- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobileman
senior tag
válasz
jeanvaljean #498 üzenetére
Rosszul hiszed
-
jeanvaljean
tag
válasz
Pikkolo^^ #427 üzenetére
Lehet, hogy csak nálam van a baj, de akkor az elég nagy. Semennyire.
Soha nem játszom a telefonon, telepítve sincs ilyesmi, bluetooth sem megy, nincs mobilnet, otthon wifire vagyok csatlakozva, ennyi, tehát városban sosem vagyok.Tíz percenként 1-2 %-ot esik hazsnálat nélkül is az akksi, folyamatosan csekkolom a háttérben futóalkalmazásokat, semmi. Katasztrofiális, ez már iphone-szint. Nem tudom, mi lehet a baj, de nem, hogy két napot, de ha mondjuk egy órát nyomkodom, akkor FÉL napot sem bír ki az akksi.
-
Carline
őstag
Mennyire korrekt a fényerő szabályozása a telónak?
Ha sötét van kellően leveszi a háttérvilágítást? Böngészésnél nem süti ki a szemet?
A mostani telómon csak külön progival megy ez a funkció. -
Victoryus94
őstag
Jujj, és ki nem?
Az MS, és a Google is ugyanígy beszerzi ezeket az adatokat.
A facebooknak pedig teljesen tudatosan, önként adsz meg mindent.Már ha egy blogra/fórumra regisztrálsz, esetenként ott is több adatot adsz meg (a skype, a facebook, de a prohardver család is mind vissza tudja követni a beszélgetéseket, belépéseket)
-
somé
őstag
-
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Rendelte valaki eBay-rol, Kinabol a telefont? Megvamoltak? 38e Ft-os aron lenne...
Udv,Zoli
-
whatnot
őstag
Tokokról senki semmit?
Próbálok nézelődni. Mindegyik ragasztani kell a telefonra? Mert nem látom, mi tartja egyébként. -
válasz
Victoryus94 #474 üzenetére
Edigital-ban +6eFt-ért +1 év garit adnak rá.
-
Victoryus94
őstag
Én azért frissíteném a cikket, mivel a WayteQ itthon 1 év hazai garival forgalmazza a telót!
55 ezerért pl. megvehető az Edigitalban, de szerintem hamarosan máshol is.Ingyenes, azonnali kiszállítás + a gari miatt szerintem bőven megéri itthon vásárolni.
-
G.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Hardveraprón megy egy csoportos rendelés, kéne még pár ember, hogy meglegyen a létszám.
Nem szeretne valaki jelentkezni? -
válasz
Viktor0610 #469 üzenetére
Én így találtam meg.
-
abydos
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szeretnék egy ilyen készüléket venni, de a ti segítségetekre lenne szükségem. Virtuális valóságos játékokat szeretnék készíteni és persze játszani velük, ehhez viszont elengedhetetlen egy tökéletes giroszkópos telefon.
Ha kipróbálnátok nekem ezt az appot, és megmondanátok nekem, hogy lehet-e balra-jobbra és fel-le nézelődni, nagyon-nagyon boldog lennék és azonnal rendelném is meg a készüléket.
Ha kipróbáltátok, azonnal törölhető a játék, ha nincs VR szemüveged, sajnos nem tudsz vele játszani
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.divegames.divecitycoasterHa hibaüzenetet ír ki az elején, hogy nincs gyroscope a telefonban, az nagy baj számomra
Köszönöm!
-
-
whatnot
őstag
Hátha erre.
Tokot ki milyet használ, mi a véleménye? -
whatnot
őstag
Szép lassan elkezdem belakni a telefont.
Hogyan tudok beállításokat eszközölni a különböző SIM-ekre? Pl. adott sim-re bejövő hívások más csengőhanggal szólaljanak meg.
A sim-ek nevét tudtam beállítani, a mobilnetet, data roaming-ot és kb. ennyi. -
Üdv. Gyerekek megvettem ezt a nagyszerű telefont, eddig nem volt még MIUI-m, csak CM-em, abban meg volt menü. Ez a MIUI ilyen iOS jellegű? Hogyan tudom az olyan alkalmazásokat eltüntetni az "asztalról" amiket nem szeretnék ott látni? Hiába nyomom hosszan, nincs fent a kuka ikon.
-
-
icemad
nagyúr
Galériában lévő képeket hogy lehet wifis tévére átküldeni? (Kábel nélkül...) A beállítások között nem találtam ilyen lehetőséget...
-
xigris
őstag
válasz
atis.cziraki #459 üzenetére
Csak áfát fizetsz az összeget amit fizettél azt megszorzod 0.27-l és hozzáadsz 1500ft-t ennyiért csinálja a posta az ügyintézést
-
atis.cziraki
újonc
Van aki kínából rendelt magának ilyet? Mennyit kellett ráfizetni a Vámra és az Áfára?
-
Easy.2K12
tag
válasz
atis.cziraki #456 üzenetére
Sajnos kínabol rendelted :/
-
atis.cziraki
újonc
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy ilyen mobilt a xiaomishop.com-on keresztül az EU support almenüben, de nem a drága Warehouse-os stzállítást választottam, hanem az olcsó soknapos 19$-os kiszállítást. Ez azt jelenti, hogy Kínából jön és számolnak rá vámot és ÁFÁ-t is? Mert akkor valamit elbasztam. Ha igen, akkor hogyan tudom korrigálni ha már elutaltam a pénzt.
Bárki tud valamit segíteni azt nagyon köszönöm!
-
whatnot
őstag
No usim card üzenettel mit kezdhetek?
-
4trASS
csendes tag
Sziasztok,
ez az akksi dolog engem is nagyon érdekelne. LG L90 és redm1 között vacillálok. Olvastam, hogy többen panaszkodnak az akksira. Én nem szeretnék olyan telót, ami minden nap lemerül, 2 napot legalább húzzon ki. Tudom eltérő a használat, de az átlaghoz képest azért be lehet lőni a dolgot...
Köszi!
-
ra^ven
senior tag
Srácok, simenként eltérő csengőhangot be lehet állítani?
-
xigris
őstag
Az etotalk.com oldalon 133 dollár a teló
-
-
Kisholcz
újonc
Az nem gond, mert a simkártyám még nincs kipattintva, de már ez a sim-microsim cucc (nem tom szépen és szakszerüen leírni
) Nekem ami kicsit jobban tetszik a moto g-ben talán a gorilla glass III és hogy kicsit kisebb. (Most egy htc desire x-et használok csak a kijelző betört, és baromira nem éri meg cseréltetni, pedig a méretét imádom...
)Meg még annyi kérdésre válaszoljatok nekem légyszíves, hogy az, hogyha a redmi-t csak 1 simkártyával használnám, akkor az semmiesetre sem csinálni semmi fennakadást az adatforgalomban meg semmiben.
-
Kisholcz
újonc
Igazából egyetlen kérdésem lenne hozzátok még... Szerintetek egy Xiaomi 1s Kínából, vagy egy Motorola moto g Angliából... Mindkettő szerintem eléggé jó áron van és hardware-sen szinte teljesen ugyanazt nyújtja. A 4.4-es android vagy inkább a Xiaomi Miui 5-se jobb?
-
whatnot
őstag
Nem egyszerű döntés, honnan vásároljon az ember
EU warehouse: $208, ami most kb. 50k.
Edigital: 55k.
Tmallbox: $152 + vámáfa. Csak áfával $193, ami 46,5k.
Vámot raknak-e rá? Ha igen, akkor már elég gyanús, hogy nem éri meg, de még vám nélkül is elgondolkodtató, mert <10k-ért bemegyek a boltba és megkapom azonnal, magyar garanciával. -
icemad
nagyúr
11% ugye a kezelési költség, a vételár meg eloszlik pl. 10 hónapra 10%-onként.
60000forintnál úgy néz ki, hogy 6600forintot fizetsz, utána 6000-et havonta, 10 hónapig.
Csak most van cetelemes akció, ha hitelt veszel fel 15%-ot levonnak az árból. (Ez augusztus 14.-ig érvényes.)
Vagyis a 60000forintos cucc csak 5610forint, amikor elviszed utána 10 hónapig havi 5100ft. (összesen 56610ft)Szóval nem ingyenhitel, mert egy kevés pénz marad is nálad...Ha esetleg rosszul írtam valamit, akkor sorry, nem vagyok hitelügyintéző. Legegyszerűbb felhívni őket, vagy bemenni a boltba.
-
ORCA58
addikt
válasz
Pikkolo^^ #427 üzenetére
Ezt a kérdést én is sokszor feltettem, de rájöttem felesleges.
Azt hiszem addig, amíg erre nincs egy korrekt teszt sorozat, amit persze végig is csinálna néhány user, soha sem fogjuk megtudni mi az igazság. Az átlagos használat annyira eltérhet tulajonként.
Más típusnál egyik 6 napot, másik 1-1,5 napot írogat a szokásai mellett. Na meg itt van a hálózati erősség kérdése, mennyi a hálózat nélküli helyen töltött idő stb. stb.Talán a böngészés alatti kijelző idő jelenthetne valamit, ha mindenki ugyan azt a böngészőt használná. Na meg ugyan az fusson , vagy ne fusson a háttérben.
-
Pikkolo^^
addikt
A hátlap alá tett akkumulátor 2000 mAh teljesítményű, ami bőven elég arra, hogy két napig a különböző energiatakarékossági opciók bekapcsolása nélkül is vidáman ellássa elegendő energiával a telefont. Ha nekiállunk trükközni, akkor ez több is lehet, de mindenképpen az a helyzet, hogy a Redmi 1s használata mellett nem kell attól félni, hogy a nap végére kifogy a szufla a készülékből.
Használat alapján a 2 nap mennyire igaz?
-
ra^ven
senior tag
Ja, ha be lehet több képernyőt állítani akkor nem gond, mappába rendezés meg ok.
Úgy néz ki ebben az árkategóriában jónak tűnik nagyon a teló, számomra minimális különbségek vannak egy S4 -el szemben, bár erős túlzásnak tűnhet ahhoz viszonyítani.
Még filózok, hogy ez a teló legyen vagy az LG L90 DUAL.Köszi.
-
426os
őstag
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki nyilatkozni arról, hogy a mindennapi használatban, hogy teljesít a teló?
Őszintén nekem az Iphone-nál sem tetszett, hogy nincs külön menü, itt a képeket elnézve 3 képernyő nem sok, most eltekintve a mappázástól.
Kiteszel egy időjárást, egy naptárt és 1 képernyő full maradt 2 mindennek?Írták azt is, hogy lehet launchert cserélni rajta, akkor változik ez a helyzet?
Köszi előre is.
-
elado1sredmi
csendes tag
-
426os
őstag
válasz
elado1sredmi #420 üzenetére
Legyél szíves aprón hirdetni és ne a topicot szemeteld tele! Nem csak a fórum szabályzatával ütközik amit művelsz, hanem igen pofátlan dolog is. Azért van az apró, hogy aki akar hirdethessen, aki pedig vásárolni akar az ott kereshessen igényeinek megfelelő készüléket. A fórum nem erre való. Köszi.
-
SSwift2
tag
válasz
elado1sredmi #417 üzenetére
Oké, de a xiaomishop.com-ról rendeltem és csak keveset tudok angolul. Vagy magyar az ürge?
-
SSwift2
tag
Sziasztok!
Rendeltem én is egy ilyen telefont a xiaomishopból de már harmadik napja írja azt, hogy Preparation in German Warehouse. Valaki, aki innen rendelt meg tudná mondani, hogy mennyi ennek az átfutási ideje? Lassan azért feladhatnák már.
-
elado1sredmi
csendes tag
-
elado1sredmi
csendes tag
Sziasztok!
Eladó 1 hetes, teljesen ép, alig használt Redmi 1s, minden tartozékával. Magyar nyelvű ROM, hárombetűs navigáció rajta, de ha kell, factory resetelem.
1 év magyarországi garancia van rajta, amit természetesen átiratunk a vevő nevére.
Fantasztikus telefon, az ok, amiért eladom: nekem túl nagy, mindig is a kis telefonokhoz voltam szokva.
Gyors, szuper a kamerája, a megjelenést és működést teljesen a saját szánk íze szerint alakíthatjuk.
Keressen, akit érdekel. Hétvégén Budapesten leszek, akár oda is tudom adni, ezen kívül bármit megbeszélhetünk privátban.
50-ért vettem, 49-ért adom, a hozzá vett képernyővédő fóliát ajándékba adom hozzá.
-
icemad
nagyúr
válasz
elado1sredmi #412 üzenetére
Annyiért korrekt.
Mi lesz helyette? -
icemad
nagyúr
válasz
elado1sredmi #410 üzenetére
Mennyi?
Sok az érte...
-
elado1sredmi
csendes tag
Sziasztok!
Eladó 1 hetes, teljesen ép, alig használt Redmi 1s, minden tartozékával. Magyar nyelvű ROM, hárombetűs navigáció rajta, de ha kell, factory resetelem.
1 év magyarországi garancia van rajta, amit természetesen átiratunk a vevő nevére.
Fantasztikus telefon, az ok, amiért eladom: nekem túl nagy, mindig is a kis telefonokhoz voltam szokva.
Gyors, szuper a kamerája, a megjelenést és működést teljesen a saját szánk íze szerint alakíthatjuk.
Keressen, akit érdekel. Hétvégén Budapesten leszek, akár oda is tudom adni, ezen kívül bármit megbeszélhetünk privátban.
59-ért vettem, 58-ért adom, a hozzá vett képernyővédő fóliát ajándékba adom hozzá.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Egy kis változás: Xiaomi és OnePlus márkák forgalmazását kezdi meg a WayteQ Magyarországon
-
batai15
félisten
Üdv urak. A 1s custom romokkal hogy áll?
-
-
xigris
őstag
válasz
jeanvaljean #402 üzenetére
Köszi csak félek mert ment tönkre telóm melegedés miatt és nem is cserélték ki gariba.
Leginkább film zene meg nagy ritkán gps lennekozi71: Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest