- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint355
aktív tag
Backup progik jók erre a célra (pl. Titanium Backup), csak arra figyelj hogy a legtöbbhöz root kell, ami a stabil romokban alapból nincs, külön kell rootolni (fejlesztőiben van alapból). Google fiók is elméletileg tud valami ilyesmit, de azt nem szoktam használni, jobban bízok abban, ha le van mentve a telóra.
Pontosítok: nem minden progihoz kell root, vannak amik mennek root nélkül is, igaz kicsit korlátozva (pl. alkalmazások adatait, játékok mentéseit nem mentik el).
-
tam@s
tag
Szia!
Az miuiandoidon azt írják a fejlesztők, hogy v50-ről nem tudsz mentést visszaállítani.
Nekem is gond volt pár hónapja a miClouddal, aztán valamelyik heti frissítés után már rendbe jött magától, úgy hogy nem foglalkoztam vele. Tudom, ez nem sok öröm számodra...Nem szeretnék megmondóember lenni, de én a helyedben feltenném a stabil multi ROM-ot, vagy a fejlesztői multit. Eddigi tapasztalatom szerint a fejlesztőivel mindig van valami gond, de a magyar ROM-mal is.
Innen. -
paler
aktív tag
Rendszer már egy ideje fel van telepítve, de nem tudok csatlakozni a MiCloud tárhelyhez.
Lekértem már SMS-ben új jelszót, de sem a telefonszámmal, sem pedig az azonosítóval nem enged be. Ráadásul a V50 mentését sem látja, így jelen pillanatban se a programjaim,sem az kontaktjaim nincsenek meg. Most hogyan tovább ? Eddig ilyen problémám nem volt
-
balint355
aktív tag
Igaz nem hozzám szólt a kérdés, remélem nem haragszotok
Szerintem a legfrissebbet érdemes feltenni, telepítéshez próbálkozhatsz a TWRP Manager appal (root kell hozzá), vagy felteheted PC-ről fastboottal: [link] (ez szerintem biztosabb megoldás, az alkalmazással volt már problémám korábban)
-
Flashget
félisten
Előtte ne felejtsd elmenteni a teljes MIUI mappát pc-re!
És ha esetleg nem bootol be a masina frissítés után (téglásodik) helyre tudod állítani azon oldal alapján amit belinkeltem. Nem árt a szükséges dolgokat összeszedni hozzá addig is, ha netán beütne a krah.
Nálam lazán nem bootolt be így utána ment a kapkodás most akkor hogyan tovább. -
balint355
aktív tag
Szia!
Én MIUI-ból a stabil multi verziót javaslom, a fejlesztői/heti verziókban gyakrabban vannak hibák. Tiszta telepítés fog kelleni és TWRP recovery.
-
Flashget
félisten
Már csak ezért is érdemes lecserélni V7 stabil verzióra, ha nem akarod a fejlesztői változatott.
[link]
Tavaly nálam ez lett V5-nél és akkor váltottam V6-ra majd mikor kijött V7-re.[link]
V5-öt nem fejlesztik, nem javítják tovább.
Viszont a twrp-t kell felraknod csak azzal fog felmenni az újabb MIUI verzió.
Ha elakadnál vagy nem bootolna be a gép no para arra is van megoldás.
[link] -
moordavid
aktív tag
Szia!
Információk töménytelen tárháza vár Téged a miuiandroid.hu-n
Viszont simán frissíteni nem tudsz azt hiszem az 50.0-ról a miuihu 6.3.31-re, tiszta telepítéssel tudod csak.
A pontos részleteket itt megtalálod.Nekem is 1s van, és anno én is a gyárilag kapott miui-t cseréltem le a miuihu-s srácok romjára. Azt tudni kell, hogy tényleg nagyon ügyes, fasza gyerekek meg minden, de mindig lesz bug a fejlesztői ROM-okban. Nekem pont a 6.3.31-es volt fent, és tök örültem neki, hogy gond nélkül megy, majd magától nyomott reboot-ot, és nem jutott tovább a töltő képernyőnél. Itt cseréltem le egy stabil, nem miuihu-s romra, azzal gond nélkül megy azóta is. De mindenképpen érdemes kipróbálni a miuihu-t! Pláne, hogy rengeteg Xiaomi használó van beregelve akiknek egy része még segíteni is hajlandó
-
Flashget
félisten
-
-
paler
aktív tag
Lejátsza a flac-ot, tehát ez a kérdés kilőve. Viszont az Istenért nem találom hogy hol lehet a fülest beállítani. A hétvégén mikor a fejhallgatóval teszteltem a telót, akkor megtaláltam, de most nem találom. Megvettem hozzá a gyári fülesét, és eddig nagyon bejön a hangja, pont olyan a hangkarakterre, amit általában én is beszoktam állítani az EQ-n (V hangkarakterisztikájú). Csak hol találom a fülhallgató beállításokat
-
Flashget
félisten
a 43-as a memória kezelést hivatott javítani, viszont indiai?? felhasználok jelzése alapján nagyon melegedett a teló ezt javítja a 45-ös. Itt a topicban ezt is javították és az utána jövő hsz-k erről szóltak, de csak saját felelősségre.
A leírás hiányos volt a vége azt ebben a hsz-ben írták meg és lett javítva az oldalon utána.
-
-
tachikoma
aktív tag
- Állítólag a 43 jobb mint a 45. Utóbbi nagyon lekorlátozza a cpu frekit bizonyos hőmérséklet felett.
- Csak recovery-ből tudsz teljes (nandroid) backupot csinálni, amivel később egy-az-egyben visszaállítható a teló. MiRecovery amúgy ezt nem tudja, kell egy rendes CWM vagy TWRP. Javaslom ezt.
- SD kártya nélkül nem nagyon érdemes nekiállni, mert egy rendes wipe törli a teljes belső tárolót (rajta a backuppal, meg az éppen telepíteni akart rommal is - pl ez a MiRecovery egyik baromsága, hogy nem kezel külső tárolót) Erre amúgy vigyázz, mert ha teljesen wipeoltad a telót, és elveszett a rom is amit telepíteni akarsz, akkor elég macerás újra felrakni rá. Vagy SD kártyára kell másolnod egy PC-vel, vagy maszatolhatsz fastboot-tal.
- MiCloud max az adataidat meg az appok beállításait sziknronizálja (Úgyanúgy ahogy a Google sync is). Nandroid backupot tutibiztosan nem csinál. Arról rendszert teljesen visszaállítani nem tudsz,
- Ha azonos rommal mész felfelé (pl Miui 43-ról 45-re) akkor nem szükséges tiszta telepítés, bőven jó a frissítés. Ha visszafele mész, már lehet hogy nem árt. Másik romra áttérésnél meg muszáj (pl ha ki akarsz próbálni egy CM11-et)
- Ha csak frissítesz, akkor jelszavakat, beállításokat nem fogja elfelejteni a teló. Max ha korábban leszedtél pár gyári appot, akkor azok újra meglesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest