- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés a teló nem melegszik használat közben? -
Kisholcz
újonc
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! És bocsi a rossz szóhasználatért, az irreálist arra értettem, hogy a külföldről való behozatalhoz képest tartom drágának.
-
426os
őstag
válasz
Kisholcz #394 üzenetére
Nem azért, de itthon, magyar garival, készletről, függetlenül milyen másik hasonló tudású/minőségű telefont kapsz ennyiért, amihez képest ez irreálisan drága? Valamiből a kereskedőnek is meg kell élnie és a fentebb említett körülményeket valamiből finanszíroznia kell. Más "kereskedők" ennél többet is elkérnek csak a közvetítésért cserébe. Én sem venném meg ennyiért, mert meg tudom magamnak rendelni, de szerintem ez egy korrekt ár. És semmi közöm az eladóhoz/tulajhoz.
Ha drágállod, akkor rendeld meg valamelyik megbízható shopból és olcsóbban kijössz. Csak vedd figyelembe, hogy ha garanciális problémád akad, akkor önköltségeden vissza kell küldened és nélkülözni a telefont akár 1-2 hónapra is. -
jeanvaljean
tag
A xiaomishop.hu tulaja 9 éve kereskedik kínai készülékekkel és alkatrészekkel. Megbízható és korrekt ürge.
-
jeanvaljean
tag
válasz
Kisholcz #394 üzenetére
Irreálisan drágának tartod 59-ért???
Rettentő korrekt az a bolt, én személyesen voltam bent, ha baj van, még ki is cseréli a telefonodat, annyira vállalja, hogy jók a készülékek. Hol nézed te, hogy irreálisan drágának tartod? Etotalk, minideal megbízható, kérésre le is árazzák, hogy kevesebb áfát és vámot fizess, de az is, meg a szállítás is rájön, így TALÁN 6-8 ezerrel olcsóbb Kínából rendelve.
-
-
Kisholcz
újonc
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom, egy Xiaomi redmi 1s-ben de semmiképpen sem akarom megvenni a magyarországi disztribútornál, mert irreálisan drágának tartom. Ha van valaki aki vett ilyet akár a xiaomiworld.com-ról, vagy ebay-ről mit tudtok a garanciáról? Főleg az első esetében kérdezem, mert nem találtam meg a garancia dolgokat, a honlapon. Válaszotokat előre is köszönöm! Kisholcz
-
icemad
nagyúr
Hú, ezt így most nem igazán értem. Wipe-ot szoftverfrissítés után csinálok, még a recoveryben. A memkártyát meg simán formázom számítógépben. Persze előtte minden fontos dolgot mentek. (Fényképek, videók.)
Ha végzett a wipeal, akkor restart.Ha már frissítetted a szoftvert pl. 31-re és wipeolni akarsz, azt is recoveryben kell, de akkor már nem kell újra telepíteni a szoftvert. Csak belépsz recoverybe és wipe all. Utána restart. Ez is mindent töröl a telefonról.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Batistuta7 #388 üzenetére
Normális boltból veszed...
pl: minideal.net, to2c.com, pandawill.com -
Batistuta7
tag
sziasztok
ilyen telefont szeretnék mtk-s verzióban.illetve ugyanebből a hongmi is megfelelne.
olvastam több helyen hogy rengeteg kamu jelent meg belőlük .hogy tudom kiszúrni hogy melyik a hamisítvány? -
icemad
nagyúr
Dehogynem. Regisztrálj ide.
-
motofi
aktív tag
És a 24-et nem lehet letölteni újra? Már a fórumban is olvastam, hogy valaki szeretett volna visszalépni a 24-re. De nem találta a lehetőségét a letöltésre.
Nekem muszály volt frissíteni, mert Pl: a számológép applikáció, rendszerinformáció, root jog nem müködött. De eredendően azt sem tudom, hogy melyikről indultam. -
icemad
nagyúr
Nem találkoztam eddig hibával a 24-nél, ezért nem láttam értelmét frissíteni. Megvárom a tapasztalatokat. Egyébként én minden szoftver frissítés után csinálok egy wipe-ot (memóriakártyával együtt!) Sokan feleslegesnek tartják, de nekem még mindig így működtek hibátlanul a telefonok. Persze ez időben kb. 2-3 óra, amíg mindent beállítok/visszamásolok. De sok felesleges sz*pástól, érthetetlen hibajelenségtől kímélem meg magam.
-
motofi
aktív tag
És milyen igaz. Köszönjük! Nekem 31-es van már fent, de olyan minha jobban melegedne. Te miért maradtál meg a 24-nél?????
Nekem amikor megvettem, megsem lehetett nézni a rendszerinformációt mert kidobott a menüböl. Igy egyből frissítettem a 29-re, mert az volt fent a miui oldalán, ott már betudtam lépni a rendszerinformációba, aztán most kiadták a 31-est és újból frissítettem. -
icemad
nagyúr
válasz
jeanvaljean #374 üzenetére
Kapcsolatok-menü gomb-beállítások-megjelenítés/egyszerű mód kikapcsolása. Így már mutatja a képeket is a telefonkönyvben. 24.0.1-es romnál legalábbis.
-
motofi
aktív tag
válasz
jeanvaljean #380 üzenetére
Nem úgy kell frissiteni, úgy nekem is azt írja ki. Lépj fel a miui magyarország oldalára onnan lehet letölteni a legújabb verziót, mielött kiválasztottad a telefon típusát, és fórumban olvasd el a frissítés menetét.
A fórumba külön regisztrálni kell. Felraktam a 31-es verziót. Előre annyit, hogy a telefon belső memoriájába is felkellett másolnom a letöltött és átnevezett zip fájlt. Nem volt elég csak az sd kártyára, és ez másoknál így van. Mert a leírásban az sd kártyát említik, de több fórumtag írta, hogy csak így látta a zip fájlt a teló. -
jeanvaljean
tag
válasz
jeanvaljean #379 üzenetére
Próbáltam frissíteni, de azt írja, hogy jelenleg ez a legfrissebb..
-
motofi
aktív tag
válasz
jeanvaljean #376 üzenetére
Nálam lazán kibír egynapot. Ebbe van kb 1 óra netezés. Ha az adatkapcsolat be van kapcsolva akkor jobban merül, de ezt én csak akkor kapcsolom be, ha nincs a közelben elérhető wifi és neten megakarok nézni valamit,úgy, hogy olyan 5-10 percre szoktam bekapcsolni.
A 29-es szoftver van fent nekem, de van már fríssebb a 31-es is. Neked hanyas van fent? -
ORCA58
addikt
válasz
jeanvaljean #376 üzenetére
Többek között az akku idő ami miatt félek belevágnia vásárlásba.
Inkább ebbe [link] a topikba írogassatok, több ember fogja olvasni
Szerintem nem szerencsés ha két azonos topik él párhuzamosan.
-
jeanvaljean
tag
Hongmi 1s tulajdonosok!
Hogy álltok az akkuval?
Meg kell mondjam, soha nem volt még ilyen gyönge akkus készülék a kezemben, ami óriási csalódás.
Nagyon jó a telefon, a kamerája is csúcsszuper, pörög-forog minden, a képernyő csodálatos, de az akkuidő... Nem viccelek, jó, ha fél napig kibírja! FÉL NAP!
Bluetooth sosincs bekapcsolva, játzsani nem játszom, zenét, filmet sem néztem eddig. Akkor miért????
Szinte mindenhol ilyen hozzászólásokat olvastam, hogy botrányos az akkuja, de akkor hogy lehet, hogy egyeseknek két napig bírja?????????????
-
jeanvaljean
tag
Wifi hotspot brállításánál nem engedi átnevezni a telefont, és a passwordot sem... Miért van ez?
Ha átnevezem, illetve új passworot írok be, nem enged továbblépni, leokézni. Idegesítő...
-
jeanvaljean
tag
Nekem még így sem ment. De nagy nehezen rájöttem. Mind a két simkártyáról importáltam a névjegyeket, és kikapcsoltam a google névjegytár mutatását, és így már tudok képeket rendleni hozzá. De ha csak elmentettem egy számot, ahhoz nem tudtam. Nem tudom, miért.
A nevek előtt valóban nem jelenik meg, szerintem nem is lehet, csak, ha hívom, vagy hívnak.
-
motofi
aktív tag
válasz
jeanvaljean #371 üzenetére
Te azt akarod,hogy közvetlen mikor belépel a névjegyekbe,ott legyen a nevek mellett a képek, még mielőtt kiválasztanád a listából azt a nevet akit hívni akarsz? Úgy én sem tudom beállitani. Csak amikor kíválasztom a listából a nevet akit hívni akarok, akkor jelenik meg a telefonszám és a hívotthoz beállított kép.
-
citizen05
tag
Köszönöm a válaszodat
Milyen firmware van rajta arról fogalmam sincsen az az igazság,hogy az androidos rendszer az számomra teljesen új. Hogy tudom megnézni ? S mivel jobb az általad ajánlott? S nulla tudással érdemes -e megpróbálkozni cserével?
A Sygic-et a google playból letöltöttem egész jó csak nekem max hangerőn is halknak tűnik. -
Zeki
nagyúr
válasz
jeanvaljean #369 üzenetére
A 9 éves lányom gond nélkül csatolgatja a képeket a telefonkönyvhöz, mindenkihez valami hülye disney-s ifjúsági sorozatos kép van társítva.Ne kérdezd hogy csinálta, nem vagyok otthon.
-
jeanvaljean
tag
Az akku nagyon gyorsan merül, nem ezt olvastam róla...
Tudnátok valami battery life optimizert javasolni? Ezen a linken van egy csomó, de nem tudom, melyik a jó.
Köszönöm.
Továbbá még mindig nem tudok képeket párosítani a kontaktokhoz, ami nagyon zavaró.
Fönti kérdésre válaszolva: feleségemnek Mi3-asa van, hát az valami gyönyörű képeket készít, de meg kell mondjam, az én 8 MP-es 1s-emmel is tökéletesen meg vagyok elégedve, nagyon szép képeket készít!
-
icemad
nagyúr
válasz
citizen05 #367 üzenetére
Fényképezésre jó a gyári is, csak kapcsold ki az egyszerű módot.
Videóklip nézegetésre esetleg a Youtube.
Ha a memóriakártyáról néznél filmeket, arra jó a gyári videólejátszó, vagy az MX Player.Offline navigáció:[link]
Sygic navigáció akciós: 25 euró a teljes európa, 40 az egész bolygó.Gyári programokból a kínaiakat törölheted.
Milyen firmware van rajta? Én ajánlanám a 24.0.1-est, az eddig a legjobb. Tegnap kijött a 31-es is, de arról még kevés az infó.
-
citizen05
tag
Sziasztok !
Pár napja vettem meg egy redmi1s-t mivel a teszteken s a fórumokon jókat olvastam róla..Nekem egy kicsit kínai a készülék ,mivel edddig Nokiám volt.
Azt szeretném megkérdezni tőletek ha a telefon leginkább a szokásos felhasználások mellett fényképezésre,
offline navigálásra egy egy videoklipp nézésre szeretném használni .
Melyik programokat ajánjátok ? Mit lenne még érdemes telepítenem a telefonra ?Esetleg a gyáriak közúl
kellene-e törölni valamit ?
Válaszokat előre is köszi !!! -
icemad
nagyúr
válasz
jeanvaljean #365 üzenetére
Arra is van megoldás,de root kell hozzá.
-
llaszlo
veterán
Mennyire érezhető az, hogy csak 1GB RAM van benne?
Ma volt a kezemben egy, de csak átmenetileg. Amíg tovább nem postáztam. Nagyon szép igényes készülék. -
mcwolf79
veterán
Azt hol lehet beállítási, hogy a Google play-ről ne csak wifi-vel töltsön le nagyobb app-okat? Hiába veszem ki a pipát a wifi frissítés elől, és nyomok tovább-ot ugyanúgy "várakozik a wifi-re" és nem hajlandó mobilnettel letölteni.
-
jeanvaljean
tag
A kontaktokhoz nem enged fényképet párosítani, nagyon idegesít. Minden beállítást megnéztem. Valakinek van valami ötlete?
Az akku második nap alatt igen kiábrándítóan muzsikál, akárcsak a négy éves htc wildfire-öm... Ez mindig ilyen lesz, vagy beáll azért egy idő után? Egy percet sem játszottam, se videó, se zene, se bluetooth...
-
jeanvaljean
tag
Sziasztok!
Beruháztam, csinos jószág.
Az elsődleges SIM a magyar kártyám, egyetlenegy számot nem találok a telefonon, ami ezen van, csupán a másodlagos, angol kártyám kontaktjai jelennek meg. Nem találok semmit, amivel előhozhatnám őket.
Valakinek volna valami ötlete?
Köszönöm!
-
Pálin(t)ka
tag
Az oldalán levő gombok csak nekem tűnnek pont ugyanolyannak, mint a lumia 8-900-as gomgjai? Mármint méret, hely, távolság, alak, szín...
-
Zeki
nagyúr
válasz
jeanvaljean #352 üzenetére
Az emag.hu-n 55-ért is van moto G. Az a 8GB-os. A 16-os van 59-ért.
Igaz ahogy olvastam, magyar nyelv nincs benne.
-
icemad
nagyúr
Total Commander 8.51a-val lehet látni a telefont. Meghajtóknál (ahol a C D stb meghajtót kiválasztod): Számítógép(áttekintés)-re kattintva megjelenik egy HM 1S nevű eszköz amiben van a Belső tárhely és ha van az SD-kártya mappa. Nekem csak az új 8.51a verzióval ment, régebbi Total Commanderrel nem.
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Kábellel rádugom a gépre a telefonom, és csak eszközkezelőből látom a készüléket total commanderrel nem, miért van ez..? -
jeanvaljean
tag
Köszönöm a válaszodat. A MIUI engem is nagyon vonz - a Moto G-nek talán a mérete és a kinézete, ami inkább vonz. Nem félek Kínából rendelni, ez így talán 9 ezerrel olcsóbb, mint a hivatalos magyar boltban.
Én nem vagyok olyan ördögi user, aki agyonnyúzza a telefonját, nem is pakolom teli appokkal-widgetekkel, nekem átlagos használatra kell. Navigáicó, google kliensek, naptárak, telefonálás, ébresztés, időjárás, kb. ennyi.
Remélem, mondjuk 2 évig hibátlan marad, és akkor már boldog leszek.
-
válasz
jeanvaljean #352 üzenetére
Ezt bármelyik telefonról el tudod mondani. Ha teletömöd mindenféle widgettel, amik még a pislogásod is monitorozzák, meg állandó auto-cleaner program fut, és még egy automata task killer is a biztonság kedvéért, akkor nem kell csodálkozni, hogy belassul. Ha az ellenfél a Moto G, akármennyire is tetszenek a termékei, én az 1S-t ajánlom. Egyszerűen nincs a MIUI rendszerhez fogható jelenleg droidos körökben.
Ha bevállalod a kínai rendelést, az 1S tokkal vonóval, feketével innen: [link], úgy, hogy shippingnél Germany Warehouse-t választasz megáll 210 dollárból, vagyis jóval 50k alatt. Hiába veszed nálunk, ahhoz sem jár magyar garancia, ők is ugyanúgy Kínába küldik majd. A Te döntésed.
-
jeanvaljean
tag
válasz
Easy.2K12 #351 üzenetére
Köszönöm. Nagyon hezitálok a kettő között, nem tudok dönteni... Árban ugyanannyi most mindkettő itthon, 59. De valahol olvastam, hogy a Xiaomik nem tudják hosszú ideig tartani azt a gyorsaságot, amit kezdetben. Nem tudom, mennyi időt jelent ez. Egy év, fél év? Nem tudom.
-
Easy.2K12
tag
válasz
jeanvaljean #350 üzenetére
Nem jatekra kell nem eszleled a gyorsasagot. En mint 1S tulaj ajanlom, sajnos a moto g-hez nem volt szerencsem, mondom ezt igy!
+1S -
jeanvaljean
tag
Nem tudok dönteni: Moto G 16gb, vagy Redmi 1s. A kijelző mérete nem számít (igazából a Moto G jobban a kezembe és zsebembe illik)
A MIUI nagyon vonz, de nem tudom, hogy meddig marad ilyen megbízható és gyors a Xiaomi rendszere, 1 év után is ugyanilyen pörög-forog lesz-e, mint most?
A Moto G fantasztikusan eltalált készülék, és hiába icipicit erősebb a 1s procija, kicsit gyorsabb.
Nem játékra kell a telefon, hanem mindennapi használatra, erős akkuval, ami a Moto G-ben megvan, elvileg a 1S-ben is...
Tudom, a 1s kamerája jobb. Elvileg jelentősen.
Egy pár ötlet, javaslat, ami segíthetne a választásban?
Köszönöm
-
426os
őstag
válasz
martin555 #347 üzenetére
Az MTK-s energiatakarékosabb, az 1S-ben jobb a GPS (Az MTK-s sem rossz).
Az 1S talán nagyobb eséllyel kapja meg az újabb android változatokat (jelenleg 4.3, az MTK-s 4.2-nél jár), de ebből nem sokat veszel észre, mert teljesen át van szabva a rendszer.
Illetve ha szeretnél a második SIM slotban Telenor-os kártyát használni, akkor az 1S kilőve, mert jelenleg még nem megy vele. -
válasz
martin555 #347 üzenetére
Az MTK procis a sima Hongmi, a Qualcomm a Redmi 1S. A két készülék NEM EGYFORMA.
Sima Hongmi: [link]
Redmi (Hongmi) 1S (előző utódja): [link]
A jelen topik eredeti témája az utóbbi készülék. Az MTK-s verziónak van saját topikja.
Xiaominál nem olyan a frissítés, mint a "sima" Androidnál, a MIUI más, a régebbi is támogatott. Én az 1S-t ajánlanám, kiforrottabb, mint az elődje.
-
martin555
aktív tag
redmishop.com kétféle redmi-t listáz, melyik chipseteset érdemes venni?
Qualcomm 8228 Snapdragon 400 Quad Core 1.6GHz ,
vs
MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz
?
nekem nem a superpi számít, inkább spóroljon az akkuval persze "jövőbemutatóbb" chipsetet választanám hosszabb távon (android frissitések, stb)
léci röviden valaki összefoglalná melyikkel mi a pró kontra?
-
martin555
aktív tag
elég nagy gondban vagyok, összehasonlításban.
http://www.gsmarc.com/zte/redbull-lte/compare/redmi-1s/
redmi pró:
több ramja van, bár eddig elvoltam a 768mb -vel vagy mennyi is van az i9070-ben, 4.1.2-vel, nem használok sokmindent csak google + (fotók mentése miatt) , facebookot nem csak a faceb. messengert, gmail. de nem tom 4.1.2-nél újabb rendszer mennyi ramot kér. 2-3 évre vennék telót most!redmi pró:
gps-je glonass-os. ez a ruszki satellite ugye? a jelenlegi telóm biztos csak A-GPS, ezzel is elvagyok ha működik, szóval forgolódjak az ágyamban álmatlanul hogy kell e glonass vagy sem? navigációra használnám.zte v5 pro: 4,7 helyett 5" a kijelzője bár sztem ez nem nagy kaland.
DE ! 13mpix a kamerája a redmi 8 mpix-szel szemben, mennyire számít?akku: ZTE jé 2400, xiaomi 2000, nem érzem túl nagy kompromisszumnak a 2000-ret sem, vélemény?
xiaomi PRÓ: dual mic, és talán? jobb hangszóró.. pff..
OTG support: az csak ROM kérdése nem? jó kis képesség, lehet használnám.
xiaomi redmi és zte v5 red bullon kívül ebben az osztályban milyen telót érdemes még nézni?
honnan lehetne redmi-t rendelni ha azt választom?
-
426os
őstag
válasz
martin555 #340 üzenetére
Fentebb írtam a ZTE-t (még kell kis idő, hogy teljesen kiforrott végleges KitKat ROM legyen rá, de már használható így is).
Ha fontos a GPS (> Snapdragon SoC), akkor ebben az árkategóriában ez a két telefon van kb. Esetleg még az MTK-s Hongmi, az akkuidőben picit jobb, mint ez (és nincs gondja a Telenor-os kártyákkal).
A dual-simes topicban lehet, hogy tudnak még ajánlani más telót is, igazából egy Hongmi topicban nem hiszem, hogy sok alternatívát mondanának az emberekUi: A forgatásszenzor nem túl szigorú kritérium, az kb minden telefonban működik (talán a leggányabb klónokban nem mindig)
-
balika011
senior tag
-
martin555
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
sziasztok, ebben az (ár) kategóriában (hát olyan max 60.000 ft plusz minusz-ig) van-e még a redmi-n kívül meggondolni való készülék?
-"majdnem" 5 coll (én 5" kerestem, de redmivel is ellennék)
-redmi-szintű normális hardver (proci, kamera)
-nem kínai "klón" hanem kínai "brand" készülék (GPS működik, forgatásszenzor működik, "NORMÁLIS" akku van benne, nem hajtok a pengevékonyra hanem inkább picit menjen tovább 1 akkuról, normális hardver normális szopásmentes szoftver, romok, fórumok elérhetők)léci írjatok hogy ha nekem a redmi elégséges lenne akkor mit lenne még érdemes megnézni hogy jelenlegi telókat jól átnézzem.
redmi-t a xiaomishop.com-ról érdemes megvenni?
válaszokat nagyon megköszönném.
-
llaszlo
veterán
Ha valaki rendelne 1S-t vagy másik xiaomi telót, az írjon egy pm-et nekem. Keresnénk még egy embert a rendeléshez, hogy szétosszuk a postát. A hirdetésem ettől független.
-
-
-
-
llaszlo
veterán
Aki rendelt már feketét, ahhoz fekete vagy fehér hátlapot kapott? Eddig csak feketéről tudok.
-
lacentos
tag
válasz
baritz1995 #329 üzenetére
Lényegében minden apró infó hasznos,legalább ezt is tudjuk.
-
426os
őstag
válasz
baritz1995 #327 üzenetére
Mondjuk szerintem egy telefonnál már olyan mindegy, hogy 6 vagy 8 megapixel. Már az 5 is bőven elég, főleg, hogy inkább az optikán kellene dolgozniuk a gyártóknak, nem interpolálni sokmillió pixelt.
-
baritz1995
tag
Sziasztok!
Minden tesztben kiemelik,hogy profi módban csak 6M a felbontása a kamerának.
Jó hírem van számotokra, mivel boldog tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek,némi próbálgatás után kiderült, hogy a kamerája profi módban is tudja a 8M felbontást!
Csupán a 6M ikont ami kivan jelölve alapból, lejjebb kell görgetni!
Üdv
-
Easy.2K12
tag
Aki rendelt már esetleg 1S-t a www.xiaomishop.com tól EU raktárból, hogyan adta meg a ZIP kódot, mert nekem nem fogadja el, és így nem lehet EU-ból rendelni. ?
-
afi0903
aktív tag
válasz
wertigo1984 #251 üzenetére
Don Szardarab
-
wertigo1984
őstag
Gyonyoru egyedi tema.
Le is szedtem.
-
426os
őstag
Az elején mindig több hozzászólás születik, aztán szépen lassan beáll egy szintre. Én követem mindkét topicot, de ha vissza kell keresni valami infót, akkor körülményes lesz mindig két helyen keresni, illetve aki újoncként idekeveredik random fog írogatni valamelyik topicba, így megint csak felváltva kell mindkettővel foglalkozni. Valaki próbált már modit keresni ez ügyben?
-
Quicky
csendes tag
válasz
wertigo1984 #319 üzenetére
Köszönöm a választ.
Mi a tapasztalat a Magyar forgalmazóval? Velük kapcsolatban van valakinek valami véleménye?
-
llaszlo
veterán
Azért az elgondolkodtató, hogy oda majdnem 5 hónap alatt írtak alig több, mint 1000hsz-t, ide meg egy hét alatt többet, mint annak a harmada. Vagyis ezzel az ütemmel itt lesz 6000hsz öt hónap múlva ott meg 2000hsz.
Ezt a trendet nehéz lesz megállítani, mindig is a tesztekhez írnak többen. De rajtam ne múljon. Többet nem írok ide, ha más sem. -
Quicky
csendes tag
Köszönöm a felhívást, hogy van egy másik topik és az infókat is!
-
Chaser
legenda
Uraim!
Nem lehetne a másik topikba írni? Ne kelljen már két fórumot olvasni egy telefon miatt
-
-
Quicky
csendes tag
Sziasztok
Tervezek venni egy Xiaomi Redmi 1s telefont. Az lenne a kérdésem hogy ha az "irányító" gomboknak nincs háttér világítása attól sötétben rendesen látható? A két sim kártyáról is olvastam itt, hogy nem olvassa be a 2. helyet. Én t-com/t-com variációval használnám. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
kozi71
senior tag
Rendeltem xiaomishop.com-ról, de figyelmetlen voltam és elrontottam.
Kínából hozza DHL egyenesen, a német raktár helyett.
Így melyik ROM lesz rajta várhatóan? Az angol - Kínai, vagy a nemzetközi amiben ott figyel a magyar nyelv is? -
-
mcwolf79
veterán
Erre a telóra várható valamikor a Kitkat?
-
-
Retekegér
MODERÁTOR
Flipes tokot honnan érdemes beszerezni a készülékhez?
-
verser233
senior tag
az emag-nál vásárolt cuccokat Romániába kell kiküldeni gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest