- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
joci86
senior tag
Nem az európai szemmel van baj, ezt mondom én is.
Sokkal inkább a kis házikókkal, csónakokkal, pagodákkal, fenyőfákkal stb., amit "íráshoz" használnak
Na de nem bántom őket, ha nekik megfelel...@Flashget (#3354)
Maga a töltő tényleg nem gagyi, az átalakító annál inkább
Próbaképpen én ilyet rendeltem, ha megérkezik, be tudok számolni róla, csak hát messze van ide Kína, eltart egy darabig az út.
Egyébként Kínából rendelve 2-300 forint között lehet hasonlót kapni, szállítási díj nélkül. Gondolkodtam én is ilyenen, de letettem róla, mert régebben vettem egy töltőt (munkahelyre) itthon egy rendes üzletben, és a legtöbb telefon meghülyült tőle, pedig elvileg ugyanúgy 5V, 0,5A volt, mint a gyárim... Ja, és valami 2000 forint környéke volt, direkt nem a legolcsóbbat vettem. -
Bass
addikt
Persze lehet hasznalni nagyobb kijelzos.telokban is de asszonynak a galaxy ace 4-ben is ez van es ugye ott nincs ekkora felbontas es kijelzo meret es kb ugyan ugy teljesit a 410-s soc ott mint ebben a 400-s. Raraktak egy full hd-s megjelenitot es igen lehet tulzas volt az,hogy kivegzi de a sebessegebol vissza fog venni es ez igy nem lett elorelepes sajnos marpedig az,ember azt varna eg uj keszulektol hogy a reginel gyorsabb legyen. Jobb lett volna pl egy nyolcmagos mtk vqgy ety snapi a 600-s sorozatbol minimum 1,5giga rammal.
-
joci86
senior tag
Igaz, nem 100%-osan mérvadó, de a Huawei Y550 is Sanpi 410-essel szerelt, és ugyanúgy 20-21 ezer pont környékén produkál AnTuTu-ban, mint az 1S a Snapi 400-assal. A különbség a kijelzők felbontásában elég számottevő (480x854 vs 720x1280). Ugyanez a 410-es valszeg nem tud ugyanannyit produkálni jóval nagyobb felbontáson.
Mondjuk, amint bejön az Android L, és lesz értelme a 64 bitnek, a Redmi 2-n biztosan érezhető lesz... Akkor viszont már jó lenne 1GB-nál több RAM. -
trebrona
nagyúr
-
-
eFeMeR74
senior tag
Igen DLNA val a saját beépítettel. De nem csak erre alkalmas az IPTV app segítségével akár Live streameket is kirakhatsz. Sport, Mozi, XXX rengeteg nyelven. A saját beépített MiVideo app elég gyér, de arra tökéletes, hogy a teloról kirakd a tvre a műsort. Igy lejátszóként üzemel a telefon
A telefonon pedig MXPlayer használom, de ott nem nagyon tv-zek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB (SM-G975F/DS) - fekete
- Nagyon szép állapot!!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest