- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
Új hozzászólás Aktív témák
-
goli11
tag
válasz
112FarEast #3672 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Tudom, hogy lehet cserélni a témákat, csak azt szerettem volna megtudni, hogy valaki talált-e már hasonló ikon kinézetűt mint amilyen a samsungon van. (Spórolni akartam a kereséssel, de úgy tűnik nem jött össze
)
-
kitcar66
csendes tag
válasz
112FarEast #1915 üzenetére
Igen, régebben a multi45-öt is így raktam fel (eredetileg 24-es volt rajta, edigitalos a teló), jó is volt sokáig, aztán "megbolondult" az utóbbi kb 1-1,5 hétben, pedig régóta ua beállítással, appokkal, stb ment probléma nélkül. Kíváncsi vagyok, most milyen lesz ezzel a rommal.
-
Flashget
félisten
válasz
112FarEast #1910 üzenetére
Első napokban az antutut rajta hagytam órákon át, mert elfelejtettem kilépni belőle teszt után. 0%-ra merítette az aksit.
-
k.kristof
őstag
válasz
112FarEast #1705 üzenetére
Én a xiaomishop.com-ról rendeltem tokot, védőfóliát, a telefonnal egy napon (november 5-én), tegnap hozta a postás.
-
Flashget
félisten
válasz
112FarEast #1708 üzenetére
Ma voltam egy boltban tele volt mindenféle tokkal, kijelző védő fóliával, volt power bank is mind ekte kínai cucc..kérdeztem redmi 1s vagy egyáltalán xiaomihoz van valami ha már kínai itt minden még a pénztáros is..hát semmi csak az ismertebb márkákhoz volt.
-
Aethelstone
addikt
válasz
112FarEast #1705 üzenetére
Nekem egy IPhone like hátlapom van és a kijelzőt egy Tempered Glass védi
-
G.Peter
aktív tag
válasz
112FarEast #1637 üzenetére
Csak nehogy a Xiaomi emelje az árait samsungék szintjére...
-
Flashget
félisten
válasz
-
Aethelstone
addikt
válasz
Vagy a nagyok árai is csökkenni fognak. Van miből....
-
Flashget
félisten
válasz
112FarEast #1595 üzenetére
Én ennek egy előnyét látom, mikor az asztalra rakja és úgy lehet nézni filnet rajta.
tpu tokot vettem hozzá.
-
syler123
veterán
válasz
Ilyen szutykot biztos nem ragasztanék a telefonra. Ebay-en van olyan is ami nem ragasztós, hanem a hátuljára pattan. De szerintem a tpu a legjobb.
Én ebből rendeltem a Gray-t, remélem majd jól passzol, ha nem akkor veszek más fajtát, nem drága.
-
powers
tag
válasz
Nekem van,tetszik is,csak levenni már nem merem,mert egy ragasztócsíkhoz tapad ugye a telefon fél hátlapja,és félek hogy mi van ha másodjára-harmadjára már nem tapad...
-
bagkri01
őstag
válasz
Párom használt ilyet a thl w100-ashoz, de ettől idegesítőbb valamit nem hiszem, hogy valaha is kitaláltak. Telefonálás közben vagy teljesen hátrahajtod és egy idő után összerepedezik/összetörik vagy egyfolytában sz arcodat csapkodja, én nem ajánlom. Inkább egy tpu tok.
-
Flashget
félisten
válasz
112FarEast #1591 üzenetére
persze! melyik van most rajta?
innen szed le, van mellékelve leírás is.
a magyar verzió abban más, hogy ki van gyomlálva belőle a felesleges fájlok, főleg nyelvi.
a multi is tartalmazza a magyar nyelvet. -
Flashget
félisten
válasz
112FarEast #1587 üzenetére
-
Flashget
félisten
válasz
112FarEast #1584 üzenetére
Nekem csak egy szerény Xperia Tipo volt azt nem nehéz aláznia
csináltam Xiaomi fiókot,
csináltam én is és van egy olyan zöld szinű app, hogy "hitelesítő" amivel be kell olvastatni a MID számokat miután beléptem az account.xiaomi.com oldalon.. na ezt nem sikerül egyáltalán. próbáltad ezt?
-
Flashget
félisten
válasz
112FarEast #1581 üzenetére
MIUI felület nagyon bejön. A teló teljesen személyre szabható, rengetegféle !hasznos! beállítási lehetőség.
2 hét után sem tudok még mindent róla, előtte csak normál androidos telót használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest