- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
role_of_72
tag
Feltettem ide a 3 kép eredetijét, exifben ott van minden.
Részletekben valóban az S7e a legjobb, viszont a színekkel vitatkoznék. Nekem hideg/élettelen/valami van vele. Színekben szerintem az iphone a legjobb (meg a három közül szerintem ez áll legközelebb a Canon színekhez, szóval nekem ez a befutó
).
Azért lőttem HDR-ben a Redmivel, mert így jobb képet csinál, a múltkor kipróbáltam. Igaz kisebb a kontraszt, de egy pici S-görbézéssel szépen belőhetők a tónusok. Normál módban nagyon elmossa az árnyékokat, azt már vissza nem kapod... Viszont élességben még a "festményesen mosott, fátyolos" képével is hozta a régi Canon kompaktom szintjét, szóval nem panaszkodom, emlékképnek bőven jó.
Az iphone-t nem tudom... ránézésre azt mondanám hogy nagyobb rádiusszal élesít, aminek köze lehet ahhoz, hogy a leggyakoribb megtekintési méreteknél a nagyobb élesség látszatát keltheti - vagyis látok rációt emögött a döntés mögött. Plusz, két dolgot még idevennék: egyrészt ez egy 6S (tehát már van újabb modell - igaz S8 is van már), másrészt pedig akár maszatos is lehetett a lencse, nem tudhatjuk (az simán ronthat ennyit az élességen).
A leméretezés Lanczos 2 volt, 9x%-ban mentettem - bár egyszer átment paint-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest