- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Valakinek sikerült angol-magyar szótárt rátenni a könyvolvasó részére?
Most ha le akarok fordítani egy szót akkor azt írja, "ismeretlen eredetű hiba"
Innen [link] leszedtem a magyar-angol prc kiterjesztésű szótárat, azt bemásoltam a 'Books' könyvtárba, ahol a könyvek is vannak, de semmi eredménye nem lett. -
Sziasztok,
Pár napja (hete) használok egy YD206 telót. Zavaró, hogy minden oldal felső részén ott van a Google kereső sáv. Hogyan lehet ezt leszedni, hogy csak egy oldalon legyen kint. Vagy ez vmi yota sajátosság, vagy a 4.4 droid miatt van?
Egyébként nekem bejött ez a teló (tinydeal rendelés).
Egy 'szívás' volt az elején. Szidtam a kamerát, hogy milyen maszatos képet készít, az AF meg rángatózik. Én balga azt gondoltam ,hogy a hátsó fólia ki van lukasztva a kameránál. Hát nem volt. Azóta fólia lekerült a kameráról, na így már azért hozza a toló szintet a fénykép.
Egy átlag júzernek milyen hátránya származhat 4.4 droidból? Illetve milyen előnye lenne 5.1-ra v. 6 -ra váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest