrontani
)
-
edk-
őstag
válasz
CPT.Pirk #1090 üzenetére
Ha mindenfelé nem is, de itt mintha árulnák. 700 dezső
-
P€P€
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1083 üzenetére
Rendeltem egy ugreen kábelt amit javasoltál (egyébként megkedveltem a márkát elég minőségi) mikor csatlakoztatom halványan szakadozva felvillan a yotaphone aztán kialszik a telefonon a Lassú töltés felirat. Plusz rendeltem egy ugreen szivargyújtó töltőt ott megy a Quick charge. Szóval tölteni tölt de a régi sose lesz (lehet nem tett jót mikor földre zúgott az adapter nem is egyszer)... Így vásárolni kell egy adaptert.
-
Totyahu
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1055 üzenetére
Én azért nem tettem eddig, mert ez egy csomó minden fel van telepítve, belőve ahogy én szeretem. Ha kézzel teszem fel, akkor az reset és elmegy egy fél nap mire mindent frankón beállítok, OTÁval pedig simán frissül, nem kell semmit újratelepíteni/beállítani. Ugye jól tudom, hogy ez így van.
Na most az a kérdésem, hogy a 206-osom (5.0, asszem EU rom?) is visít, hogy van update, de attól félek, ha az OTA update-et - ami ugye 201-eshez van - ráengedem az én 206-omra, abból csúnya dolgok lesznek?
Ha ez így van, akkor nincs más út, csak a kézi telepítés. -
sube
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #979 üzenetére
Kicsit korrigálnék az előzőeken, rendes nappali fénynél visszanézve a dolgokat nem eszik ezt olyan forrón. Valóban van az SMS-ek mögött egy szürke nyálréteg, viszont az üzenetek a címzett oldalról fekete alapon vannak, a feladó oldalról pedig fehér alapon, szóval összességébe remek
Gmail alatt ezt most nem látom, ez inkább ismét az esti fényjáték lehetett, szóval sztorno, bocsánat a félrevezetésért.
Továbbá a YotaMirror-ból való kilépéskori ráfrissül hiánya meg az 'Animation' kikapcsolása volt a felelős.
Maps egyértelműen tisztább lett (kontrasztosabb), ha nem mirror módba mész akkor a billentyűzet abszolút tiszta és szép (ez lehet eddig is ilyen volt, csak nem állt rá a szemem), ebook reader továbbra is teljesen frankó.
Ha nagyon kötekedni akarnék vele, akkor egy éjszakai nézetes Index alkalmazás pörgetése valóban eléggé eltudja taknyolni szürkévé a fekete részt, de ez meg volt Loly alatt is, nappali módba (fehér háttér) tökéletes. -
sube
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #979 üzenetére
Oh, predikalok en itt amatorkent a szakinak
Nem, ilyen nalam semmilyen szinten nem jelentkezik, ami statikus es oda kerul, az ugy is marad ott.
Neha lattam, hogy csinal egy teljes refresht varatlanul, olyankor az ora mozgasanak nyomait tuntette el legtobbszor.
Ezek 5.0-as tapasztalatok inkabb.
Viszont van 6.0-as valtozas nalam EPD oldalon: gyorsabbnak tunik, cserebe a teljes screen refresh ritkabban van hasznalat kozben. Pl yotamirror bezarasa utan ott tud maradni a hatterbe, amig nem tisztitom le.
Illetve egy dolog most hirtelen feltunt (es ezt mintha olvastam volna masnal), kontraszt valtozott. Sms-eknel es gmailban nem feher hatteret ad, hanem egy halvanyszurket, ez jobb volt Lolyn. Mashol meg nem neztem, majd holnap. -
sube
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #976 üzenetére
Amiket olvastam masnal problemakent, azok nalam vagy nem jelentkeznek, vagy nem tekintem hibanak. Az EPD-nek van egy mukodesi elve, ha azt elfogadod es annak tudataban hasznalod akkor ez alapjan az enyem hibatlan
(Aprosag, de ilyeneken mulik: feher hatterrel sokkal kevesbe szellemkepesedik, mint forditva) -
cromwell12
újonc
válasz
CPT.Pirk #928 üzenetére
Hello
Beírtam egy hosszabb szöveget, de elszállt.
Alapvetően csak a Yota 2 miatt regisztráltam. Sokat olvasok einken (kindle), de nem mindig szeretem cipelni az olvasot. Ezért nekem ideális lenne egy ilyen mobil.
Lenne par kérdésem ami nem volt egyértelmű a cikkben.Milyen reader app futtatható a 2. kijelzon? A masik az ar. En csak 80 000 korul láttam, vki fent irta, hogy 42 korul rendelt. Berakna, hogy hol? En nem talaltam ilyen aron.
Köszönöm. -
johnyblaze
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #916 üzenetére
Gondolom régebbi a cikk,230 ezret mondanak benne.
Értem én viazont azt tudod kirakni hátra is ami magán a rendes kijelzőn lenne.És mivel ha elő veszed a telefont nyílván használni is akarod akkor már inkább a rendes kijelzőt használja az ember .nem?
Plusz kikapcsolt állapotban ugye nem jön semmi,tehát azért hogy lásd mennyi az idő...hát részemről nem valami nagy kunszt. -
johnyblaze
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #912 üzenetére
Értem én mit mondasz,viszont ha az ember kiveszi a zsebéből a telefont gondolom kijelzővel előre veszi ki nem? Így nyílván mindent látsz amit esetleg a hátulja is mutatna ,sőt többet is idő ,hömérséklet.stb
Persze mint koncepció érdekes hogy van ilyen dolog is.Ja és 230 ezer forint -
johnyblaze
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #902 üzenetére
Dehogy borultam én ki.
Csak nem értem a koncepciót,egyik ismerősöm is vett valami huaweii-t konkrétan nemtudom melyik volt nem vagyok képbe ezekkel a B kategóriás cuccokkal,és csodálkozott hogy fagy,radikálisan belassul,videó készítés közben beakadozott.Pedíg újabb fajta modell volt.
Persze mindenki azt vesz amit akar,viszont az hogy elárasztják klón telefonokkal is pl a piacot mostmár azért is retteghet az ember hogy nehogy valami hamisítvány kerüljön hozzá esetleg.....Plusz még rendes brandet sem tudnak kreálni hozzá,mi ez a név?
Értem én hogy olcsó,meg nyílván ezért is veszik sokan.Én konkrétan személy szerint nem vennék sem ilyet sem hasonlót sem. -
UHHH
őstag
-
3
senior tag
válasz
CPT.Pirk #869 üzenetére
Nekem YD206 van a legutolsó EU-s szoftverrel (5.0.0-EU1.1.124b). Fehér alapon fekete témával a widgetek elfogadhatóan néznek ki, a könyvolvasó is elmegy, kevés szellemkép előfordul. Fekete alapon fehér témával a fekete részek gyakran (gyakorlatilag mindig) szemcsés világosszürkévé változnak és szellemképes lesz a kijelző. A szellemképek és a fekete hiánya miatt a színes kijelző tükrözése gyakorlatilag használhatatlan. Néha pár percre megjavul. Driver vagy hardverhiba lehet (a screenshotok hibátlanok). Az első vagy a második nap óta ilyen. Mivel pár óra nyomkodás után frissítettem a 4.4.3-as Androidot, nem tudom, hogy azzal milyen lenne.
-
zacci
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #767 üzenetére
Ha most CN akkor az ugy jo. Akkor csak annyi a gond, hogy a szolgaltato csak B20-at tol.
Varosban meglesz azaz LTE a technologiai valtas miatt. Mar ha normalis munkat vegzett a szolgaltatojackbacsi87:
En TD-rol rendeltem EU rakibol es kopp kopp azota sincs bajom vele
Az EDP-t szokni kell mint ahogy a mukodesi mchanizmusat is. Szerintem alapvetoen nincs baj vele, neha frissiti magat, de ez termeszetes, ilyen az e-ink.
A BG-t tudom meg ajanlani, megbizhato helynek gondolom. Sok cuccot rendeltem mar toluk es eddig nem volt gond. Szerintem az egyik legjobb "kici" kinai bolt, ha nem a legjobb.
Jelenleg a beta 6-ost hasznalom es meglepo modon ahhoz kepest, hogy beta gyakorlatilag kevesebb (kici) hibat talalni benne mint mas gyartok public romjaban -
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #760 üzenetére
A fastboot a rossz, memory leak rulez, nekem 8 GB-nál sírt, szóval mással is előfordul ez, ne aggódj, nem nálad van a bajság! Voda van B20 Pécsett, nálad ott kellene lennie "rendes" 4G-nek szerintem, ha nem vodás vagy. A voda állítólag B20 itt Pécsett. Van frankó 4G yotával kertvárosi TELEKOMOS arcnak, 5-os RU firmmel, amit én CN 4 rádióztam be...
-
zacci
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #758 üzenetére
Nem a 16GB-al van gond, hanem azzal, hogy minden lofaxkarika futott a gepeden, mikozben toltad a yotat. Ilyenkor egy reboot segithet. Gondolom valami cimzesi problema lehet a yotaban, illetve gyanitom, hogy inkabb magaban az adb-ben, mivel a yotaflasher is nyilvan az adb-t hasznalja. Lehet 32bites es csak az elso 4GB-ot tudja direktben cimezni, ami ugye tele van rendszer alkatresszel meg az emlitett egyeb cuccokkal.
-
zacci
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #745 üzenetére
Ez egy ismert jelenseg, ha visszaolvastal volna, akkor itt meg is kapod ra a valaszt.
A geped memoriaja nem volt elegendo, nem a teloval volt gond.
Es igen, ezert kell az -S, hogy ne egyben a kozel 2gigaval kuzdjon. Ez sejtesem szerint a adb driver valamifele korlatja lehet, amibe bele futhat az ember bizonyos korulmenyek kozt. -
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #748 üzenetére
De, nagyon is jó (lenne), ha létezne olyan...
Az ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/CN/ FTP címen nem igazán létezik.
-
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #745 üzenetére
-S : split, azaz tördelje szét miközben feltölti az image-et. valaki panaszkodott arra, hogy az 5-ös android jobban merül, mint a 4-es.
A 4G azért nem mehet, mert a rádiófájlokat a 4-es "CN" romból ki kell szedni és felflashelni, ezt a 4 fájlt: NON-HLOS.bin rpm.mbn sbl1.mbn tz.mbn
Ha ezt megteszed, akkor elvileg a "RU" romon is "CN"-es "206"-os rádiócuccod lesz és minden rendben lesz. XDA-n van erről leírás. -
zacci
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #742 üzenetére
Akkor erdemes tolni egy cache, dalvik cache torlest, illetve egy fstrim-et futtatni.
En is megvartam a bumpert es a foliat, mert igen elegge csuszos joszag, es a tapsztalatok alapjan torekeny is.
Nalam atlag felhasznalas mellett nap vegere kb. 50-60%-ra merul az akksi. Ceges levelezes, telefonalas, viber, Mifit meg 1-2 aprosag fut. Igazabol rosszabbra szamitottam, persze ez fugg a rendszer beallitasoktol, meg 1-2 trukkot erdemes bevetni. pl. greenify. Kiprobaltam EDP-n az Igo-t. Masfel ora alatt merult 15%-ot. Na ez sem rossz! -
UHHH
őstag
válasz
CPT.Pirk #736 üzenetére
Szia! Volt már szó róla, hogy 201-et hazudik magáról, de attól még nem lesz 201 sajnos.
4.4-nek elég rossz az eink default olvasója, 3 oldalanként villan egyet. Az 5-nél nem tapasztaltam ilyet, de az meg hülye érintési zónákkal operál és a következő oldal helyett sokszor belementem a menübe.
Hiába, a cool reader az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest