- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
chungee #29015 üzenetére
Akkor először feltelepíted a Fox-ot,sima zip telepítés,semmi különös. Újraindítasz,de recovery módban. Ha visszalépkedsz a TWRP-ben a főmenüig,ott megtalálod a lehetőséget. Amikor már az Orange van fenn, abban beállítod a magyar nyelvet (vagy nem,ez nem fontos annyira), elkezded a törléseket - vigyázz,azokat töröld,amit írtam,de ugyanez megvan a letöltési helyen is leírva,nézd meg figyelmesen. Ha megvan,akkor telepíted a romot, (md5 elől kiveszed a pipát), jobbra fenn van egy mappa ikon,arra katt,akkor több zipet telepíthetsz egyszerre, rom után tetszőleges sorrendben a 3 fix. Telepítés - wipe cache,dalvik (bal oldali lehetőség) utána rendszer újraindítása. Légy türelmes,kell némi idő,mire feláll a rendszer.
-
Lacopapi
addikt
válasz
chungee #29013 üzenetére
A három fix ott van a letöltési linkek között,azokat is le kell tölteni,telepíteni. OrangeFox innen a legfelső, TWRP-ből telepíted,mint zip,újraindítasz recovery módban és ezzel meg is vagy. Magyarul is tud,úgyhogy nehéz elrontani. Wipe : Dalvik/ART Cache , Substratum Overlay-ek, Rendszer, Data, Eladó, gyorsítótár. Fentről lefelé,egyedül a Belső tárhely marad. Én a data formázásával szoktam kezdeni,utána csinálom a sima wipe-okat,de ez személyes rapli
Miután mindent telepítettél, a szokásos wipe cache-dalvik és rendszer újraindít. Sok sikert -
Lacopapi
addikt
válasz
chungee #29011 üzenetére
Aláírásomban ott van
MIUI-ból ennél jobbal nem találkoztam eddig. INNEN letöltheted. A három fix is kell,anélkül nem jó, Felrakása OrangeFox recovery - vel ajánlott (sima TWRP-vel nekem komoly bughalmazt produkált). Sok romot próbálgattam, de mindig visszatérek erre.
Köszönet érte Lackooo84 fórumtársunknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged