- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
virkir
veterán
válasz
Graphics #295 üzenetére
Van itthoni garanciája?
Nem is tudtam, hogy a xiaomi szerződött vagy nyitott egy szervizt és csereközpontot kishazánkban.
Két év gari na az is érdekes ha a gyár hivatalosan csak egy évet ad. Szerintem vegyél egyet aztán 12 hónap múlva próbáld érvényesíttetni a garanciádat ha még meglesz az EMAG.
Pont egy ilyen semmiből feltűnő céget a megbízhatóság mintájaként felhozni szerintem nagy bátorságra vall.
Ja és biztos a beszerzőjüknek accountja van a pandán meg az antelif-on. -
llaszlo
veterán
válasz
Graphics #297 üzenetére
Mert ebben mi a játék? Az, hogy van egy megbízható gyártó akinek van egy jó telefonja amit meg lehet venni 80e-ért, sőt még olcsóbban is, és 1 héten belül itt van?? Elárulom, hogy a xiaomishop.hu-ról is Kínába küldik a telefont, így az eMag is oda fogja küldeni, mivel itthon nincs szervíz. Ráadásul a xiaomi cseréli a készüléket és nem javítja. De ha az eMag nem küldi ki hanem itthon javíttatja, akkor már ezért is rosszabbul járok, hogyha náluk veszem.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezek hogyan vállalnak rá két év garanciát, amikor a xiaomi csak egyet ad. Hacsak nem elírás ami a honlapon van.
virkir: Az eMag nem egy garázscég. Nézz utána! Nem fognak csak úgy eltűnni.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
Graphics #295 üzenetére
Mert szerinted ők a pandawillről rendelnek? Mert amúgy nem lehet megrendelni jóval olcsóbban vámmal mindennel együtt a xiaomishopból. Jaaa, deee ráadásul 20.000Ft-tal olcsóbban. Igaz nincs hozzá magyar gari, de akinek megér ennyi pluszt annak hajrá. Ennyiből 4x kiküldöm Kínába. És közel sem romlanak el ezek a telefonok olyan nagy számban, hogy attól kelljen félni, hogy küldözgetni kell vissza.
Ami miatt itthon ennyi az a rengeteg adó ami itthon rátevődik.
-
Nos nézzük csak
Rendeljük meg mondjuk a Pandawill-ről
Ideér 3-4 hét alatt, és mondjuk az a 322$ -> 74000 Ft kb. Ugye jön a 27% -> 94000 Ft cirka + 1500 Ft vámkezelési költség...
Ezzel együtt tartunk 95500 FT-ért..Melyik hülyének ér meg 4500 Ft-ot az, hogy nincs hazai garija?
Rettentő nagy lehúzás van ténylegHozzáteszem, matek.. Ja meg adnak 2 év garit... Problem? Van raktáron, és ingyen hozzák ezt is... Végül is kinek hogy... Azért ha lehet választani , hogy a f.sz melyik végén álljak, nem kérdés , hogy nem a szopóágra akarok kerülni...
Sokszor mondom, hogy rendeljünk Kínából ,mert jó ,de azért az észérvek nem mindig amellett szólnak...
ÉS ha tönkremegy, akkor Kína... Ha az emag is ezt teszi, akkor se te szopsz vele / Garancia háztól házig/
Innentől kezdve csókolom, de ez eldőlt...
-
-
monti0222w
addikt
válasz
Graphics #289 üzenetére
Nem rossz ez az eredmény!
Már várom a párom teloját nagyon, megesz a kíváncsiság, hogy élőben is lássak, s gyakorlatban is kipróbáljam!
Nekem THL W100-m van, az dob 13300 körül és nem mondanám lassú gépnek, sőt, amiket kipróbáltam játékokat mind futott rajta szaggatás mentesen, nem érzek akadásokat, lassulást. Ja és régebbi szoft van rajta ráadásul, a platói kérdésem akkor mit tudhat ez a telo!?
-
-
Az uj kamututu nem nagyon talalja ezt a SoCot es alacsonyabb pontszamot is ad.
Valamiert csak MSM8226-nak irja es kb annyit hoz...
Nem nagyon ertem
Szerk. Ugy nez ki csak energiagazdalkodas volt
-
Thaaleum
aktív tag
Sziasztok Fórumtársak!
Az lenne a kérdésem, hogy a sima Hongmihoz való tartozékok (pl. hátlap, kijelzővédő fólia) kompatibilisek az 1S-sel?
A választ előre is köszönöm,
Üdv, Thaaleum -
vadkörte
addikt
válasz
wertigo1984 #284 üzenetére
Használd egészséggel
A másik widget alatt mit értesz? -
Zeki
nagyúr
Épp a mai hírlevélben láttam, hogy az emag.hu-n is van már xiaomi, de csak a mi3.
-
vadkörte
addikt
Témát a témakezelőből tölthetsz, van free és credit-es is. Ha van MiCredited, akár a fórumából is. Én az előbbit javaslom. Én amikor témázgattam, pálcikabetűst is használtam és az is tudott emberi - értsd nem pálcika - nyelven.
Navigálásra és az OSMAnd+-t használom - már SGA óta - és teljesen meg vagyok vele elégedve. 2 hetente frissül az adatbázisa, az ingyenes korlátozásaival - max 10 térkép - is együtt lehet élni. De ha találsz a Redmi-n is működő verziójú ittnemmondjukkianevét, használhatod azt is.
Időjárásproginak én a Weather BZ-t használom, tökéletesen együttműködik a MIUI-val. Van MIUI-s kinézete is és transzparens is mellette elég rendesen testreszabható, több időjárás és helységszolgáltatót is kezel.
A link Ivánbetűitől ne ijedj meg, vagyula honosította. -
-
Anno már felmerült a kérdés, többek között én is kérdeztem, de válasz még nem jött. A Xiaomishop.com oldal hivatalos webshop, érdemes ott vételezni a készüléket? Ha nem, akkor hol máshol?
-
-
-
-
pengwin
addikt
A pálcika nem téma, hanem ROM függő. Xiaomi telefonokra van pálcikás ROM (csak kínai és angol nyelvvel), és nemzetközi, amiben van magyar is.
Hivatalos oldalról leszedhető, telepíthető pofon egyszerűen.
Meg javítsatok ki, ha tévedek, de Xiaomi telefonokon tudtommal lehet ROMslot1, ROMslot2. -
Btee
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem kézbe az új telefonom. Kinézet, gyorsaság SIM kezelés ok 2. slot-ban telenoros kártyával minden rendben (24.0), csak egy kicsit furcsa nekem a miui rendszer. Fel akartam rá dobni az általam eddig használt időjárás widget-et (időkép) és nem sikerült. Nem is engedi?
Milyen navi programot használtok ami szépen dolgozik a miui-val?
Témát honnan tudnék letölteni, olyant ami nincs tele pálcikával? -
Oraculus
tag
Használat közben a hátsó kamera és led körüli részeken más is tapasztalt erős melegedés?
-
válasz
wertigo1984 #253 üzenetére
Csak nehogy mást is így méregessen
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
A 24.0 -> 24.0.0 való ROM frissítés/letöltés mennyi időt vesz igénybe?
Körülbelül reggel 8:30 óta tölti le a 24.0.0 ROM-ot de a % még mindig 0. -
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Oraculus #244 üzenetére
Szia!
Autós tartóból én ilyet vettem 7.000-ért az egyik MediaMarktban. Nem olcsó, de elegáns és remekül működő darab, minden gomb elérhető, stabil, menet közben tölthető a telefon.
Töltőből egy sima mezei samsung autóstöltőm maradt még a Galaxy S után, anno olyan 3e körül vettem.
X.
-
vadkörte
addikt
válasz
-
virkir
veterán
válasz
Pedig párkapcsolatnál a lassú, hosszan tartó azért jobb mint a villámvili. Nem?
-
Chaser
legenda
válasz
wertigo1984 #249 üzenetére
A "tiedet" mutizzad a bnődnek vazze
-
lacentos
tag
válasz
wertigo1984 #247 üzenetére
-
lacentos
tag
válasz
wertigo1984 #245 üzenetére
Beállítások itt le görgetsz a legalsó opció "A telefonról"
-
wertigo1984
őstag
Azt hol tudom megnezni hogy melyik rom van rajta?
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett az 1S, már a 24.0 stabil többnyelvű ROM-ot volt rá és most tölti le magának a 24.0.0.
Egyenlőre ismerkedek vele, de az első benyomások jók.
Kérdéseim lennének:
Melyik univerzális, vagy típusú telefonnak az "övre csíptető fekvő tokja" jó a Xiaomi Redmi 1S-re?
Ki milyen autóstartó és autóstöltőt használ a Xiaomi Redmi 1S-hez?
Köszönettel,
Ori -
-
Digojr
csendes tag
válasz
Graphics #229 üzenetére
Nálam volt most 3db.1s.
Mindre felpattintottam Vagyula félek stabil romot ami a 24.0.1
Teszteltem vodás - vodás, vodás - tmobil, tmobil- vodás sim kártya felállásban és minden variációban tökéletesen működik!
Hriska fórumtárs pedig pannon-pannon variációban használja ha jól tudom.(pannon régi sim nem telenor)
Egyébként az egyik belőlük amiről Bog írta eme tesztet. -
-
llaszlo
veterán
Rendelt már valaki a xiaomishop.com-tól ilyen telefont? Ugye nem piros hátlappal küldik, hanem feketével?
-
Xabi78
aktív tag
Gyorsan tegyük hozzá, hogy csak a készülékek egy részénél, és csak bizonyos SIMekkel van ilyen gond, egyes ROMok esetében.
Nekem spec. működik, 24.0.0 ROMmal, 1. slotban Telenor, 2. slotban voda kártyával. Egy barátomnál szintén minden ok, voda és t-mobile SIMekkel, 24.0.0 multilang rommal.
X.
-
-
Gusztáv
addikt
válasz
Graphics #231 üzenetére
Nekem még régebben volt olyan problémám egy Németországból vett független Samsung Wave-el, hogy:
- T-Mobilos sim-et felismerte, de pár percen belül ledobta a hálózatról
- Telenoros sim-et nem is látta
- régi Vodafonos-al tökéletes volt, az újabb (kicsi chipes) kártyát már nem láttaA végén a sim foglalat cseréje megoldotta a problémát, azóta is tökéletes, szóval simán lehet hardveres a hiba
-
Chaser
legenda
válasz
Graphics #231 üzenetére
Hát látod ott a srác két telenorost használ gond nélkül. Rajtad kívül még senki nem jelzett IMEI gondot kettes slotban. Ezért mondtam írd be oda az észrevételed, gondolom sokan dual miatt vették és használják. Tudják cáfolni/erősíteni. Valami sz@r lehet a levesben, de valszeg nem érinti mindet csak pár darabot aminek rá kéne jönni az okára.
szerk:
Beírtam én -
princzet
csendes tag
Én eddig csak olyat olvastam, hogy a 2. slotban a pannonos/telenoros kártya nem működik. Nekem mindkét slotban vodás kártya van, és tökéletesen működik. 24-es stabil romot használok.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Graphics #229 üzenetére
Még nem láttam senkitől. Telenorra panaszkodtak 2. slotban, de pl itt az is működik.
szerk: Ebbe a topikba írd már be. Az a baj már van annyi, aztán elvesznek az infok. Ha nem lehet telózni a 2. simről akkor b@szhatom, most akartam megrendelni. De speciel a srác azt írja, mindkettőről tud hívni, ráadásul mindkettő pannonos. ROM probléma lenne
-
Az 1S-t?
Mukodik.. Csak semmire nem tudom hasznalni...
Jelenleg amivel tudtam kiprobaltam...Itt a topicja[link]
Egy magyar srac is tapasztalta..
A Hongmi topicba is betevedt par 1S tulaj hasonlo dologgal...
-
-
Egyelore oriasi Xiaomi bakirol tudok beszamolni 3nap utan.
A Xiaomi nem oldotta meg a 2.Sim IMEI kezeleset, emiatt a 2.slot halott.
Az oka, hogy Kinaban nincs minden halozaton IMEI azonositas, igy ott vigan megy.
A MIUI hivatalos foruman mar kezdemwnyezes indult, hogy bekeruljon a javitas a kovetkezo frissitesbe.
idehaza sajnos 1.foglalat megy csak: 1S.... Talalo.
Jelenleg ennyi, tovabb kutatom a megoldast... A vilagon robb helyrol jeleztek mar a problemat...
Barki, aki ilyet venne, tudjon erről. A sima Hongmit nem erinti. Ott megoldott a dolog
-
Juliuska
senior tag
válasz
Graphics #218 üzenetére
és milyen igazad van...! -> Óriásit ugrott a Xiaomi eladása
-
Zeki
nagyúr
Ma megvolt a térerő teszt a redmi 1s és a lenovo a660 között.
Nem jobb nála ebben. Sajnos. -
motofi
aktív tag
Sziasztok! Többen mondjátok, hogy a tesztben leírtaktól azért jobb a kamerája, illetve jobb képeket készit. Tudna valaki feltenni egy pár képet. Erősen gondolkozom egy ilyen készülék vásárlásán. Persze nem SG-5 színtű képeket várok tőle, de ha egy Sony x-peria SP színtjén tud lőni képeket akkor már jó. Az ár-érték arány nagyon jó! Ha belegondolok, hogy egy LG-G2 miniben 70-80 ezerért kispórólják az értesítési ledet, fényérzékelőt és még a kijelző felbontása is gyengébb...elgondolkodtató,hogy akkor inkább Kina...
-
A Xiaomishop.com mennyire megbízható rendelés szempontjából, EU vagy Német raktárból rendelve?
Tényleg ők a hivatalos webshop? -
-
str8
tag
Még egy pár év aztán a nagy gyártók csak pislognak majd, hogy a kis kínaiak kettéfingották őket..
Hát emberek ez a telefon faszán fotóz, van egy fasza IPS(!) kijelzője, a UI designja is egész elfogadható, még egy menü, némi hardveroptimalizáció meg egy kis külcsíny pofozás aztán elgondolkozik az ember, hogy nem "szamszungot", "hátécét" vagy "szonit" vesz hanem ilyen "csiaoiminget"...elég durva... -
Zeki
nagyúr
válasz
rolegervari #214 üzenetére
24.0.0 legyen a miui romja.
-
Zeki
nagyúr
válasz
rolegervari #212 üzenetére
Ha out of the box érzést akarsz, ne a minideal.netről rendeld az 1S-et, mert azt akkor romolgatni kell.
-
rolegervari
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a készülék és pont kellene munkahelyi szám miatt egy dual simes teló, viszont nem tudok dönteni az 1s és a Note között. Összeszerelésben hasonlóak? A Note-ra is jellemző az out of the box érzés, vagy azt jobban kell romolgatni?
A nagyobb méret mindenképpen előny nálam, gps nem érdekes. Ami kérdés, hogy lesz -e újabb OS verzió a Note-ra az eltérő architektúra miatt?
Így első körben az 1s stabilabb készüléknek tűnik, azt lenne érdemesebb választani?
-
válasz
wertigo1984 #206 üzenetére
Nekem a sima Hongmi akkor csinált ilyet, mikor nagyobb weboldalt töltött be egy memóriaéhesebb böngésző.
Amióta Boat Browsert használok (meg frissítettem a ROM-ot
), nincs ilyen gondom.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
wertigo1984 #206 üzenetére
Jaja, néha csinál anomáliákat, én inkább a google playt használom.
X.
-
Xabi78
aktív tag
Csak a tisztánlátás végett: az, hogy a telefonodon nem a gyári, stabil, jól működő ROM, hanem egy hulladék ROM volt, az nem a Xiaomi hibája, ugyanis azt a webshop rakta rá.
Szintén nem a Xiaomi hibája, hogy a minideal spórolásból egy hulladék adaptert ad a gyári, egyébként szerintem igen korrekt minőségű töltőjéhez.
Mindkettő a webshop sara, a telefonnak és gyártójának ehhez semmi köze... -
wertigo1984
őstag
En meg ki sem bontottam a csomagolasabol a toltot, munkahelyen gyari htc, otthon gyari alcatel toltot hasznalunk. Laptophoz a finn mobiltelefon gyari kabeljevel csatlakoztatjuk. A Parom Hongmijanal tapasztaltuk hogy a toltoje nem tul jo, ezert az ment vissza a dobozaba es szereztem masik gyarto eredeti toltojet.
En is a Minideal-rol rendeltem, nekem semmi bajom veluk.
Duliee nekem van nehany kinai app, csinaljak factory resetet?
Ja ma fedeztem fel, hogy ha a Simple modot kikapcsolom, akkor tudok full HD-ban videozni.
-
FunkyBoy
tag
Mindenkinek csak ajánlani tudom, múlt hét óta használom és végigolvasva az eddigi hozzászólásokat sok igazság hangzott el szerintem, vagyis egyet értek, hogy van gyorsabb, van szebb, hogy van ... egyéb szempontból "űberebb" készülék, de többnyire valóban nem ennyiért, és amiért én is emellett döntöttem az pont az volt, hogy egy jó minőségű hardverhez egy rá optimalizált és fejlesztett kiváló MIUI rendszert házasítottak. Szerintem verhetetlen a végeredmény és nem hasonlítható nagyon máshoz.
A teszt cikk jó volt, de szerintem a kamerája kifejezetten jó, a GPS-e szenzációs, és amit még említeni lehetett volna, hogy a konkrét témák is elemekre bonthatóak, tehát az egyik ikonkészlete a másik lock-screen-jével és a harmadik háttérképeivel is összekombinálható, továbbá, hogy pl. a zene és a note alkalmazások érintés helyett lehúzással kis meglepivel szolgálnak. (Azt már nem is mondom, hogy a fájlkezelőjében alapból ott az ftp szerver gomb amivel egy nyomásra az otthoni wifi hálózatunkon keresztül elérhető a belső és az sd tárhely)
Egy szóval őőő ikonnal:
-
Chaser
legenda
válasz
porcsbalazs #165 üzenetére
Jah, csak annyiért nem adnak hozzásemmit és nincs az árban szállítás. Az +20$, pont annyi mintha pl miniről vennéd
Vagy DHL-lel +27$, azzal 161$ a vége, de semmi extra tartozék. 47 körülre jön ki tréfával. Etotalk egyébként megbízható, de sose volt olcsó
-
Mint minden kínai rendelésnél... Egyik se tiszta fialás. Ezt lehet tudni.
Nincs olyan, hogy Kínából rendelek és out of box.. Ha webshop, akkor teliszórja kínai appokkal, linkekkel, könyvjelzőkkel.. Ezzel sajnos nem sok mindent lehet kezdeni.
Akkor van esetleg szerencséje az embernek, ha véletlen nagyraktárból jön valami újabb típus és még nincs buherálva.
EU-s rendelések megint más tészta.
Benne vagy a külföldi rendeléses topicban, tudod a buktatóit Te is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Asztrofotózás
- Horgász topik
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest