Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
Hi,
Az YD206-ban a radio modul mas, ezert videken nem lesz LTE, csak a varosokban, es mivel YD201 mar nem kaphato, igy elegge egyertelmu a valasztas 8)
Nem kell vele mokolni, de alapbol 4.4-el jon es feldobhato ra az 5.0 v. 6.0
A kinaiaknal allitolag szokas, hogy felnyitjak a bootloadert, teleitenek valami xart, aztan visszazarjak. Ha frissited 5.0 v 6.0-ra, akkor ez az esetleges trukkozes nyilvan megszunik. Megneztem a cikkben irt virusirtoval es nem talalt semmit gonoszat 6.0 alatt. Szoval no para. igy mar csak a KGB-s finomsag maradt rajta
Ez egyebkent szerintem minden telora igaz. Csak nezz meg egy szolgaltatoi csamcsungot, tele van mindenfele leszedhetetlen reklam xarral. -
Maximum1
őstag
Nem egy liga, 5" vs 5,5" , Amoled vs IPS, stock droid vs MIUI
Xiaomi redmi 4s prime ami jó lehet, ha lesz belőle B20-as
MI4c ami még jó gép, de ott nincs B20, 2/16-ot olcsón belehet szerezni.
Még van a redmi 3s, ez tudja a B20-at, viszont gyengébb a yotánál.
Vodafonos vagyok, nekem számít a B20 és a MIUI8 is kicsinált fél év alatt az idióta engedélykéréseivel.
Volt egy redmi3-mam, az akkuidőn kívül mindenben jobb a yota 201.
Ha lenne Redmi 4s prime B20-al és CM14.1-el akkor lecserélném, de nincs ilyen, és nem is lesz egy darabig. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest