- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dudikpal #1273 üzenetére
Tulajdonképpen nagyon egyszerű szétszedni. Az USB takarólapot ha leveszed, alatta van kétoldalas ragasztó szalag, az alatt pedig alatt egy kis csavar a jobb szélen (T3-as torx). Azt kiszedve már ki tudod pattintani az E papír kijelzőt, amit körkörösen csak patentok fognak. Szerencsére nem törékeny a kijelző.
Ilyen sima telefon szerelő műanyag cuccokkal roncsolás nélkül meg tudod oldani. Belül meg T5-ös torx csavarokat használnak. 1259-es hsz-ben lévő képet meg tudod nézni nagyban.
-
dudikpal
senior tag
válasz
dudikpal #1196 üzenetére
Az alábbi leírás alapján a YOTA3 CN telónkból varázsolhatunk egy EU(3+) telót! Fontos, h NEM 3+-nak hazudja magát, hanem AZ LESZ!
Flash után alapból magyarul köszönt be, utána rápillantottam a backscreenre...hágyerekek, yota2es orgazmustól 1 kicsit több
És még nem is konfiguráltam, reggel 8tól dolgoztam a flashen, úgyh az majd marad holnapra... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dudikpal #1142 üzenetére
200e... Akkor megint bízunk a szürkeinportban.
- ezt a szótár ki akarta javítani szürkebarátra, végül is abban is lehet bízni.
Ezt 2. kijelző hiányt egyébként én sem értem. Próbálnak egyedi telókat csinálni mint pl. a Samsung a totál felesleges és törékeny hajlékony kijelzővel, mikor csak be kellene építeni egy fasza ebook olvasót hátra. Még akár egy színes ebook olvasó is mehetne, vagy háttér világításos, mert meg lehetne oldani ezeket is.
Jó, mi ilyen különc arcok vagyunk, nekem pl. mai napig hiányzik a napi használatból a billentyűzetes SE telefon. Ha olyat kiadnának mai hardverrel Sony bloatware nélkül...
-
UHHH
őstag
válasz
dudikpal #884 üzenetére
"Íme az én leírásom, kínai YD206-osom van, elvileg így csináltam:
1. adb-setup-1.4.3.exe telepítése. https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itNVB1elljU2NPR0k/view
2. yotaphone2_flasher.exe telepítése ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/YotaPhoneFlasher/yotaphone2_flasher.exe
3. leguccsó 5-ös RU firmware letöltése, a korábban feltelepített yotaphone2 flasher mappájába "Firmware" könyvtár létrehozása, oda kicsomagolása
4. rendszergazdai cmd-t indítok, belépni a yotaphone2 flasher könyvtárába
5. összekötöm a telefont a géppel, felrakom az összes drivert (megnézem az eszközkezelõben!) aztán "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon,
vagy kihúzom USB-bõl és a telefont úgy kapcsolom be hogy power és hangerõ LEFELE együttes megnyomása
6. "fastboot oem unlock" parancs kiadása, s várni, a telefon újraindul
7. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
8. elindítom a yotaflashert aztán kérek firmupdate-et (1-es gombot nyomni), és késõbb az "usertörlésre" Yes-t nyomni.
9. hagyni újraindulni, sokáig tart sajna... Akinek nem megy így az próbálja eztán:
fastboot.exe flash -S 512M system firmware\system.img
10. OTA felfrissíteni a ruszkijjj firmware-t ( tudod, ott a szoftverfrissítés wifin át! ). Ha ez kész, megint berakni downloading módba a telefont.
11. Leguccsó kínai ROM-ból ( ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/CN/4.4.3-S01-003-CN1.0.3.32a.zip ) kiszedni a radiófájlokat a radio mappából.
fastboot.exe flash modem firmware\radio\NON-HLOS.bin
fastboot.exe flash sbl1 firmware\radio\sbl1.mbn
fastboot.exe flash rpm firmware\radio\rpm.mbn
fastboot.exe flash tz firmware\radio\tz.mbnKÉSZ!
opcionálisan:
1. TWRP letöltése, kicsomagolása a yotaflasher mappájába https://mega.nz/#!XBQggSjB!JCIaoeWlDCucGv1qzNCQHplq_gfa3T3LRq553B2DZiI
2. "fastboot boot twrp-yotaphone2-v3.0-isencryptionworking.img" amikor kész, újraindul.
Ha nem megy "boot"-tal, "flash"-eljük
3. ha flash -t választottuk, akkor újraindításnál nyomni minden gombot, aztán "volumeup és power"-t amikor újraindul
4. ha jól csináltuk, akkor a TWRP-t tölti be, UPDATE-SuperSU-v2.46.zip
https://download.chainfire.eu/696/supersu/ -t felmásolni MTP-vel és installálni TWRP-bõl, root jog is megvan, teljes a gyönyör. Hatos androidhoz FRISSEBB su csomag kell: https://download.chainfire.eu/924/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.68-20160228150503.zipAkkuleszívás ellen: "Settings->Developer" és kapcsold be a "Force GPU rendering",
ami egy kicsit visszafogja a CPU-t. A wifi beállításokban 2.4 GHz "only" -vá varázsolása is segíthet.leírás vKSL0.03 2017-02-20
" -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dudikpal #884 üzenetére
A .124 végű RU verziót szedd le a tárhelyükről: ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/. Az EU rom is működik, de többünknek vacakol vele az edp kijelző. A RU rom is tud magyarul.
Rádió fájlok is ott vannak a csomagban. Ha azokat is cserélni akarod akkor azokat egy 4.4-es CN romból kell kivenni. Csak a városi B20 LTE-re van kihatása a rádió fájloknak. Meg bizonyos rom / rádió kombinációknál az egyik szenzor halványan villog, lehet látni a sötétben de nem zavaró. A CN rádió + utolsó EU rom ilyen páros.
-
-
3
senior tag
válasz
dudikpal #870 üzenetére
Én ez alapján csináltam (YD206-on 4.4.3-as kínai ROM-ot cseréltem EU 5-ösre).
Szerintem ez hülyeség: Next, install the adb drivers from ...\yotaflasher\Driver\Google by right-clicking the .inf file and choosing "Install". Helyette az azt követő bekezdésben leírt módon telepítsd a drivert. Az USB Debugging legyen bekapcsolva, ahogy a leírás elején írva vagyon.
A Download the firmware of your choice (I recommend 5.0.0 EU 1.8.7), it will unpack to folder ...\yotaflasher\firmware. részhez annyit tennék hozzá, hogy konkrétan oda kell kicsomagolni a ZIP-et, felülírva a létező fájlokat.
4 GB RAM-mal 64 bites Windows 7-en nem volt szükségem az image 512 MB-osra darabolt feltöltésére, és minden gyorsan lezajlott, hibát nem tapasztaltam. Az egész egy óra volt, de csak azért, mert gyenge az angolom, és nem fordítottam elegendő időt a tennivalók értelmezésére.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dudikpal #837 üzenetére
Véletlen nem üti egymást két eltérő adb verzió a gépen? Windows alatt elő tud fordulni, hogy egy adb szerver fut, míg amit használni akarsz az meg csinálná a sajátjával, aztán nem megy neki, ki kell lőni a régit.
Ha más megoldás nincs akkor fogj akár egy live Linuxot egy pendriveon, tedd rá fel az adb és a fastboot csomagokat, aztán ugyanazokat a parancsokat add ki, mint amit adnál Windows alatt, csak tedd eléjük a "sudo"-t. Ott biztosan működni fog.
-
UHHH
őstag
válasz
dudikpal #831 üzenetére
"Íme az én leírásom, kínai YD206-osom van, elvileg így csináltam:
1. adb-setup-1.4.3.exe telepítése. https://drive.google.com/file/d/0B0MKgCbUM0itNVB1elljU2NPR0k/view
2. yotaphone2_flasher.exe telepítése ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/YotaPhoneFlasher/yotaphone2_flasher.exe
3. leguccsó 5-ös RU firmware letöltése, a korábban feltelepített yotaphone2 flasher mappájába "Firmware" könyvtár létrehozása, oda kicsomagolása
4. rendszergazdai cmd-t indítok, belépni a yotaphone2 flasher könyvtárába
5. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
6. "fastboot oem unlock" parancs kiadása, s várni, a telefon újraindul
7. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
8. elindítom a yotaflashert aztán kérek firmupdate-et (1-es gombot nyomni), és késõbb az "usertörlésre" Yes-t nyomni.
9. hagyni újraindulni, sokáig tart sajna... Akinek nem megy így az próbálja eztán:
fastboot.exe flash -S 512M system firmware\system.img
10. OTA felfrissíteni a ruszkijjj firmware-t ( tudod, ott a szoftverfrissítés wifin át! ). Ha ez kész, megint berakni downloading módba a telefont.
11. Leguccsó kínai ROM-ból ( ftp://fw.ydevices.com/YotaPhone2/Firmwares/CN/4.4.3-S01-003-CN1.0.3.32a.zip ) kiszedni a radiófájlokat a radio mappából.
fastboot.exe flash modem firmware\radio\NON-HLOS.bin
fastboot.exe flash sbl1 firmware\radio\sbl1.mbn
fastboot.exe flash rpm firmware\radio\rpm.mbn
fastboot.exe flash tz firmware\radio\tz.mbnKÉSZ!
opcionálisan:
1. TWRP letöltése, kicsomagolása a yotaflasher mappájába https://mega.nz/#!XBQggSjB!JCIaoeWlDCucGv1qzNCQHplq_gfa3T3LRq553B2DZiI
2. "fastboot boot twrp-yotaphone2-v3.0-isencryptionworking.img" amikor kész, újraindul.
Ha nem megy "boot"-tal, "flash"-eljük
3. ha flash -t választottuk, akkor újraindításnál nyomni minden gombot, aztán "volumeup és power"-t amikor újraindul
4. ha jól csináltuk, akkor a TWRP-t tölti be, UPDATE-SuperSU-v2.46.zip
https://download.chainfire.eu/696/supersu/ -t felmásolni MTP-vel és installálni TWRP-bõl, root jog is megvan, teljes a gyönyör. Hatos androidhoz FRISSEBB su csomag kell: https://download.chainfire.eu/924/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.68-20160228150503.zipAkkuleszívás ellen: "Settings->Developer" és kapcsold be a "Force GPU rendering",
ami egy kicsit visszafogja a CPU-t. A wifi beállításokban 2.4 GHz "only" -vá varázsolása is segíthet.leírás vKSL0.03 2017-02-20
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 1
- Bundle topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest