- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
nekem tegnap volt egy intenzívebb napom
reggel fél óra net face mittomén. utána bkv 1 meg egy kicsi óra game.
ezután 1 óra navigálás eink kijelzőn.
2:40 perc kijelzőidőt írt úgy tűnik beleszámolja az einket is.
na ezután maradt nekem 35% akkum. ami végülis nem olyan rossz csak ekkor volt negyed kettő délután. eme felhasználásban nem bíta volna ki a napot ha egész nap kell.. nyilván ez nem üzemszerű nálam sem.
szerintem ez egy napos teló. kettőt csak nagyon lájt használat mellett bírna ki.
-
eldrah
aktív tag
Az esés gyenge birásának tapasztalata nálam is megtörtént:S(soha nem törtem még telefont basszus) totál gyenge ez a védelem
a Cubot s308 és az Alcatel ot995-om rengeteget kapott, esett sarokra, kijelzőre, semmi bajuk..Ez leesett, hasonlóan mint a tiéd és teljes KO. az eink jobb alsó sarkától szétrepedve teljesen pókhálósra, a fő kijelző meg bal felső sarkától repedt meg kozéptájékig
kicsit sirhatnékom támadt a nyomorékságomon, de leginkább azon, hogy egy ilyen (elméletileg) drága telefon ennyire sz.rt se bir
Digitizert ti nézegettetek már hozzá? Amit találtam olyan árban lenne a kettő együtt, plussz szerelés(ha van aki válallja) hogy azért már rendelhetnék másikat
-
eldrah
aktív tag
Bongészésre, olvasásra és uzenetkezelésre érdekel inkább az e-ink része,ahol napfényben a mostani kijelzot csak akkor látom ha max fényeron van szinte, igy meg 15 perc és meghal már az akksi:/ ,valamint turázáshoz térképre,navira,ahol kevésbé van az embernél tolto....azt láttam a válaszideje nem villám, de nem is arra valo, hogy az ember asphalt 8-azzon vele(láttam videot,azt nyomta a ficko rajta, még az is vállalhato pedig
) gondolom ezekre meg boven elég....a design megint más tészta...nekem iszonyat tetszik...a hardwere meg boven elég megintcsak arra amivel én játszom(boom beach szintje kb.) Este elkezdtem keresgélni,megrendelem, erre a paypal nem enged be,hibás jelszo miatt és letiltott....meglehet isteni jel,ne kapkodjam el?
a vámot ti megusztátok végul?
-
retfirg
tag
+25k áfa/vám, vagyis 120 a vége.
Az eink oldalon az unlock/érzékelés(vagy a 'reszponzivitás') nem az igazi, de egyébként minden teljesen rendben van.
Ergonómia/használhatóság nagyon rendben van, nagyobb kézben minden adja magát, az pedig, hogy tudja melyik oldalt nézzük (de tényleg, mindig) és azt kapcsolja az egyetlen gomb ki-be (ami mindig kézre esik vmik ujjon): 10 pont.
A prémium érzést a legtöbb helyzetben adja, bár nekem a rendes képernyő oldalról/kikapcsolva kicsit fura hatást kelt, úgy elég tákoltnak tud látszani. De mivel normál esetben vagy nem az van felül, vagy be van kacsolva, ezt lazán elnézem.Tripla updatel kezd egyből, tojássütőre melegedett közben a felső részénél, de azóta nincs para.
Természetesen vannak bizonyos határai (értelemszerűen bizonyos összefüggéseket nem érdemes piszkálni), és google által is kicsit túltolt (a kereső sávot pl. csak launcherrel lehet leszedni, az alap trükkökre immunis) de eddig még egyik sem zavart.
Szóval összességében elégedettség, bárkinek merem javasolni az 'átlagos' helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Cyberpunk 2077
- Bundle topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest