-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szilasi70
csendes tag
Nem tudom, de 15 évesen nem hiszem, hogy olyan pótolhatatlan adatokat tartana rajta
Egyébként letöltöttem PC-re egy MiPcSuit nevű alkalmazást, de sajnos nem látja a készüléket, pedig azt hittem, hogy olyan egyszerűen tudom majd kezelni a mentéseket mint az én Honor telefonomnál.
Csak azt írja ki, hogy "csatlakozs" majd egy idő után azt, hogy frissítenem kell az eszközt. (nincs elérhető frissítés) Tehát jelenleg ez sem vitt előrébb. Egyébként nekem is van egy ilyen telefonom, az áráért nagyon jónak tűnik. -
Szilasi70
csendes tag
Köszönöm a gyors választ... közben úgy néz ki, hogy egyelőre megoldódott. Én most elég messze vagyok otthonról, a leány annyit csinált, hogy hosszan nyomva tartotta apower gombot, és egy pár másodperc után újra indult. Egyébként nincs rootolva, teljesen gyári, Magyarországon vásárolt, nem kínai (illetve ugye mind kínai, de nem onnan rendeltem)
-
Szilasi70
csendes tag
Üdv! Kérdésem volna... tavasszal ajándékoztam a keresztlányomnak egy Redmi 4A-t (hazai vásárlás, 1 év garancia) és ma nem indul, csak a képen látható mi feliratig jut. Szerintetek meg lehet próbálni egy hard reset-et vagy valami hasonlót, vagy küldjük egyből javításra? (itt jön képbe, hogy budapesti cím van megadva, ami nekünk elég messze van ahhoz, hogy csak ezért elmenjünk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest