- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
whatnot #5063 üzenetére
Mondjuk itt (lehet regisztrálni kell megtekintéshez, de az meg egyébként is ajánlott).
-
Stonerice
őstag
válasz
whatnot #4706 üzenetére
Én a 05.20-ai mokee romot (12.1) használom. Különösebben nincs baj vele. Nem vagyok nagy multitasker, Én eddig csak 1 bugot fedeztem fel. Az alkalmazások menüpontban folyamatosan zoomolta a kihasználtság jelző grafikont. Egyébként szerintem hibátlan.
Kicsit másképp bánik a térerő szegény helyeken, de a szervízkóddal én úgy vettem észre javult.
*#*#4636#*#* al Telefon adatainál GMS (auto PLR) Nálunk a határ mellet csak így képes térerőt fogni mint a MIUI 6Ez az opció akkor állítódik el, ha a hálózat kiválasztó menüben egy 2G-s-t választok. Ilyenkor átáll WCDMA preferredre.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
whatnot #4050 üzenetére
srácok srácok...
Szerintem ez készülék hiba. Nekem több bajom is van a telefonommal, pl.: telefonálni csak úgy tudok, ha 2g-re van állítva a preferált hálózat, de ha 3g-n van akkor meg dobálja össze-vissza a hálózatot. Most így 2g-n legalább tudok telefonálni és el is tudnak érni, cserébe most meg azt csinálja a telefonom (Nexus 5), hogy hol van rajta net hol nincs, de közben azt mutatja, hogy lennie kellene.
Sajnos én már nem tudom visszavinni szervízbe a telefonomat, mert lejárt az 1 év GSM garancia, de ha Te még garancia időn belül vagy, akkor szerintem cseréltetsd ki a telefonodat.
Ha elérhető lesz a redmi2 2gb rammal meg 16gb memóriával akkor elpasszolom a Nexusomat és abból veszek egy Redmi2-tValaki egyébként tudja, hogy mikorra lehet erre számítani?
-
Bass
addikt
válasz
whatnot #2114 üzenetére
Mit hasznalsz? En chrome-t 3-4lappal es kozben megy a zene de meg sosem lotte ki. Lgf6 totyikban egyszer csinaltam egy bongeszo tesztet es a 3 leg falankabb az uc,cm es dolphin browser volt(atlag 120-150mb ram!!!),a legkevesebbet az opera mini kajolta atlagosan 25mb ramot viszont a legpocsekabb megjelenitese volt. A legjobb a chrome volt a maga 60-70megajaval plusz ugye jol megjeleniti a lapokaz es a legtobb kenyelmi funicioja is enneo van.
-
G.Peter
aktív tag
válasz
whatnot #2114 üzenetére
Nekem volt már laptopon is, hogy megtöltöttem a 4 GB RAM-ot, ettől függetlenül még nem a windows ram-kezelése szar, csak nem arra tervezték, hogy egyszerre legyen megnyitva 20 ablak a chrome-ban, 10 word doksi és 5 excel tábla, közben meg elkezdjek játszani valamivel.
Már 2 GB ramos telefonon is láttam olyat, hogy kilőtt valamit, a mai programok sajnos már korlátlan mennyiségű memóriát is képesek lennének megtölteni. Én úgy gondolom, hogy a normális kereteken belül maradva most már megfelelő a telefon ramkezelése. Azért ettől a telefontól nem kell azt várni, hogy mindent egyszerre futtasson, ahhoz rá kell szánni még 40e Ft-ot, és meg kell venni a Mi3-at. -
-
tachikoma
aktív tag
válasz
whatnot #1754 üzenetére
Itt az eredeti letöltőhely. A most látható legutolsó az R12...
-
LantosBerry8
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
whatnot #1718 üzenetére
Jó lenne, ha végre túl lépnénk ezen a memóriakezelésí mizérián
Minden 2. ember hallott róla és rákérdez, pedig már régen nem probléma
Fel kell tenni a gyári 45 vagy akár egy custom CM kinek mi tetszik és rendelkezésre áll 300-400MB az már szinte mindenre elég. Ha esetleg valakinek igy is gondjai vannak tele a play ram kezelő appokal(Memoria optimizer) Rakja fel és kész (Persze ált. csak a fizetősek dolgoznak automatikusan és jól)
Jelenleg ennek a "fos" ahogy valaki már előttem emlitette mobilnak a gyenge pontja csak az akku
Minden másban nagyon szépen teljesít ebben az ár/tudás kategóriában nincs párja (esetleg másik xiaomi)
Akinek igy sem felel meg tele a piac más mobilal(Javaslom aki nem akar,szeret mókolni ne droidot válaszon, mert az nem neki való)
-
juhiati
aktív tag
válasz
whatnot #1690 üzenetére
az egészben az az irónia hogy egyedül egy készülék alapján próbálsz meggyőzni minket akik tizenhuszonharmincx készülékkel semmi bajuk nem volt hogy a teló szar.
Köszönjük, mi eddig rosszul használtuk a telefont, szaladok el is adom az uccán egy ezresért és eszek belőle egy duplasajtosmekrojált. JA NEM.
-
syler123
veterán
válasz
whatnot #1682 üzenetére
De akkor csak a te telefonoddal van a baj, én pár napja frissítettem a multilang 45-re. Megvoltak a wipe-ok, frissültek a google alkalmazások és kész volt, működik minden. Nem lő ki appokat, nem fagy a launcher. Tehát azért csak megoldható valahogy az a frissítés, csak nem mindenkinek van türelme hozzá. Én itt előtte megkérdeztem mindent és így fel is ment viszonylag egyszerűen.
-
hriska
aktív tag
válasz
whatnot #1672 üzenetére
Mielőtt fikázol,olvass inkább.Mi köze a fastbootnak a wipokhoz?Max annyi hogy ha miflashel teszel fel romot akkor wipe-l helyetted.....
Miért állsz neki dolgoknak úgy,hogy azt sem tudják eszik e vagy isszák?
És természetesen a telefon a rossz.Hát elgondolkodnék a helyedben....
És mi köze root-nak a frissítéshez?
Ahogy látom kicsit félreolvastál sajnos.... -
Aethelstone
addikt
válasz
whatnot #1680 üzenetére
Aham
STEP 2.
Connect your phone to the computer, and put the ROM file to the folder downloaded_rom in the SD card. Open Updater on the launcher, press the Menu button – Select installation file. Choose the ROM pack you want to flash, and select Update now.
Hol látsz olyat, hogy az Updaternek meg kell találnia OTA-ilag a legutolsó ROM-ot?
-
Aethelstone
addikt
válasz
whatnot #1680 üzenetére
Az Updater csak az adott verziószámú romhoz tartozó frissítéseket találja meg. Elvileg nem csinál a 24-esből 45-öst.
Alapvetően két telepítési verziót használhatunk:
-Frissítés-Ha az aktuális ROM-ot szeretném frissíteni (MIUI43-ról MIUI45-re)-Tiszta telepítés -Ezt akkor használjuk,ha egy másik fajta ROM-ról térünk át (pl.: CyanogenMod-ról MIUI Stable-ra,vagy fordítva......stb)De van hogy akkor is ha nagyobb verziószámot ugrunk (MIUI 24-ről MIUI 45-re),vagy,ha esetleg főverziót váltunk (MIUI V5ről, MIUI V6-ra)
De Updater esetén:
2 :vagy nyomsz egy menü gombot ( bal alsó ) és kiválasztod a "ROM telepítés kiválasztása" menüt,majd kiválasztod az általad a telefonra másolt ROMot
Ergó, nem követted a leírást. (Vagy csak nem olvastad el)
Hogy mi vagy ki a vicc, nem részletezném, de úgy néz ki, hogy rajtad kívül mindenkinek sikerült értelmezni a leírtakat.
-
syler123
veterán
-
juhiati
aktív tag
válasz
whatnot #1670 üzenetére
ahelyett hogy itt fikázol utánnakereshetnél a dolgoknak. Egyértelmű is majdnem de nagyjából 25mp-i keresgélés után 4 fórumon is azt írták hogy rossz a letöltött rom (nem maga a rom rossz hanem a letöltés). Ha ezt 25mp alatt megtaláltam amíg te itt fikázol már meg is oldhattad volna a problémát.
Nem azért hogy oltsalak de na.
-
-
-
-
kovy79
őstag
Én annyit tudok a gps-re mondani, hogy az én havi 1-2használatommal semmi gond nincs a G4A-val. Autóban 200-nál bekapcsolva is 20-30mp alatt talál jelet a gps és tartja is. Münchenben gyalog botorkálva sem volt gondom. Bár mondom, max havi kétszer kapcsolom be.
atthany, a G4C is tökéletes (most nézem, hogy még olcsóbb is), hát még a G4S. Nekem az Advance is baromira bevált, csak már ugye nem igazán lehet kapni.
ra^ven, megértelek (illetve nem, de tiszteletben tartom a félelmedet
), de akkor vagy keress más típust, vagy egy európai webshop-ot, azzal olyan nagy gondod nem lehet.
-
kovy79
őstag
Látod, komolyan, hónapok óta. Már peticiót indítottak, hogy foglalkozzanak a problémával.
Én jártam úgy, hogy egy fél megás!!! pdf-et megnyitottam, majd letettem a telefont. A cégesen telefonáltam, mikor kellett volna a pdf-ből egy jelszó. A telefon persze bezárta az Adobe Readert. A dologhoz hozzátartozik, hogy ha 5 mp-en belül nem mondom a jelszót, a biztonsági cég küldi a rendőrséget, ami minimum 250€. Még jó, hogy épp a kedvenc telefonos lánykával beszéltem... Mindezt azért, mert ez a gyönyörűség nem volt képes egy fél megás pdf-et a memóriájában tartani. Hasonló még a kis SE X8-on sem töftént...ra^ven, Jiayu G4C. Ilyen árban, nagyobb akkuval, azonos kijelzővel, kisebb házban. Én nemrég rendeltem 2 haveromnak, nagyon meg vannak vele elégedve. A G4S, meg még jobb, persze cserébe kicsit drágább. Nekem G4A van és egy sima miui rommal tökéletes. E rom előtt mondjuk nem volt hibátlan, a térerővel szenvedtem.
-
kovy79
őstag
Ez kb olyan, mint amikor az emberek egymásra licitálva dicsérik az autójuk fogyasztását. 1-2-nek szinte már visszatermel, annyira jó... Miért kell mindig a sajátot dicsérni? Én megvettem, kendőzetlenül el is mondtam pár nap után a véleményemet (beismertem, hogy részemről óriási hiba volt), aztán a "fanok" által el lettem hajtva.
Most meg ajándékozhatom el a hiperszuperxiaomimiui "telefont".
Ja, a tesztben sincs egy sor említés sem erről a "picike" hibáról... -
kovy79
őstag
Semmi normális megoldás nincs rá. Lehet össze-vissza állítgatni, de a gyártó hónapok óta nem javítja a hibát. Én egy hétig használtam, elég is volt...
Egyébként szerintem tedd fel ott a kérdésed, illetve olvasgass abban a topikban. Az elmúlt 2 hónap kb csak erről szól... -
Zeki
nagyúr
Az még nem segít.
A xiaominál is sok a hülye. Csak sztárolva van. Mondjuk nem a nyitott szemű júzereknél.
Ezt lehet megpróbálni a minfree task managerrel -
kovy79
őstag
Itt olvasgathatsz a legendásan elb@szott memóriakezelésről, ami miatt sorban lövi le a programokat. A keresőbe írd be, hogy "memória"! Nekem volt, hogy naponta 5-6-szor kellett a skype-ot újraindítanom, mert őfelméltósága úgy döntött, hogy bezárja. Ugyanez volt a levelezőprogrammal, meg kb minden mással. Több lapos böngészésre nem is emlékszem, mivel azonnal lelőtte a böngészőt és én is kezdhettem mindent elölről...
(#578) Rolli, nálam is 1 napot bírt, talán másfelet, de ugye annak nem sok értelme van. Úgy, hogy semmi felesleges nem futott... Ugyanilyen beállításokkal, használattal a G4A-m 2-2,5 napot bír.
-
-
Kisholcz
újonc
Az nem gond, mert a simkártyám még nincs kipattintva, de már ez a sim-microsim cucc (nem tom szépen és szakszerüen leírni
) Nekem ami kicsit jobban tetszik a moto g-ben talán a gorilla glass III és hogy kicsit kisebb. (Most egy htc desire x-et használok csak a kijelző betört, és baromira nem éri meg cseréltetni, pedig a méretét imádom...
)Meg még annyi kérdésre válaszoljatok nekem légyszíves, hogy az, hogyha a redmi-t csak 1 simkártyával használnám, akkor az semmiesetre sem csinálni semmi fennakadást az adatforgalomban meg semmiben.
-
icemad
nagyúr
11% ugye a kezelési költség, a vételár meg eloszlik pl. 10 hónapra 10%-onként.
60000forintnál úgy néz ki, hogy 6600forintot fizetsz, utána 6000-et havonta, 10 hónapig.
Csak most van cetelemes akció, ha hitelt veszel fel 15%-ot levonnak az árból. (Ez augusztus 14.-ig érvényes.)
Vagyis a 60000forintos cucc csak 5610forint, amikor elviszed utána 10 hónapig havi 5100ft. (összesen 56610ft)Szóval nem ingyenhitel, mert egy kevés pénz marad is nálad...Ha esetleg rosszul írtam valamit, akkor sorry, nem vagyok hitelügyintéző. Legegyszerűbb felhívni őket, vagy bemenni a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest