Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
paler
aktív tag
Nos, nem hagyott nyugodni a dolog, és megnéztem a párom Lenovo teloját is hogy ott mit ír ki a CPU-Z progi. A Lenovoban is 1Gb Ram és 8Gb Memória van, illetve az akkuja is 2000mAh. A párom teloja edigitálos beszerzés hologramos cimkével a dobozán. Nos az ő telojának az aksijára 1000mAh írt ki, és a memória-ram-ra is úgy-úgy mint az én telomra, kb. hasonló értékekét írt ki. Ebből kiindulva úgy gondolom hogy nem mérvadók a mérési eredmények, vagy minden gyártó átkur minket. De lehet hogy letesztelem az ugyancsak edigitálos Samsung Tab-ot is, hogy arra ugyan mit ír ki a CPU-Z.
-
paler
aktív tag
válasz
kongobongo
üzenetére
Nekem is ezt írja ki az aksira, ráadásul a memóriára 5,72Gb-ot, a Ram-ra pedig 871Mb-ot ír ki. A CPU és a képernyőfelbontás viszont stimmel. A miui viszont a telefon adatainál a memóriárá 8Gb-ot és a Ram-ra 1Gb-ot ír ki. Viszont a szabad memória és Ram mennyisége stimmel mindkét helyen.
-
kongobongo
csendes tag
Cpu-z 1.09. azt írja 1 hetes telónál, hogy az akksi 1390 mAh. A többi spec. stimmel. Elég hamar le is merül, talán egy reggel-este időt bír. Emag-os. Elképzelhető, hogy egy, már egyszer kínába visszaküldött telót újra eladnak újonnan? A dobozán 2014.07. gyártás van, hologramos Mi matrica nincs. Imei alapján, hogy tudom ellenőrizni, hogy mikor lett véve? Tud valaki megoldást, vagy másnál is ilyen sz@r az akksi gyárilag?
-
tachikoma
aktív tag
válasz
B@ldrick
üzenetére
Hát MiRecovery-t jó régen használtam már, és nem tudom, hogy az mit töröl wipe során, de egy _rendes_ wipe-nál megy a levesbe a /system, a /data meg az /sdcard tartalma és akkor nem marad a belső SD-n sem semmi (külső SD kártya az ugye sd-ext). Ha marad, akkor az nem volt rendes wipe.
Nekem pl amikor először áttértem másik romra miui-ról, nem volt rendes wipe (szar recovery miatt - cofface), és az új romban a belső tárolón megmaradt szinte minden a régi dolgokból a /lost&found-ban. Csak az tünt föl, hogyalig marad szabad hely, és egy 3 Gbyte-nál nagyobb nandroid backupok készültek...
-
paler
aktív tag
válasz
B@ldrick
üzenetére
De én a tiszta telepítést csináltam, mégpedig ezt: 2:MiRecovery ( Tiszta telepítés)
2: Kapcsold ki a telefont.Nyomd meg a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyszerre,míg meg nem jelenik a Mi logó.Ezután elengedheted a gombokat,egy-két másodperc és a Recoveryben vagy
-Válaszd az Angol nyelvet
-Válaszd a Wipe & Reset menü és itt a Wipe Cache-t , majd ha ezzel végzett akkor válaszd aWipe All Data-t
-Válasz ki az "Install update.zip to System" pontot
-Elindul a telepítés
-Ha végzett válaszd a Reboot,majd a Reboot to System pontokatVagy akkor most már nem értem...de én tuti hogy e szerint cseréltem rom-ot a teflonon.
-
bzoly
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Nagyobb akku feltéve ha nem kamu...
-
paler
aktív tag
válasz
tachikoma
üzenetére
Köszönöm a válaszodat

- Akkor ezek szerint nem jobb a 45v így maradhat a 43v. A cpu melegedés hosszútávon szerintetek nem lesz gond ? Igazából játszani nem nagyon fogok a telón, de azért néha Youtube video, illetve zene és nettezés viszont lenne. De gondolom azért ezek nem veszik annyira igénybe a procit, hogy szénné melegedjen ?
- Érdekes amit írsz az SD kártya nélküli telepítésről. Tegnap a telefonon lévő gyári rom helyet pont úgy csináltam meg a rom cseréjét, ahogy itt a 2:MiRecovery-ben van leírva. Felmásoltam a letöltött rom-ot a teló belső memóriájába, majd megcsináltam a Wipe-et, és után meg kicsomagoltam és telepítettem a 43-as romot. Mindent a leírás szerint csináltam, és elsőre semmi gond nélkül sikerült is a telepítés (frissítés).
Akkor ezek szerint mázlim volt
- Akkor szerinted a rendes frissítésnek elvileg semmi hátránya nincs a tiszta telepítéssel szemben. A frissítés számomra praktikusabb, mert a tulajdonosképpen semmit sem kell újra beállítanom a telefonon.Egyébként ezt a vagyula féle rom-ot a telefonon keresztül automatikusan nem tudom telepíteni, csak úgy ha én másolom fel a telóra ? Mert mikor rámentem a Frissítés gombra, akkor azt írta ki hogy a legfrissebb verzió van fent a telefonon, de tudom jól hogy ez nem igaz, mivel a 43-as romot töltöttem le és azt is írja ki a telefon.
-
tachikoma
aktív tag
- Állítólag a 43 jobb mint a 45. Utóbbi nagyon lekorlátozza a cpu frekit bizonyos hőmérséklet felett.
- Csak recovery-ből tudsz teljes (nandroid) backupot csinálni, amivel később egy-az-egyben visszaállítható a teló. MiRecovery amúgy ezt nem tudja, kell egy rendes CWM vagy TWRP. Javaslom ezt.
- SD kártya nélkül nem nagyon érdemes nekiállni, mert egy rendes wipe törli a teljes belső tárolót (rajta a backuppal, meg az éppen telepíteni akart rommal is - pl ez a MiRecovery egyik baromsága, hogy nem kezel külső tárolót) Erre amúgy vigyázz, mert ha teljesen wipeoltad a telót, és elveszett a rom is amit telepíteni akarsz, akkor elég macerás újra felrakni rá. Vagy SD kártyára kell másolnod egy PC-vel, vagy maszatolhatsz fastboot-tal.
- MiCloud max az adataidat meg az appok beállításait sziknronizálja (Úgyanúgy ahogy a Google sync is). Nandroid backupot tutibiztosan nem csinál. Arról rendszert teljesen visszaállítani nem tudsz,
- Ha azonos rommal mész felfelé (pl Miui 43-ról 45-re) akkor nem szükséges tiszta telepítés, bőven jó a frissítés. Ha visszafele mész, már lehet hogy nem árt. Másik romra áttérésnél meg muszáj (pl ha ki akarsz próbálni egy CM11-et)
- Ha csak frissítesz, akkor jelszavakat, beállításokat nem fogja elfelejteni a teló. Max ha korábban leszedtél pár gyári appot, akkor azok újra meglesznek. -
paler
aktív tag
Sziasztok !
Tegnap megjött a telóm az emag-tól, és fel is játszottam rá a vagyula féle romot, de véletlenül elnéztem a letöltés gombot
és a 43 verziót töltöttem le a 45-ös helyett.
Ezzel kapcsolatba lenne pár kérdésem:
- Egyáltalán ajánlott frissítenem a 45 verzióra (van valami komolyabb a telefon működését is befolyásoló fejlesztés a két verzió között) ? Vagy hagyjam a fenébe ?
- Ha igen, akkor hogyan kell biztonsági mentés készíteni a telóról (sajnos nincs még benne SD kártya, mert az csak hétfőn érkezik meg)?
- Illetve beállítottam magamnak a MiCloud-ot, amivel elvileg szinkronozzál a telefon.
- Ha megcsinálom frissítést, akkor a MiCloud-ról elvileg visszaállítja azokat az adataimat, amiket engedélyeztem ?
- Ha megtörtén a frissítés, akkor a telefonon újra be kell állítanom a jelszavakat, és letölteni azokat az appokat amiket erre a verzióra már letöltöttem ?
- Vagy mindezt a frissítés után automatikusan megcsinálja a telefon ?
- Egyébként szerintetek a Frissítés vagy inkább a Tiszta telepítés a jobb megoldás ?Előre is köszönöm a segítséget

-
Woodcutt3R
tag
Hol lehet a legjobb aron megvenni?
-
Bass
addikt
Ahogy nézem a miui oldalát erre nincs V6-s rom? Vagy csak nem jó helyen kutakodok

-
BlackPie
csendes tag
Köszönöm a kimerítő választ mindkettőtöknek!

-
Flashget
félisten
válasz
BlackPie
üzenetére
igen ez hátlap (útban van nekem is egy valahol)

van ilyen hátlap is: [link]ezek a tokok (most ne az árat nézd és hogy melyik bolt csak ezt könnyebb volt kikeresnem)
[link]
[link]de van hozzá fólia is [link]
meg ilyen is van [link]
power bank is van hozzá gyakorlatilag minden, kívéve egy jobb fajta aksit.
-
BlackPie
csendes tag
Köszi, ezeket találtam én is igazából, csak nekem egyszerű toknak tűntek a szögletes alak miatt, anno mikor az S3-ra vettem fém hátlapot az 1:1 ugyanolyan alakú volt mint a gyári. Szóval ezek rendes hátlapok, nem pedig tokok?

-
BlackPie
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy 1S beszerezését, lenne egy kérdésem. Fém hátlapot lehet rá kapni?

Rendes hátlapra gondolok, nem tokra vagy ilyesmi. Ebayen nem jártam szerencsével.Köszi!
-
k.kristof
őstag
válasz
Chris Kiki
üzenetére
Innen töltsd le a magyar ROM-ot, és a MiRecoveryvel telepítsd. Gyorsan és egyszerűen megvan, ezután teljesen magyar lesz a készülék.
-
syler123
veterán
Nincs nagyobb akku, olvass vissza, nem rég linkeltem akkuhasználatot.
-
syler123
veterán
válasz
bagkri01
üzenetére

Végre valaki megerősít

A lényeg Matrica != Nyikorgás hiánya. Tesztek alá zsepit és nincs hangja. Amúgy a hátlap vékonysága okozza a nyikorgást, nem teljesen simul az akksira. Betesztek oda zsepit akkor semmi hangja. Ennek ellenére egy jó telefon, tetszik.
Bass: Bírja az 1 napot persze. Az F6 olyan 5 órát tud kijelzővel, ez 3-3.5, ebből tudsz viszonyítani.
-
Chris Kiki
senior tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen telót az Emagról, és meglepve vettem tudomásul, hogy nincs benne magyar nyelv. A telefon első bekapcsoláskor felajánlotta a szoftverfrissítést, de magyar nyelv így sem került rá. Hogyan tudnék magyar nyelvű változatot felrakni? Csak gyári rom érdekelne, mert az asszonyé a készülék, neki jó az ahogy van, esetleg rootot kaphat.
-
syler123
veterán
Nekem nincs matrica, de nem sorjás, nyilván a nyikorgást eltúloztam, csak ha szorítottam oldalt, de azt is megoldottam. Egyébként nem gáz, nincs rossz összeszerelési minősége. Ha ez megnyugtat az előző samsungom is nyikorgott, ott is zsepit tettem a hátlap alá, valaki ezt észre sem veszi, én vagyok csak ultra érzékeny erre, havernak mutattam és nem hallotta
Emiatt ne aggódj. Egyedül az akksi a gyengepont. -
syler123
veterán
Rendeltem én is Ebay-ről tempered Glassos hátlapot, akinek nagyon kell és nem mer rendelni írjon rám, rendelek neki a címére. 2700ft, erre nem jön semmi, alliexpresst hanyagolom. Karácsonyra még megjöhet

-
-
whatnot
őstag
CM-en van mód angol menü mellé magyar billentyűzetet beállítani?
-
syler123
veterán
Minőség különbség nincs, az csak egy plusz eredetiség ellenőrzés, de azt te is letudod ellenőrizni cpu-zvel, antutu-val. Amit exportra szántak, azon nincs matrica, ami kicsit érdekes, pont fordítva kellene lennie, de mindegy. A lényeg hogy nem ezen múlik hogy hamisítvány-e a telefon.
-
syler123
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
A kedvetekért meg is találtam, a kaparós matrica hiányának okát. Ez egy Redmi Note, lényegtelen, itt is úgy van.
"Pictured are the authentic Redmi Note boxes (domestic and export sets). The domestic sets have an extra scratch verification which is not present on export sets."
-
syler123
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Szerintem értetted mit írtam, tehát nem azért "nem nyikorog" a tiéd mert magyar garanciával vetted. Mire gondolsz hogy neked másik hátlapot gyártott a Wayteq? Teljesen mindegy hol veszed, egy gyárban készül, melyik hogy sikerül. Ennyi, más bajom nem volt vele, más szerintem észre sem vette volna. Az elején nem nyikorgott, valószínűleg én többször szedtem le a hátlapot, mint te ennyi... Hologramos cimke hiányát nem tudom miért van, de a telefon az ugyan az, ugyanott készült és ennyi, aki mást állít hazudik. Lehet éppen a hologramos matrica a későbbi gyártásokon van rajta, vagy fordítva, de ez a telefon eredetiségén nem változtat.
Valaki pont ellenőrizte sn alapján, nem volt rajta címke, mégis eredeti volt.
-
Flashget
félisten
válasz
syler123
üzenetére
Nem a magyar szerviz miatt nem nyikorog a hátlapod, hanem mert szerencséd volt.
Nem az én hátlapom nyikorog.
mikor telefont kerestem még, akkor többször olvastam arról, hogy remekül összerakott, igényes teló. na most amiket írtok az minden csak nem ezeket a véleményeket támasztják alá.
Én is tudom, hogy kínából származik
de azt már nem, hogy azon belül honnan? Vagy csak nekem furcsa, hogy egyik telefon dobozára a gyártó rárakja ezt a hologramos címkét a másikra nem?De ha nyikorogna is valamikor ideér a már megrendelt hátlap ami leváltja.

-
syler123
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Nem a magyar szerviz miatt nem nyikorog a hátlapod, hanem mert szerencséd volt. Ugyan onnan kínából jön a telefonod, a Wayteq azon kívül hogy rátesz egy multi romot nem csinál semmit az égadta világon. A mi telefonunk sem hamisítvány, mert ez ökörség, az már rég kiderült volna és ránézésre is látszik netes ellenőrzés nélkül, kapásból a kijelző felbontásból kiderül.
Én nem magyar garanciával vettem, de érintetlen dobozban kaptam. 41k +2k szállítás, nekem megérte

-
Flashget
félisten
Én nem tudom, hogy a román emag honnan szerzi be a telefont, de a legtöbb furcsa jelenséget a tőlük vett redmi 1s-ekkel van. Igaz én 10K-val drágábban vettem, fekete és csak 1 év garancia van rajta, de az legalább magyar gari.
Nekem nem nyikorog, nem csíkos a kijelző, nem sorjás a hátlap, nem valami elfuserált webshopos rom volt rajta és van hologramos, kaparós cimke amivel tudtam az eredetiséget ellenőrizni.Azt esetleg tudja valaki, hogy témákat lehet-e valahonnan letölteni és telóra telepíteni?
korábban más okból tettem be egy képet a telómról [link] ott az a predator ikon alatta "Témák" olyan appnak kell nálad is lenni arra katt és már nézhetsz is van fizetős és ingyenes a népszerű kategóriákban.
A fizetős részt nem tudom miként megy mert valami Mi creditet ír. -
syler123
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Köszi, akkor szerintem egy olyat én is veszek.
-
tachikoma
aktív tag
Xiaomishop-ból rendeltem anno az enyémet, akkor még adtak hozzá egy flip tokot ajándékba. Marha kényelmetlen, hogy vagy teljesen ki kell hajtani, és feszítve fogni a kezemmel, hogy ne csukodjon vissza, vagy bal kézzel fogni állandóan, és csak jobb kézzel matatni rajta. Még ha lefelé nyilna, esetleg.
Talán fél óráig bírtam vele. Szilikon tok + fólia a kijelzőre (nem kell ilyen tempered glass parasztvakítás), és akkor le van védve elölről, hátulról. (Kb 3x ejtettem már le konyhakőre is. Túlélte - szilikon picit csillapít gondolom)
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy szilikontokot vagy egy flip tokot vegyek a telefonhoz ? A lényeg az az , hogy a szélét védje! De a flip az elegánsabb
-
101010
újonc
Üdv Mindenkinek! Én kedden kaptam meg az eMag-ról 45-ért rendelt elől fekete, hátul szürke 1S-em.
A doboz tetjén nekem sincs matrica és a hátulján sincs hologram. Viszont 2 sértetlen lezáró matrica volt rajta. A dobozban csak teló, akksi, töltő-átalakító volt. Ezeket csak azért írom le, mert mások is érdeklődtek utána.
Nekem a másik még meglévő telóm (feleségem örökli meg) egy Galaxy Core Duo. Az nekem nagyon jól bevállt. Ennél csak jobbat akartam, de max 50-55-öt szántam mobilra. Szerintem (eddig) jó választás ez teló.
Ami engem kicsit zavar: a kijelző vékony-halvány csíkossága keresztben. Lehet, hogy sokan észre sem veszik, de nekem ez feltűnt. Főleg kék és zöld színeknél lehet látni. (Én még a pixeleket is figyelem a telóknál. Pl. az S4 mini szerintem rettenet pixeles.) A Redmi 1S-nek ilyennek kell lennie? A Samsungomnak hivatalosan gyengébb a kijelzője, de az valahogy komolyabbnak látszik. A másik, ami gyenge benne az a vaku. Kb. fele akkora fényereje van, mint a Samunak. A hátlap a bal oldalán az illesztésnél enyhén sorjás. (Emiatt én is rendelek majd mindenképpen egy iphone stílusú hátlapot hozzá... meg egy kijelzővédő fóliát is, mert a megyeszékhelyünkön egyetlen mobil boltban sem lehet kapni.) Még nem ismerem annyira ezt az új telóm, de ezeket leszámítva szerintem nagyon jó kis teló. Én alig játszok komolyabb játékokkal telón, inkább az a mániám, hogy szinte minden nap máshogy nézzen ki. (Gondolok a témákra, hátterekre, ikonokra.)
Nekem 37-es rommal jött ki, de gyorsan lecseréltem a vagyula féle 45-re. Nagyon kellemes szerintem ez a Miui, kifejezetten tetszik, hogy ekkorák az ikonok, de sajnos annyira nem személyreszabhatóak, mint mondjuk az Apex launchernél. Azt esetleg tudja valaki, hogy témákat lehet-e valahonnan letölteni és telóra telepíteni? Tudom, hogy lehet mobilon is és élek is vele, de a fizetősöket is szeretném elérni plusz költség nélkül. -
eFeMeR74
senior tag
Azért ne essünk túlzásokba max 2mp
De mind attól függ milyen programot használsz. A 3D játékoknál előfordulhat, hogy több idő míg betölt, de ez nem csak a telótól függ, mivel egyes játékok csak netkapcsolattal együtt működnek. Addig felesleges mindenféle csip-csup dologokkal foglalkozni amíg softveres dolgokról beszélünk. Az android soha nem lesz olyan mint más zárt platform. Cserébe sokkal nagyobb szabadságot ad kompromisszummal. Itt mindig a használt appok menyisége és milyensége határozza meg a dolgokat.
Ha nincs fent egy taskiller ami mindig mindent kilő, hanem egy normális ram kezelő akkor egyszerre sokmindent futtathatsz akadás és leállás nélkül. Én sok custom romot használtam már droidon (cm et is) a miuival most találkoztam elöszőr, de nagyon bejön nekem. Tény, hogy sokat foglalkozom vele (tesztelem. mókolom) de eddig (lekopogom) nem sikerült úgy isten igazából megakasztanom (rossz nem gyári appnál volt csak leállás) Nem kellett még újrainditanom rendszerösszeomlás miatt, nem fagyot meg stb. Szerintem egy droidnál ez nagy szó
Ha lesz időm csinálok egy tesztet (videó) ahol nem kimélem a kis redmit
-
syler123
veterán
Valami már van ami nem tetszik. A telefont függőlegesen tartva, ha picit megszorítom nyöszörög a hátlap. Ez azért bosszantó, mert az asztalról mindig úgy veszem fel, a telefon hosszában érdekes volna... Nem elviselhetetlen, de a Motorola Atrix2-nél ilyen nem volt. Vajon a tempered glass hátlappal is csinál ilyet? Ki is használ olyat?
-
GoZoL
senior tag
Akkumulátort többen írtátok nem olyan fényes. Nekem Wayteq Talk 5h meg MI3 van, ahhoz képest mennyire gyengébb?
-
rasky
senior tag
Gondolkodás egyes alkalmazásoknál ez valós? Mert néztem egy youtube videót, ahol a teljesítményt nem igazán dicsérték, van, hogy egy app elindítására 4-5 másodpercet kellett várni.
Nézegetem ezt a készüléket, külsőre bejön, rendszerileg is, igaz magas a SAR érték, de hát na...

-
bagkri01
őstag
Sokan írjátok itt, hogy az romoknál nincs memóriakezelési probléma. Már elnézést de, hogy a fenébe ne lenne már. Amíg egy nyamvadt exdialert tárcsázót nem tud a rmaban tartani (kb 15 Mb ramot eszik), addig igen is van próbléma. Tegyetek del egy cm-et, na ott nincs memóriakezelési probléma.
-
syler123
veterán
válasz
k.kristof
üzenetére
A multiba milyen kínai alkalmazások vannak? Nincs rajta semmilyen kínai alkalmazás, tudom mert ezt használom. Ami kínai, a téma letöltő stb, de az rajta van a magyaron is. Szóval nyugodtan lehet feltenni a multit is, abba nincs belepiszkálva, ennek ellenére lehet hogy jó irányba piszkáltak bele.
-
whatnot
őstag
válasz
kongobongo
üzenetére
Meg a headset, már akinek ez számít.
-
paler
aktív tag
válasz
stojesz
üzenetére
Köszi
ez nagyon jó hír 
Egyébként melyik Rom-ot (multit vagy magyart) érdemesebb rátenni ?
Ebben teljesen igazad van, csak azért akarom elejétől átolvasni a fórumot, mert sok hasznos a telefonnal kapcsolatos kezelési tippeket és trükköket tudok meg, amiket egy Word doksiba lementek, és így ha valamivel elakadok, akkor csak megnyitom a doksit, és valószínűleg pikk-pakk meg is találom rá a megoldást, mivel csak célirányosan azok a dolgok szerepelnek benne, amik általában problémát szoktak okozni a usereknek.
Most egy kicsit megkönnyebbültem

-
Szivacs85
tag
válasz
kongobongo
üzenetére
Én is az EMAG-tól rendeltem. Nem volt hozzá füles, csak adatkábel, a töltő külön dobozban volt. Ha hologrammos MI matricára gondolsz, az nem volt az enyémen, de a tesztek és ellenőrzések eredetinek mutatják. A doboz egyébként le volt ragasztva mindkét oldalt warranty seal-el.
-
paler
aktív tag
Sziasztok !
Ma érkezik nekem is egy ilyen teló az emagtól. Mielőtt megvettem átolvastam pár tesztet és úgy kb. ennek a fórumnak az első háromszáz hozzászólását. Csupa pozitív véleményt olvastam róla, így gyorsan meg is rendeltem, mivel az emagnál most akciós volt a készülék. Persze a fórumot ennek ellenére szépen sorba haladva továbbolvastam, és a tegnapi napon elértem úgy a ötszázadik hozzáaszóláshoz, na onnét aztán hideg-zuhanyként ért ez a memória mizéria a telóval kapcsolatosan. A kérdésem ezzel a hibával kapcsolatban lenne.
Ahol erről a hibáról olvastam akkor még a 36-37 Rom verzió volt aktuális. Azóta sikerült megoldaniuk ezt a memória kezelési hibát ennél a készüléknél ? Esetleg azóta kiderült még más problémája is ennek a készüléknek ?
Illetve még az érdekelne, ha még is úgy döntenék hogy nem tetszik a készülék, és vissza szeretném küldeni a boltnak, akkor szerintetek vissza kellene tennem az eredeti rom-ot a telóra, vagy a magyarra frissített rom-mal is visszaküldhetem ? Egyébként hogy lehet lementeni a készülékről a rom-ot ?Kösznöm.

-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocs, ha hülye kérdés, remélem nincs semmi, de meg szeretnélek kérdezni titeket.
A Hongmi 1S-nél mennyire lehet huzamosabb ideig használni a led-et zseblámpának?
Nekem ma kellett használnom egy pincében úgy kb 15 percet folyamatosan, és semmi gond nem volt, de amikor később a nap folyamán újra akartam használni, volt hogy magától kialudt...

Viszont ott volt a kezem a bekapcsoló gombnál így nem elképzelhetetlen hogy benyomtam, de tokban van elvileg annyira nem érzékeny..
Kipróbáltam hogy nem volt ott a kezem, rövid időre és akkor nem volt gond, de ahogy próbálgattam pársor eljátszotta ezt.
De nem akarom túlspirázni a dolgot, még tesztelem majd, csak azt szeretném kérdezni, hogy ennyi időtől lehet a lednek túlhevülési gondja, vagy ennyi folyamatos világítás még teljesen rendben van?Válaszotokat előre is köszönöm szépen!

-
zozoka79
tag
"hd kijelző fillérekért" topic eltűnve...mi történhetett?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
mrszitya
üzenetére
Köszönöm, megvan. Az mitől van, hogy nem akarja szinkronizálni a névjegyeket a Microsoft accounttal? Eddig ment, most pedig egyáltalán nem. Módosítottam 2 nevet és a 1020-n és a people.live.com-n sem jelenik meg pedig a telefonon rendesen írja melyik fiókhoz tartozik.
-
motofi
aktív tag
Gyerekek ebből a telóból két különböző is van, már mint a Redmi 1s-ből? Látok képeket ahol a hátlapi hangszoró felül van és van ahol lent ellenkező oldalt és van ahol a beszédhangszoró is másképp van. A hátlapi aluminium tokokból vagy hátlapokból is két különböző található neten.
-
syler123
veterán
Létezhet olyan, hogy a telefon be cache-el egy ikont és az nem változhat meg? Elkészültem egy játékkal, rádobtam egy ikon, amit készítettem, de maradt a régi. Ha hosszan nyomom a home ikont, akkor ott az új jelenik meg, ötlet?
Holnap belinkelem a játékot, valaki megnézhetné hogy jó-e az ikon, mert a játék már fel van töltve, vagyis hamarosan megjelenik store-ban.

-
Pikkolo^^
addikt
A másik redmi-s topikkal mi lett?
-
112FarEast
csendes tag
válasz
Swiss_audio
üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen jelenséget.
Nekem is edigitalos.
45 miui. (vagyula) -
Pikkolo^^
addikt
WP alatt az azonos kapcsolatokat össze tudom párosítani, droid és redmi alatt ez lehetséges?
-
Swiss_audio
tag
Valakinek van újraindulási problémája? Random módon fordul elő. Van, hogy reggel ránézek a telóra és kéri a PIN-t, de van, hogy használat közben indul újra.
45-ös gyári magyar miui, edigitalos készülék. -
ORCA58
addikt
válasz
Aethelstone
üzenetére
1 pont oda!

-
syler123
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én ezt nem észleltem, mert akkor szerintem fel sem tudtam volna telepíteni a letöltött rom-ot a telefonomra.

és a 43 verziót töltöttem le a 45-ös helyett.

de azt már nem, hogy azon belül honnan? Vagy csak nekem furcsa, hogy egyik telefon dobozára a gyártó rárakja ezt a hologramos címkét a másikra nem?