- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Nekem november ota nincs rajta folia,egy zokniban hordom a zsebemben es nuku karc😀
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #4357 üzenetére
Én is ezt mondom,És erre az asszony telefonja a példa se nem miui se nem snapi 400 de újabb snapi 410 és a hiba ugyan az,volt de érdekes hogy ott kiderítettem hogy a face. A mediaszervert hozta be hibának de előtte a shazamot a messengert és ő pluszba még a facét,több nap ezt csinálta,éjjel a töltőn és egy fél nap alatt tűzforróság mellett nullára merült . Leszedtük a facét mivel nálam az nem volt fent és a hiba sem jött elő.És láss csodát azóta sem volt a probléma. Hiába van ott a Hugó :-) Ő sem tud csodát tenni hiába dolgozott a gúúglinál. Amúgy igen ez egy összetett hiba lehet és időnként valami előhozza.
-
Bass
addikt
Nem azt irtam hogy csak a face de utalas arra hogy valami program szorakozik es nem a miui a ludas.Ha raguuglizol a hibajelensegre egy csomo keszuleknel ugyan,ez a hiba nexus,lg,sony stb es ott nincs miui ,az alap droid kozrejatszhat illetve egy vacakul megirt kulsos app.Nalam pl nem jott elo,semmi hiba( 45 vagyula)sem akku merules ,sem restart. Az 50-s rommal voltak,hibak leginkabb a frissitesek teren,pl a szinkronizalast rendre kikapcsolta a telo,illetve a tema kereso idonkent atvaltott kinaira :-)
-
Bass
addikt
A media szerver nem miui hiba ,nem cm hiba jo lenne ezt mar megerteni, ez nalam pl nem jelentkezett,asszonynak galaxy ace4-e van nala is volt ilyen es egy facebook app update utan jott elo,kb egy delelott alatt lemerult a teloja ugy hogy kozben hozza sem nyult,meg csak mobilnet se ment,ekozben meg tuzforro volt,ezt egymas utan tobbszor eljatszotta. Face torolve es a hiba megoldva. Tobben panaszkodtak arra a face verziora,gondolom azota javitottak a progit.
-
Bass
addikt
Udv
Nem tudja valaki hogy a miui magyarorszagon honnallehetletolteni a magyaritott miphone manegert? Nem talalom a linket -
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #4288 üzenetére
Szia ha jol olvasom ezt csak twrp-vel lehet felrakni? Sima update nem megy?
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #4294 üzenetére
+1
Ennek a telónak a miui a lényege viszont vitázni is kár hogy melyik a jobb,a CM is jó rom. De egy RDS miatt szidni kár amikor a rádiót felőlem pl ki is hagyhatták volna mert csak a szenny ömlik belőle.
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #4288 üzenetére
Köszönöm szépen. Akku engem nem zavar ha egy napot elmegy nekem már,nem a holdon vagyunk hogy ne lehessen tölteni
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #4285 üzenetére
Es mik a tapasztalatok,a miui hungaryn talaltam egyet De ott azt irtak hogy nem megy a kamera
-
Bass
addikt
válasz
KJanos96 #4270 üzenetére
Én annó megmértem az F6-n a böngészőket és a chrome nem evett sokat(60-70mega), az UC,CM es Dolphin(még a mini is) 100-120 megát zabbant,a legkevesebbet az opera mini fogyasztott kb 25 megát viszont hát a megjelenítése csapnivaló.Ezen a telón nem mértem de gondolom hasonló lehet.
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #4268 üzenetére
Szia Te milyen v6-t hasznalsz ? Kiprobalnam,unatkozom :-)
-
Bass
addikt
válasz
Latitude #4220 üzenetére
Milyen gondok jottek nalad elo? Nekem az elejen volt hogy nem jottek a mailek,viber stb de annak ellenere hogy nem volt FR kikapcsolta a frissitest es azt az opciot hogy megbizom az alkalmazasban. Ezeket visszakapcsolva minden oke azota. A v6-ra faj afogam mert nekem bejon a letisztult ,"lapos"😀 vonalak de majd csak a hivatalosat teszem fel. Ha neked viszont nem fontos a miui akkor hasznald a cm-t. Eddigi teloimra amire volt mind felraktam (sajnos f6-ra nincs ezert is csereltem le a redmire)mert mindig jobb volt mint a gyari romok.
-
Bass
addikt
válasz
Latitude #4212 üzenetére
Szia en is pont a miui miatt valtottam erre a telefonra,v6-t nem probaltam,varom nagyon en is mert a note-n nagyon tetszik de megvarom a hivatalos verziot,eleg lett az allando problemakbol,romolgatasbol. Cm biztos tuti mert a legvacakabb telokbol is tud hasznalhato keszuleket faragni(itt erre nincs szukseg) de akkor minek vettem meg a redmit? Elveszti az ertelmet ha nincs miui ,nagyon szeretem a mukodeset. En jelenleg a vagyula 50-s romot hasznaltam ,elotte a 45 volt egyikel sincs bajom. Ha szeretnel egy jol mukodo telot es nem akarsz vacakolni akkor v45 vagy v50.
-
Bass
addikt
Nah nálam minden oké már,valamiért a frissítés kikapcsolta az összes szinkronizálást,nem is értem. Mind1 most jó :-)
-
Bass
addikt
Sziasztok
Mióta az 50-s romot használom a viber és a gmail nem szeret működni/frissíteni,más bajom nincs a rommal. Mi lehet ez? -
Bass
addikt
válasz
syler123 #3967 üzenetére
Szia ma az asszony ace 4 -e ugyan ezt csinalta amit Te is irtal,reggel levette a toltorol kb fel hetkor,meg a net sem ment es delutanegy orara 17%-ra merult,az akku resznel a mediaszervert ment kb 7 orat ebbol,valami leszivta a telot. A wakelock detektor nem segit kideriteni mert asszony nem engedi rootolni a telot,ugyhogy nem tudom pontosan mi szivta le. De erdekes hogy nala is meg van a problema pedig mas gyarto ,4.4.4 van a telojan.
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #3959 üzenetére
Persze hogy olvasom :-) Here-t nem hasznaptam meg csak google es be on road megy de ezek kifogastalanul (kiveve a road mert ott hazszam problemak vannak de az az app hibaja) Remelem nalam nem jonnek elo ezek a hibak,egyszer volt nekem is az elejen amikor megvettem hogy kb 3 ora alatt lemerult a telo de azota csereltem romot,lehet az megoldotta?
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #3957 üzenetére
Nekem ilyenem meg nem volt,navit csak a kocsiban hasznalom ott meg szivargyujto tolti. Ezt a kerdest nem is erdemes feltenni sehol,a telok totyikjaban kell olvasgatni es donten,plusz kezbefogva eldonteni. Az uj 50-s rommal is vannak ilyen problemaid?(nekem a 45-s rommal sem voltak ) Sot nekem nincsenek is problemaim,meglepo de eddig mindegyik telommal voltak gondok,de itt eddigi harom honap alatt nem voot,restart,fagyas ,lassulas. Nagyon elegedett vagyok.
-
Bass
addikt
válasz
Proky22 #3950 üzenetére
Egyertelmu redmi 1s 😀 Minden mellette szol,Thl a tamogatottsag bizonytalansaga,(+szerintem ronda de ez egyeni),honorba gyenge mtk cucc,Lg felejtos(f6-t szamuztem az LG nem tud szoftvert irni) Redmi 1s,jo hd kijelzo,snapi 400,gyors szoft,glonass,jo kamera,kivalo tamogatas,millonyi testreszabas es MIUI 😀
-
Bass
addikt
válasz
k.kristof #3945 üzenetére
Szedd le az 50-s romot a telodra,nem kell semmit atnevezni,csak tudd hogy hova mented. En itthon rogton a teloval toltom le chrome-al es a download mappaba teszi. Majd menj a frissiteshez es ott az elougro menubol(amit alul a bal oldali erinto gombal hivsz elo) valaszd ki a rom telepiteset. Innen mar egyertelmu.
-
Bass
addikt
válasz
Canonfan #3929 üzenetére
Pedig van benne hba boven,temakat nem lehez valtoztatni mert kilep,nem szinkronizalja rendesen a keszulek es az idojaras app orajat pedig megbizhatova tettem az appot. Illetve a hivas kozben opciok kinai nyepvuek (ez megca kisebb gond) miui foruman tobben jeleztuk ezeket es javitasuk elvileg keszulget 50v2 van fent.
-
Bass
addikt
Lehet ugy frissiteni hogy minden megmaradjon tutira? Tehat nincs wipe,vagy az erosen ajanlott? Olvastam a miui hungary-n hogy lesz belole vagyula is.
-
Bass
addikt
Kiprobaltam,ment a messenger kozbena gyari zenelejatszon bombolt az Arch Enemy ☺ es fotozgattam. Sot volt hogy a messenger ment irogattam,ment a tuneinrop a zene es kozben fotoztam egy viragot az asszonynak. Gyari browsert nem probaltam,operat nem hasznalom hanem a chrome-t. Nem hasznalsz valamit ami hazavagja a telot?
-
Bass
addikt
Milyen bongeszot hasznalsz? Mert nekem ilyeneket nrm szokott csinalni pedig fut a viber,messenger,chrome ,face light. Sot nem reg voltam pesten vrgig ment a google terkep es szolt a telorol a zene a gyari lejatszoval mert jo hangja van de fent van a rocket player is. Meg egy ha pl megyek kocogni a tunein szol a fulembe es az max akkor akad ha elmegy a terero .
-
Bass
addikt
Mind1 mit ír ki az appok zöme hibás adatokat ír ki de nem csak ennél a készüléknél,ahogy használod kb 2-2,5 nap lenne az akkuidő,ott valami beragadt,szedd le a wakelock detektort az majd megmondja mi a gond. Amúgy milyen rom van rajta? A normál akkuidő kb 3-3,5 óra kijelző idő úgy hogy egész nap 3g és este otthon wifi és így elmegy bőven egy napot.
-
Bass
addikt
válasz
Tomi_Ohl #3551 üzenetére
Persze nem baj es mindenki azt csinal a telojaval amit akar de magamon is meglepodom mert eddig az osszes telomat romoltam mert mindel volt valami baj, kezdodott az elso ace-l ott is csodakat tett a cm. Ha vettem egy telot az elsőt dolgom volt a launchert meneszteni es az apexet felrakni, itt meg ez sem tortent meg 😀 annyira meg vagyok vele elegedve. Imadom
-
Bass
addikt
válasz
Tomi_Ohl #3543 üzenetére
Nem komolyan irtam, nekem nincs bajom a miuival (leginkabb ezert vette ezt a telot) hasznaltam tobb telomon is cm-t es valoban jo rom de akkor oda a miui erzes. Nem tudom ki. ire hasznalja a telot de nekem nincs vele memo gondom, nem tudom mennyi szokott lenni a szabad ram mert nem erdekel amig a telon nem ertem, pedig a szokasos viber, messenger, face, chrome megy sot meg a tune in-t hasznalom sokat es azzal sincs bajom. Lehet valaki ennel tobb appot hasznal egyszerre az tenyleg vegyen ket harom gigas telcsiket, hatha meg szervernek is akarja hasznalni 😀 Szoval en sok telo utan nagyon elegedett vagyok. A cm tuti de akkor minek a xiaomi?
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #3490 üzenetére
Tudom,cm nem kell. Miui miatt vettem ezt a telot meg azert mert az f6 KK kula :-)
-
Bass
addikt
A proci nem tud tobbet mint a 400,asszony ace 4-be jol muzsikal ,4g nem hianyzik orulnek ha mindenhol lenne akar stabil 3g is :-) 64bit igen viszont mire elterjed es az appok kihasznaljak a telo is kuka mar csak a giga ram miatt is. Miben jobb a 4.4mint ami ezen van? Ez is megkapja a v6-t. De oszinten hibatlan ez igy is. Maradhatott volna a szogletes forma,kevesebb kava ha valakit ez zavarna ,snapi 600 es min 1,5giga ram plusz android 5.0 na ez elorelepes igy sem lett volna draga. Imadom az 1s-t es vartam az utodot nagyon ,lehet ezert is csalodas,ezt a generaciot ki kell hagynom. :-) Persze ettol meg jo kis telo es biztos sikeres is lesz de tenyleg szerintem lanyos,igaz izlesek es pofonok. Minden amit irtam csak a sajat velemenyem.
Az 1s-bol egy valami hianyzik nekem,az ikonok meretenek valtoztatasa. Ezen kivul imadom.
-
-
Bass
addikt
válasz
bagkri01 #3333 üzenetére
Tudom hogy hd de latom nem ertitek, ugyan ez a soc egy kisebb kijelzovel szerelttelon boldogul ugy mint a snapi 400 ezen itt hd ott meg mind meretre mind felbontasba kevesebb. Mint a pc egy vga kari lehet hogy szepen fut 1024-be pl de ha feltolod a felbontast az tobb munkaval jar es nem birja mar mert hurka hozza. Nem mondom szazra de az asszony telojaban elmuzsikal(elsosorban a jatekokra gondolok) a 410 de logikus kovetkeztetes hogy ha hd kijelzo akkor visszaesik a teljesitmenye akar meg az 1s ala is es ezert volt hulye otlet ez a telo hanem nyujt semmi pluszt (pontszamba max ugyan ennyit de semmi tobbet) es marpedig nem fog,ergo hulyeseget csinalt a xiaomi.
-
Bass
addikt
Persze lehet hasznalni nagyobb kijelzos.telokban is de asszonynak a galaxy ace 4-ben is ez van es ugye ott nincs ekkora felbontas es kijelzo meret es kb ugyan ugy teljesit a 410-s soc ott mint ebben a 400-s. Raraktak egy full hd-s megjelenitot es igen lehet tulzas volt az,hogy kivegzi de a sebessegebol vissza fog venni es ez igy nem lett elorelepes sajnos marpedig az,ember azt varna eg uj keszulektol hogy a reginel gyorsabb legyen. Jobb lett volna pl egy nyolcmagos mtk vqgy ety snapi a 600-s sorozatbol minimum 1,5giga rammal.
-
Bass
addikt
-
Bass
addikt
válasz
toth.zsolt20 #3201 üzenetére
Ezert nem kell vacak romokat hasznalni, nem is ertem ennek a telonal a miui a lenyege, cm az kuka elveszik a telo lelke 😀 Full gyalu es az alapoktol rakd ujra, multi rom a mi phone manegerrel es ugy a vagyula.
-
Bass
addikt
Valami játék esetleg? Én amiket használok és nálam nem jelentkezik a hibaAirdoid,Angri Birds Rio és Transformers,Apróséf,Aviary,Bubble(vízmérték)Camera fv5,cam scanner,chrome,drive,es file exp,fordító,fx guru,gmail,play,hay day,link2sd,mikey,mitransfer,be on road,office suite,pixlr,retrica,rocket player,,screen of a lock,maps,viber,vlc,waze,xiaomi asistant,youtube,zedge. És a többi gyári.Amiket jegeltem.Gyári böngésző,Mivideo,Micloud,Bankkártyák. Sem sebességbeli sem stabilitási problémám nincsen,vagyula 45.Az első indítás után amikor megvettem full gyalu és úgy ment fel a vagyula.
-
Bass
addikt
Ez érdekes az ember azt hinné hogy csak ezen a telón fordul elő de írták már G2-re és Nexus 5-re is. Úgy tűnik hogy valami olyan app hozza elő ami használja a gyorsulásmérőt és az beragad de ez android hiba lesz ahogy a neten körbenézek. Érdemes lenne egy listát csinálni az appokról azoknak akiknek ez előjön és talán le lehetne szűrni.
-
Bass
addikt
A vagyulaban levo billentyuzet fent lehet playen? Nagyon bejon es felraknam a memopadra is.
-
Bass
addikt
válasz
[KgP].Robot #3113 üzenetére
Nemtom mi ez de nem redmi1s az tuti. Honnan vette? Mar mint az mtk-s verzio
-
Bass
addikt
válasz
[KgP].Robot #3111 üzenetére
Mit írt ki?
Eredeti ez a teló? Antutu mit mond? Ez sima hongmi ha minden igaz
-
Bass
addikt
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #3087 üzenetére
-
Bass
addikt
-
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #3087 üzenetére
Azt megtaláltam,most keresem a videót róla de 99%-ban tuti hogy valami v5 reklám volt vagy csak sok volt a maligán
-
Bass
addikt
Sziasztok
láttam valahol ,talán valami miui reklámban hogy van olyan átmenet ahol az ikonok késleltetve mennek át egyik oldalról a másikba de ezt nem találom sehol a telóban,van benne egyáltalán? -
Bass
addikt
válasz
attilav2 #3076 üzenetére
Elso napokan???? :-) Te kesz vagy,de mond mar el nekem miert fontos a kernel,a custom rom? Ez a telo mukodik rendesen a gyari vagyulaval is,tenyleg nem ertelek. Kezdem azt hinni hogy Te valami hitterito vagy a microsoft jovoltabol. Tenyleg ird le mi a baj pl a vagyula rommal ha egy ket naposan mar romolgatod? :-)
-
Bass
addikt
válasz
Flashget #3037 üzenetére
Azért én bizakodom,de még mindig jobb ha jön mint ha nem(anno az f6-m megkapta a kitkatet hurrá aztán jött a fekete leves,néma hívás,restart stb és a mai napig nem kapott javítást kb 6 hónapja),úgy is javítják,kollágám redmi note 4g-je is jól megy minden héten kap hozzá valami finomságot.
-
Bass
addikt
válasz
attilav2 #3035 üzenetére
Akkor ha mokolsz tisztaba vagy a buktatoival ha nem akkor olvass korbe kicsit. En max a v6-t fogom csak feltenni ha vatalos hanem,ugye kiadtak a forrast ugy hogy tuti lesz ra mukodo miui v6,android 5.0 stb.Mint irtam a samsungnal is volt imei mizeria es o egy nevesebb gyarto de ott is a bugos rendszer volt a ludas.
-
Bass
addikt
válasz
attilav2 #3031 üzenetére
Minek rettegsz,en miota hasznalom vagyula van fent es semmi bajom a teloval,a telefon jo ha valaki meg hazilag takolt romokat akar pakolgatni az legyen mar azzal tisztaba hogy ennek lehetnek veszelyei. Tedd fel a vagyulat es hasznald. Es ne haragudj nem bantani akarlak de te sirsz es fikazod a keszuleket(van ilyened vagy csak bomlasztasz?),irtam hogy vidd vissza a boltba es csere egy "hibatlan" lumiara mielott kibontod a fa alatt,vagy add el es hasznald a g300-t. Hidd el nagyon sok telefont romoltam es mindnek vannak buktatoi,ennek degal isten a id is egyre jobb igy nem feltetlen kell baralni ha meg esetleg raszanod magad es valami nem sikerul ne a keszuleket piszkald.
-
Bass
addikt
válasz
Bile Demon #3032 üzenetére
Igy van nem a telo hibaja anno a galaxy ace i verzioja volt erzekeny ha vacak rom ment fel eltunt az imei es csak buveszkedes aran lehetett visszahozni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest