Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Akkor először feltelepíted a Fox-ot,sima zip telepítés,semmi különös. Újraindítasz,de recovery módban. Ha visszalépkedsz a TWRP-ben a főmenüig,ott megtalálod a lehetőséget. Amikor már az Orange van fenn, abban beállítod a magyar nyelvet (vagy nem,ez nem fontos annyira), elkezded a törléseket - vigyázz,azokat töröld,amit írtam,de ugyanez megvan a letöltési helyen is leírva,nézd meg figyelmesen. Ha megvan,akkor telepíted a romot, (md5 elől kiveszed a pipát), jobbra fenn van egy mappa ikon,arra katt,akkor több zipet telepíthetsz egyszerre, rom után tetszőleges sorrendben a 3 fix. Telepítés - wipe cache,dalvik (bal oldali lehetőség) utána rendszer újraindítása. Légy türelmes,kell némi idő,mire feláll a rendszer.
-
Lacopapi
addikt
válasz
chungee
üzenetére
A három fix ott van a letöltési linkek között,azokat is le kell tölteni,telepíteni. OrangeFox innen a legfelső, TWRP-ből telepíted,mint zip,újraindítasz recovery módban és ezzel meg is vagy. Magyarul is tud,úgyhogy nehéz elrontani. Wipe : Dalvik/ART Cache , Substratum Overlay-ek, Rendszer, Data, Eladó, gyorsítótár. Fentről lefelé,egyedül a Belső tárhely marad. Én a data formázásával szoktam kezdeni,utána csinálom a sima wipe-okat,de ez személyes rapli

Miután mindent telepítettél, a szokásos wipe cache-dalvik és rendszer újraindít. Sok sikert
-
Lacopapi
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Aláírásomban ott van
MIUI-ból ennél jobbal nem találkoztam eddig. INNEN letöltheted. A három fix is kell,anélkül nem jó, Felrakása OrangeFox recovery - vel ajánlott (sima TWRP-vel nekem komoly bughalmazt produkált). Sok romot próbálgattam, de mindig visszatérek erre.
Köszönet érte Lackooo84 fórumtársunknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

MIUI-ból ennél jobbal nem találkoztam eddig.