- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tachikoma
aktív tag
válasz
B@ldrick #1894 üzenetére
Hát MiRecovery-t jó régen használtam már, és nem tudom, hogy az mit töröl wipe során, de egy _rendes_ wipe-nál megy a levesbe a /system, a /data meg az /sdcard tartalma és akkor nem marad a belső SD-n sem semmi (külső SD kártya az ugye sd-ext). Ha marad, akkor az nem volt rendes wipe.
Nekem pl amikor először áttértem másik romra miui-ról, nem volt rendes wipe (szar recovery miatt - cofface), és az új romban a belső tárolón megmaradt szinte minden a régi dolgokból a /lost&found-ban. Csak az tünt föl, hogyalig marad szabad hely, és egy 3 Gbyte-nál nagyobb nandroid backupok készültek...
-
paler
aktív tag
válasz
B@ldrick #1892 üzenetére
De én a tiszta telepítést csináltam, mégpedig ezt: 2:MiRecovery ( Tiszta telepítés)
2: Kapcsold ki a telefont.Nyomd meg a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyszerre,míg meg nem jelenik a Mi logó.Ezután elengedheted a gombokat,egy-két másodperc és a Recoveryben vagy
-Válaszd az Angol nyelvet
-Válaszd a Wipe & Reset menü és itt a Wipe Cache-t , majd ha ezzel végzett akkor válaszd aWipe All Data-t
-Válasz ki az "Install update.zip to System" pontot
-Elindul a telepítés
-Ha végzett válaszd a Reboot,majd a Reboot to System pontokatVagy akkor most már nem értem...de én tuti hogy e szerint cseréltem rom-ot a teflonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest