- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
GPS statust csereld le ezzel, ebben van egy olyan service, ami eletben tartja a GPS-t
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free&hl=hu
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Redmi 1S készüléket szeretnék frissíteni. Mi a legegyszerűbb megoldás. A telefon nem az enyém, így nem igazán ismerem. Nem volt hackelve, kb. 2 éve lett vásárolva. A menüjében hiába keresünk rá a telefonról/rendszerfrissítés menüpontban, nem talál semmit. Jelenleg 4.3 JLS36C / MIUIHU-JHCCNBH45.0 verzió van fent. Arra gondoltam, hogy hátha van egy fájl amit letöltök, felteszem a belső memóriába és a rendszerfrissítésnél kitallózom.
A frissítés azért is merült fel, mert a Galaxy of Heroes játékot szeretnénk feltenni, de azt írja a play, hogy nem kompatibilis vele (a rendszerkövetelmény pedig meglenne). Köszi előre is. -
zeno79
őstag
6.3.3:
Synapse nem futott, NO UCI... hibára hivatkozva, pedig bld7-es xcelerate és root jog+pipa minden meg volt, ahogy szokott működni, ennek ellenére mégsem ment nálam, pedig azért párszor csináltam már....
- 6.3.3 multi verziónál nem ment semmi sem ki az internetre, a play sem, valami engedélyekkel kellett volna szarakodni, de alapból nem működött semmi, így hagytam a fenébe, nem volt kedvem nyomozni. Az engedélykezelővel nem ment semmire
- 6.3.3 miuihu: ezzel minden megy (kivéve a synapse), bár mintha néha elfelejtene már korábban beállított engedélyt, hozzáférést
ezt leszámítva működik
ja, valamelyiknél a hívó fél képét nem mutatta mindkét számánál, csak mikor az egyikről hív...
Többet nem nagyon próbáltam, 1-1 napot voltak csak fent, mert borzasztóak a fényképek amiket alkotnak, és nincs RDS, stb.! Asszem végleg lemondok a MIUI-ról.
Komolyan mondom az én telómmal lehet valami gond, nekem sosem akad a zenelejátszás, csak wifi nincs god's kernelt vagy mást (xc-n kívül) próbálom.
Gyanítom több fajta eltérő alkatrészekkel szerelt Redmi1S van, ezért lehet hogy valakinél ugyanolyan környezetben megy pl. a wifi, másnál meg nem, God's kernellel. -
Narancs
őstag
Root explorerrel megkeresed a /bin/mdnsd nevű fájt, hosszan rányomsz, majd a felugró menüből kiválasztod a "Permissions" (engedélyek) menüpontot, majd az EXECUTE oszlopból kiveszed az összes pipát
Más: neked megy a Synapse? Nekem mostanában ilyen hibával lép ki, hogy No UCI Supported
-
Flashget
félisten
nem mert ők a wayteqtől veszik és oda juttatják vissza. Ők pedig meglettek kérdezve a miuihu rom felrakása okozhat garancia vesztést és a válaszuk az volt, hogy nem.
Lányomnak is meghalt benne ugyanez. Hosszabb huzavona után végre megjavították egy független szervizzel aki leírta a javítás anyaggal, munkadíjjal áfával együtt 13,8K volt, maga a telefon nem az edigitaltól van 2 év garanciával lett véve tavaly májusban, szóval van még rajta garancia bőven, hogy ez a hiba előjöjjön újra. -
-
-
zeno79
őstag
Hali.
Pont két hsz-el előtted írtam a romról. 1 - 1 napig használtam a 17.2 és 17.3 -t.
Nekem az a tapasztalatom, hogy a google állandóan FC-zik, néha akarok valamit és újraindul a teló, a gps jelet elveszítette és nem is jött vissza.......úgyhogy tovább nem használom egyelőre ...
a legstabilabb sztem még mindig a fefifofoum, kra105-féle standard CM12.1.
-
Narancs
őstag
Global miui6 alól (ezzel vettem a telefont) leszedtem a TWRP managert a Playről, majd azzal egyszerűen föltettem a TWRP-t. Majd TWRP-ben wipe-oltam cache-t és user datát és fölnyomattam a Miuhu-t. Majd mindjárt utána a kernelt is.
Azóta OTÁ-n frissítem a Miuhu-t, TWRP-vel a kernelt, utána cache-t mindig vájpolok. Te hol akadsz el?
-
Canonfan
senior tag
wocsok17, Roxkex, Aethelstone:
Köszi szépen a válaszotokat,
igen, szeretném kipróbálni, kíváncsi vagyok
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy akkor ehhez mindenképp custom recovery kell, vagy megy a gyárival is, szóval akkor nem kell hozzá semmi extra, nem kell custom recovery, csak a szokásos mód azaz:
1. rom letölt, átnevez update.zip-re
2. MI recoveryben wipe chache, wipe user data
3. install update zip
4. reboot
5. belakni a romot?Azt a választ kaptam a másik fórumban hogy megy a gyárival is, [link] de szeretnélek megkérdezni titeket is.
Ugyanis remélem hogy így van, mert recoveryt még nem terveztem váltani, mert az a terv hogy kipróbálom Balika romját, és ha beválik nem foglalkozok a hivatalos v6-al, ha valamiért nem tetszene, akkor meg visszarakom a multi 45-ös romot (v5) aztán majd gari vége fele reco csere, és akkor lehet kipróbálom a CM 12-őt a lolipop miatt -
joci86
senior tag
Én vettem hasonló kinézetű töltőt, hasonló áron eBay-en, és nem igazán vált be. 2-3 hónapig működött csak, úgy hogy vésztartaléknak használtam. Egyes telefonokat nem is töltött (pl SGS3, egyszerű Samsung telefont (gyűlölöm a butatelefon kifejezést
). Nem mondom, hogy ugyanez volt, de még egyszer nem venném meg.
A temperd glass viszont nekem nagyon tetszik, sajnos nem tudom, honnét vette az előzőt tulaj, nekem már a vásárláskor rajta volt. Semmi légbuborék, a tapintása is jobb, mint a fóliának, ráadásul jobban is véd, ezt szerencsére nem kellett még tapasztalnom. -
Bile Demon
őstag
Csak kinézet alapján tudok nyilatkozni ezekről a töltőkről.
Én is rendeltem ilyen (postával együtt) 1-1.2$-os töltőt e-bay-ről, a Redmi 1S-hez.
Amit végül sose használtam a telóhoz, mert megváltam tőle (most épp Xperia Z1 C telót használok 1,5A Sony töltőfejjel). A Redmi 1S gyári töltője elég jó darab, nincs gond a teljesítményével, inkább csak az okoz problémát, hogy kell hozzá egy dugvilla átalakító, én fixen bennehagytam egy konnektorban, ha már úgyis ott akart maradni mindig, és abba dugtam a töltőt, amikor használtam.A kínai töltőre visszatérve:
-Samsung feliratos 2A-es.
-görbék a dugvillák
-a védőfólia alatt gyárilag karcos, úgy néz ki, mint ahogy nálam több év használat utás se szokott
-haver is rendelt, tőlem függetlenül, az is ugyan ilyen, ő szétszedte, ránézésre átlagos felépítés, olcsó de vállalható alkatrészek, nem képes 2A leadására a látottak alapján (villamosmérnökként meg tudjuk ítélni)
-én megmértem az enyémet műterheléssel, a 2A-t messze nem tudja, olyan 500-600mA fölött kezd gyorsan csökkenni a feszültsége, 1A terhelésnél már csak 2,3V-ot ad le (5V helyett),
-nem hagynám felügyelet nélkül bedugva
-egy GPS-t töltöttem vele este, 4 óra alatt nem töltődött fel teljesen, a piros LED végig világítva maradt a készüléken és azt mutatta töltődik.
-viszont nem melegedett és nem is volt büdös -
joci86
senior tag
Arra nem mernék megesküdni, hogy nem szórakoztam újraindítás után az iránytűvel
Ha megint előjönne, akkor képernyőkép és a "Report Bug" alkalmazással beküldöm. Hátha figyelembe veszik a fejlesztésnél.A múltkor leírtad, hogyan ajánlott újratelepíteni (Fastboot). Van valami, amit egy egyszerű MiRecovery-s "update" nem ír felül?
-
joci86
senior tag
A merülés előtt szórakoztam a GPS-sel és iránytűvel is.
A GPS után biztosan újraindítottam, viszont arra nem mernék megesküdni, hogy reggel nem nézegettem még az iránytűt.
Nekem sehol sem írta, hogy "sensors.qcom", a kijelzőt és cella készenlétet írta a legnagyobb felhasználóknak, illetve az Android pörgette a procit. Mint mondtam, a kijelző alig 2-3 percet volt aktív, a mobilhálózat meg csak nem fogyaszthat annyit.
Mindegy, most teljesen normális. Majd lehet, hogy újratelepítem, aztán kipróbálom a GPS-t és iránytűt. Remélem a MIUI 6 rendbe teszi ezt a dolgot. Már nincs messze@wertigo1984
Milyen verzió ez a V94? Bocs, ha hülye kérdés, de nem dobott ki értelmes találatot a kereső -
joci86
senior tag
Köszi! Érdekes, de újraindítás után magára talált.
Most, hogy többen is írtátok, tegnap este kíváncsiságból kipróbáltam a GPS-t egy GPS teszt erejéig (3-4 m pontosság, és egész gyors
), utána GPS kikapcs, este telefon kikapcs és töltőre dug. Reggel 100%-on húztam le 6-kor, 9 környékén már kb. 80% volt.75%-nál újraindítottam, úgy néz ki, hogy most jó.
Nem tudom, hogy a sensoros hiba jött-e elő nálam is, a cella készenlét és képernyő fogyasztották a legtöbbet (néhány perces kijelzőidő nem indokolta ezt a drasztikus csökkenést).
V47-re is jellemző ez a bug? És vagyula v45-re?
Törvényszerű, hogy GPS után előjön ez a kedvesség, vagy csak a kiválasztottaknak? -
Próbáld meg azt hogy mirecovery-vel újra felrakod a vagyulát, a vagyula zipjét nevezd át update.zip-re és a belső tárhelyen legyen, CWM-ben csinálsz egy wipe-ot: /system /data /cache-re majd CWM-ből felrakod a MiRecovery-t[link] és onnan a vagyula-t, csak az update.zip-re átnevezést el ne felejtsd és a belső tárhelyre rakd.
98%-nál sokat fog állni de nyugi feltelepül és újraindul. -
syler123
veterán
Én ezt a leírást követtem és innen raktam fel romot.
Alul vannak a fastboot romok, én a 45-öst tettem fel.
JHCCNBH45.0(4.3)
Amúgy volt itt valaki, aki elrontotta ezzel a frissítéssel és unbrickelni kellett a telefonját, szerintem user error volt, de felelősséget nem vállalok, csak tippet adok, hogy én mi szerint jártam el.
Feltettem a kínai romot, majd utána a multi 45-öt.
-
Bass
addikt
Valami játék esetleg? Én amiket használok és nálam nem jelentkezik a hibaAirdoid,Angri Birds Rio és Transformers,Apróséf,Aviary,Bubble(vízmérték)Camera fv5,cam scanner,chrome,drive,es file exp,fordító,fx guru,gmail,play,hay day,link2sd,mikey,mitransfer,be on road,office suite,pixlr,retrica,rocket player,,screen of a lock,maps,viber,vlc,waze,xiaomi asistant,youtube,zedge. És a többi gyári.Amiket jegeltem.Gyári böngésző,Mivideo,Micloud,Bankkártyák. Sem sebességbeli sem stabilitási problémám nincsen,vagyula 45.Az első indítás után amikor megvettem full gyalu és úgy ment fel a vagyula.
-
syler123
veterán
Üdv!
Nem tudom mi oldotta meg a problémámat, de szerintem a fastboot rom felrakása és utána tettem fel a multi 45-öt. A programjaim ugyanazok, viszont sok minden program nálam fagyasztva van, lövök róla ide majd egy képet. Azóta nálam nem csinálja, sok idő eltelt azóta és rendesen működik, szóval gariztatni szerintem felesleges.
Játékok csak a sajátjaim voltak fent, azok most is fent vannak, szerintem a programhiba kizárható. Újra kell rakni a telefont és előbb utóbb jó lesz.
-
Bass
addikt
Ez érdekes az ember azt hinné hogy csak ezen a telón fordul elő de írták már G2-re és Nexus 5-re is. Úgy tűnik hogy valami olyan app hozza elő ami használja a gyorsulásmérőt és az beragad de ez android hiba lesz ahogy a neten körbenézek. Érdemes lenne egy listát csinálni az appokról azoknak akiknek ez előjön és talán le lehetne szűrni.
-
G.Peter
aktív tag
Ugyan nem tőlem kérdezted, de én pl. powerampot használok. Az előző telefonomon (Xperia neo V) mérföldekkel szebb hangot produkált, mint a gyári zenelejátszó, ezen nem mondanám, hogy szebb, csak kicsit más, de legalább nem meríti az akksit.
Fizetős, de van próbaverzió, így egy próbát mindenképp megér. -
eFeMeR74
senior tag
Pffu kicsit hosszú lenne, de megpróbálom röviden.
A lényeg, hogy a gyári alk. nem rosszak, ezért feleslegesen nem kell felrakni olyan appot ami amúgy is van fent.(Nálam semmilyen battery saver és egyéb akku szar nincs fent) Amire nincsen szükséged és nem feltétele a kernel futásához nyugottan el lehet távolítani(akár app masterel amivel vissza tudod rakni, ha mégis kell)
Első körben a kernelben a cpu frekiket kell átírni vagy kiszedni a tiltást (Jobb, ha te állítod be)
[link]
Keress a thermal kifejezésre a fórumon
A legjobb és nem reklám (ram optimalizáló az autokiller pro)
A Clean Master jó csak többet használ a háttérben mint amelyit szabadít inkább a power clean ajánlott.
Ebben betudod állítani, hogy mik fussanak ill ne fussanak automatikusan a háttérben.
Valamint nem árt olyan témát választani ami szintén nem zabálja a ramot.
Ha egy kis lassulást is érzek a rendszerben (kb 1 hónapban 1x) a cwm ből egy wipe dalvik cache
Szeretem, ha gördülékeny a rendszer. -
Roxkex
senior tag
Lehet, hogy késnek a MIUI v6-ok ... De úgy tűnik lesz kernelforrásunk ! Juhéééj !
-
k.kristof
őstag
Már ott gyanúsnak kellene lennie, hogy "Offficial MIUI Community for Ex-YU Countries", de ha ebből még nem látnád, akkor lentebb a specifikációknál ott van.
Languages : English, Chinese,Russian & Croatian (Because Of Situation With MIUI Translation Activity Only Next Langs Will Be Included (In Next Builds) : Albanian ,Serbian ,Macedonian)
-
-
-
-
balazs0102
senior tag
Érdekes ez a bluetooth dolog. 45-ös rommal , nekem is voltak gondok. A céges autóban a parrot kihangosítóval jól működött, a sajátban a jvc fejegységgel elég furán..pl a fejegységgel nem tudtam fogadni vagy elutasítani-lerakni a hívást. Másik gondom az volt a 45össel, hogy play áruházban hiába nyomtam neki ,hogy nem kell wifi szedje nyugodtan adathálózati kapcsolattal, elindult majdnem majd egyből átváltott a letöltés kiírásánál ,hogy várakozás wifi-re...semmi beállítás nem segített.
Aztán fogtam lecseréltem cm 11 romra. Sokkal jobb lett a telefon. Még beállítottam az alsó navi bar-t is, mert ezt az alsó 3 kivilágítatlant nem tudtam megszokni, úgyhogy most már kész úgy érzem. Jó kis telefon ez.
-
Flashget
félisten
Hogy egyértelmű legyen.
A gyárihoz képest az oldalán körbe fut az aluminíum (mivel ebből jó sok félét lehet rendelni színben gondolom eloxidált aluminíum) ami magasabbnak tűnik mint a gyári alap egy picivel a hátlapon lévő . Ergo jobban is védi, de ez a tempered glass miatt is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest