Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Ezt ennyiből nem lehet megmondani.
Nem akarlak elkeseríteni, de amit te vettél, az egy hagyományos full screen fólia, aminél csak a keret alatt van ragasztó, az átlátszó felület alatt nincs. Emiatt középen szivárványos lehet (newton gyűrűk), és a kijelző érzékenysége is romolhat. Több telefonra is vettem már ilyen fóliákat, van aminél olyan gyenge volt a ragasztó, hogy egy kis folyadék be tudott szivárogni alá, és elterült a kijelzőn, de volt olyan is, amivel negyed órát birkóztam, mire le tudtam szedni, miközben a fólia üveg szilánkosra tört...
Van olyan fólia, aminél középen is van ragasztó, azt full glue kiegészítéssel találod meg. Ott nincs se szivarvány, se érintési probléma.Szóval hogy a te fóliáid milyen minőségűek lesznek, azt így elég nehéz megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest