- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldrah
aktív tag
Sziasztok!
Amugy csak nekem nem tetszik a yota 3 kinezete? Sajnálom nem követték a 2-es páldáját..az rohadt jól néz ki még mai napig nekem
-
eldrah
aktív tag
Szia!
Nos, személyes tapasztalat, hogy lehet használni..igaz Kell a Napfény hozzá, láss valamit
Személy szerint navira a heremapsot használtam, a wazet, az alap térképet és a runtastic szokott még menni néha bicajhoz, de mindre jó...5 óra autós navi után lement e-inket használva kb. 50%-ot..de nem emlékszem pontosan, inkább többet írok
Nekem van hozzá bluetooth-os füles(kicsi kínai, tokéletes számomra kemény 2 ezer forint körüli árért
..amúgy kellemes csalódás tényleg
ha nem vagy nagyon vájt fülű és érzékeny a hangokra, egész élvezhető és a mikrofonja is használható) és úgy használtam, használom...Nekem nincs benne b20, de városban van attól függetlenül LTE hálózat, itthon meg úgyis wifin lóg a kicsi...
-
eldrah
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje nem voltam itt..Eddig jól müködött törött kijelzővel is a kis szutyok, de ma..ma semmi nem jön össze, Hajnalban a kocsi, most meg...a teló adta meg magát..és el is érkeztünk a lényeghez némi lelki panasz után amit akartok, akartok nem rátok zuditottam
Köszönöm az együttérzésetek
A lényeg a hülyéskedés után...Először nem akart bekapcsolni a kijelző, majd kiderült se a hangerő sem a be/ki kapcsoló gomb nem üzemel..most flashelés alatt áll, nagy nehezen sikerült eljutni idáig, de nem megy utána sem..nem érzékeli ha nyomom a gombokat..Jártatok már igy? Sikerült valakinek innen visszahoznia?:S
Jah ..és ugy néz ki világit a yotaphone felirat a töltőn, de nem veszi a töltést, legalábbis nem jelzi a telefon, de gépre dugva meg tölt...És más töltővel sem veszi fel:S
-
eldrah
aktív tag
válasz
stemplar07 #342 üzenetére
A kinai verzios a régi Sonyericcsonls(igen ez még az, nem épp mai darab és még mindig mukodik
) headsetem fel sem ismeri, de van egy bluetoothos fules futáshoz, bringához,azzal szépen teszi a dolgát..a hang tobbek szerint tiszta, jol szol(az én fulemnek, ezt hozzá teszem, mert lehet én vagyok"igénytelen") szoval megy...Igaz nekem nincs rá frissités, de ugy látom nem is kell bánnom nagyon
igaz ezzel a megforditom a telefont és átkapcsol a másik kijelzore dologgal szlktam kuzdeni, de egyszeruen megoldhato,jozan paraszti ésszel az is
A két koppra! Eddig eszembe se jutott ugy ébreszteni a telefont
-
eldrah
aktív tag
válasz
chevroletlum #320 üzenetére
Koszi az infot, visszaraktam a gyárit..megvagyok azzal is..de lehet majd bohockodom hétvégén...
MÁS..Megjott ma a Qi toltom
érdekes,még a teloval lett rendelve de csak most ért ide...Viszont jol és gyorsan tolt..A páromnak meg tetszik ahogy világit
Jopofa dolog, bár elég pontosan kell rátenni, plusz ugye nem tudod kozben használni,mintha kábelen lenne, de legalább kiméli az usb csatit
-
eldrah
aktív tag
válasz
Rover623 #316 üzenetére
Szép napot! Én bevallom teljes sotétben aludni sziktam már, vagy pont nem az érdekel, van-e valami értesito, de amugy az e-inkes oldal is láthato annyira a legkisebb fény felé forditva akár(nekem elég),hogy lásd az értesitést...másképo meg...bekapcsologom megnyomásával....
Bár ugy rémlik a régi Alcatel ot995-os készuléken tudtam olyat csinálni, hogy a vaku villogott értesités gyanánt, de ahhoz már root és egyéb nyalánkságok kellettek..De kulso aplikácioval szerintem megoldhato..De olyanrol tudok, igaz nem probáltam, hogy a kijelzon jelez egy apro villogo pont...
-
eldrah
aktív tag
Na ebből a szempontból figyelj majd rá..
Meglehet nekem volt csak ilyen peches napom(ma már a gyerek harisnyájával majdnem kivágták a szemem, a játszón olyat estem miközben baromkodtunk a törpékkel, hogy a lábam magam alá tört), szóval fel a fejjel
De tokot mindenféleképp használj..Sajnos nekem még a jövőhéten fog megérkezni várhatóan
Meg a kijelző védő fólia is..még jó, hogy rendeltem...
De, csak hogy Gondwananak ne legyen igaza(
) jókat is mondhatok róla
Ma több mint 200 km GPS használat alatt szépen fogta a jelet vidéken, városban házak közt is,nem dobta el, nem tévedett, az e-ink kijelző jól teljesített(itt megjegyzem alább valaki kérdezte beleszámítja-e a kijelző időbe...valószínűleg igen ma tapasztalat alapján), 90%-ról 5 óra vezetés és böngészés után főleg e-ink kijelzőt használva még mindig 30%-on volt sok gyenge hálózat és végig aktív GPS mellett..Szóval én legalábbis ezzel meg vagyok elégedve...Amúgy átlag 3 órát hoz az amoledes kijelzőn max. és fél fényerőn nálam játéknál, böngészésnél....
-
eldrah
aktív tag
Az esés gyenge birásának tapasztalata nálam is megtörtént:S(soha nem törtem még telefont basszus) totál gyenge ez a védelem
a Cubot s308 és az Alcatel ot995-om rengeteget kapott, esett sarokra, kijelzőre, semmi bajuk..Ez leesett, hasonlóan mint a tiéd és teljes KO. az eink jobb alsó sarkától szétrepedve teljesen pókhálósra, a fő kijelző meg bal felső sarkától repedt meg kozéptájékig
kicsit sirhatnékom támadt a nyomorékságomon, de leginkább azon, hogy egy ilyen (elméletileg) drága telefon ennyire sz.rt se bir
Digitizert ti nézegettetek már hozzá? Amit találtam olyan árban lenne a kettő együtt, plussz szerelés(ha van aki válallja) hogy azért már rendelhetnék másikat
-
eldrah
aktív tag
-
eldrah
aktív tag
Na megint itt..De végülis ezért van ez a topic
Feltettem az Ez verziós 5.0-át mert már mér' ne
Lehetséges, hogy ettől kevésbé érzékeny a mobilhálózatra?
Mióta fenn van, nincs semmi térerő itthon a Kék propelleres szolgáltatónál..Vagy csupán rossz időt fogtam ki és nálunk ilyen ratyi a szolgáltatás ma délután? -
eldrah
aktív tag
Kérdés...A gyári kamera alkalmazás videofelvételkor nektek is nehezen vagy épp sehogy nem találja a fokuszt?:0 Mit használtok helyette?
-
eldrah
aktív tag
válasz
buek1967 #266 üzenetére
A Yota izemideje nálam...Én azért használom ugy érzem eléggé, a hátso kijelzo ma nem volt igazán nyustolve, a fo kijelzo pedig átlag fél fényeron...Az izemido osszehasonlitás végett...De az fugg nagyban a térerotol, attol, hogyan használod...A multkor navira használtam, fél ora, 40 perc alatt 1%ot esett az akku a hátso panellel...nekem ez fontos szempont pl.. a gps gyors, pontos, fura is a Cubot után
-
eldrah
aktív tag
Az eu verzios rom és a kinai más valamiben? Van esetleg tapasztalat errol? Ikonok, kinézet, érintésérzékenység, bármi? Ha nincs kulonbség, akkor nem huznám ujra arra a telot..Az,hogy 5. Android az nem igazán izgat, ez jol birja nekem akksi ugyileg, arrol meg elég kétes dolgokat olvastam....Pedig a yota flasher(megtaláltam kozben) egyszerunek tunik nagyon használatilag
-
eldrah
aktív tag
Másfél hét alatt itt volt a kezdeti parám ellenére
Le is dobbentem mikor hivott a futár, hozta a csomagot
Én meg kb. 35 kmel arréb meloba..de páromék a kornyéken voltak szerencsére...
Továbbu tapasztalatok...Egyet kell értenem, jo ez az e-ink, de tény lehetne jobb..nekem egész gyors, tetszik, de az irásnál ott maradnak z elozoleg megnyomott gombokmég youtube videot is néztunk rajta
gépelés egész turheto nekem, bár az amoledes kékség fura az eddigi kijelxok uTán..na meg...a simtálca/hangero gmb, nektek is zorog?:/
-
eldrah
aktív tag
igen azt rendeltem be, "elnéztem"...akkor emiatt..a build szám
TU84L.4.4.3-S001-003-HK1.0.3.61
linket esetleg az ez verzióhoz tudtok adni: XDA-n olvasgattam de kissé fáradok a sok angol szövegtől:S
-
eldrah
aktív tag
Koszi a mintát, inkább holnapig kibirom
ugyis régi már a simem...én kerestem mindenhol de semmi
magyar nyelven van amugy állitva..bár annyira nem hiányzik az 5os aandroid, csak érdekes...
Ja! A vámot megusztam
-
eldrah
aktív tag
Na..Első vélemény..aztakvaeznagyonjó
szép a kép, teljesen jól használható az e-ink kijelző, nem olyan lassu mint gondoltam..Gyors, frankó, csak épp a SIM kártyám nem jó bele
Egy ősrégi kártyám van, ebbe meg a micro kell
éééés nem lehet kitörni..pedig reméltem
Na sebaj, irány holnap a kékpropeller uzlet...Még szokatlan, de jó lesz ez...A hangja kissé doboz, fura, a hangerő elmegy..De ennyi pénzért ajándék..Viszont nekem nem ajánlott fel frissitést
és még nem is találom a lehetőségét!
-
eldrah
aktív tag
Ééés..megérkezett...egész gyorsak voltak..kb. 1,5 hét:0 csak érjek haza melobol
-
eldrah
aktív tag
[link]
De van ahol Asphalt 8at tol a ficko csak a kijelzonTudni kell mivel van dolga az embernek szerintem....De képeket és videokat nézegeto felvételeket is láttam....Biztos nem épp fenomenális érzés, de kompromisszumként használhato lesz remélem
-
eldrah
aktív tag
Eddig is elvoltam 4g nélkul, amire nekem kell, viber, néha facen ha uzennek, meg e-mailezni , meg navira, tokéletes lesz az szerintem
online játék max a Boom beach megy, ha idom engedi, amugy a tobbit otthon intézem wifirol, na meg pc-n.(ha eddig egy két éves cubot s308-al elvoltam ez már álom lesz nekem
remélhetoleg nem rémálom
)
-
eldrah
aktív tag
Nem is néztem megmondom oszintén, de elméletileg ez is lte-s a telenorral irta,hogy van a leirásban...de ha nincs is....eladásban nem szoktam gondolkodni..általában nyuzom amig birja egy telo aztán kuka, vagy megy a gyerekeknek játszani
A réginek már kétszer sziloztam a keretét, mert amugy baja nincs
amikor én néztem ott volt legolcsobb épp, meg tobben irták nekik tinyrol megjott gond nélkul..Hátha nem én leszek az elrettento kivétel
-
eldrah
aktív tag
Na két napja megrendeltem a telot én is tinydealnél,gondoltam usse kavics...Erre csak áll az egész, "processing" és "pending" kiirással....Most nem paypallal fizettem, meglehet azért? Vagy ez normális náluk,hogy két napig feldolgozás alatt a dolog?:0 tegnap felhivtam a bankot,ott azt mondják az osszeget lefoglalták,ulnek rajta....:/ Semmi értesito e-mail eddig....Paypallal másabb volt,meg kisebb termékeknél:/ Vagy ne parázzak nem nyulják le?
-
eldrah
aktív tag
köszönöm az infót..hát az nem sok..bár gondolom max fényerőn volt...Másik kérdés..töltőt alapból milyet küldenek hozzá? Kell megjegyezni, hogy eu kompatibilis legyen, vagy van annyi eszük, megnézik, honnan jött a rendelés?
dobozbn gondolom nem QI töltő van? mint a képeken...
-
-
eldrah
aktív tag
Tokot,foliát, esetleg Qi toltot, rendelt,használ hozzá valaki? Kell,hozzá,megéri, vagy elég karcállo anélkul is a kijelzo, a ház? A két kijelzo miatt gondolom,az egyik mindig karcolodhat:/
-
eldrah
aktív tag
Bongészésre, olvasásra és uzenetkezelésre érdekel inkább az e-ink része,ahol napfényben a mostani kijelzot csak akkor látom ha max fényeron van szinte, igy meg 15 perc és meghal már az akksi:/ ,valamint turázáshoz térképre,navira,ahol kevésbé van az embernél tolto....azt láttam a válaszideje nem villám, de nem is arra valo, hogy az ember asphalt 8-azzon vele(láttam videot,azt nyomta a ficko rajta, még az is vállalhato pedig
) gondolom ezekre meg boven elég....a design megint más tészta...nekem iszonyat tetszik...a hardwere meg boven elég megintcsak arra amivel én játszom(boom beach szintje kb.) Este elkezdtem keresgélni,megrendelem, erre a paypal nem enged be,hibás jelszo miatt és letiltott....meglehet isteni jel,ne kapkodjam el?
a vámot ti megusztátok végul?
-
eldrah
aktív tag
Senki pesten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest