- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
-
Bile Demon
őstag
A vagyula45 ROM-ban a MIUI web browsere az MIUI-s specifikus, vagy le lehet tölteni más rendszerhez is? Nem tudja valaki, milyen néven keressem?
-
G.Peter
aktív tag
Ugyan nem tőlem kérdezted, de én pl. powerampot használok. Az előző telefonomon (Xperia neo V) mérföldekkel szebb hangot produkált, mint a gyári zenelejátszó, ezen nem mondanám, hogy szebb, csak kicsit más, de legalább nem meríti az akksit.
Fizetős, de van próbaverzió, így egy próbát mindenképp megér. -
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #3087 üzenetére
-
Bass
addikt
-
-
Bass
addikt
válasz
Aethelstone #3087 üzenetére
Azt megtaláltam,most keresem a videót róla de 99%-ban tuti hogy valami v5 reklám volt vagy csak sok volt a maligán
-
Bass
addikt
Sziasztok
láttam valahol ,talán valami miui reklámban hogy van olyan átmenet ahol az ikonok késleltetve mennek át egyik oldalról a másikba de ezt nem találom sehol a telóban,van benne egyáltalán? -
Sir Riccio
addikt
válasz
attilav2 #3076 üzenetére
Mitől lesz jó akkuideje? Mármint, mi számít jó akkuidőnek? Nekem ugyanolyan használat mellett kb. ugyanannyit megy mint amennyit a Jiayu G3-am ment, pedig abban 3ezres akku volt, gyengébb hardverrel. Nem igazán tudom, hogy mit vársz a custom ROM-októl. A készülék a multi 45-el teljesen használható állapotban van, minden működik, gyors, havi egy fagyás ha van, ennél sokkal jobb nem lesz.
-
Tomaak
csendes tag
Udvözletem Urakok!
Több mint fél éves használat után megtörtént a sérülés a telefonomon.
Zsebemben sérült valahogy ,elrepedt a kamera védő üveg (lencse).Mi tévő legyek? -
Bass
addikt
válasz
attilav2 #3076 üzenetére
Elso napokan???? :-) Te kesz vagy,de mond mar el nekem miert fontos a kernel,a custom rom? Ez a telo mukodik rendesen a gyari vagyulaval is,tenyleg nem ertelek. Kezdem azt hinni hogy Te valami hitterito vagy a microsoft jovoltabol. Tenyleg ird le mi a baj pl a vagyula rommal ha egy ket naposan mar romolgatod? :-)
-
syler123
veterán
válasz
attilav2 #3079 üzenetére
Szeretsz romolgatni, tehát fogd a titanium backup-ot és jegeld, ami nem tetszik, megint olyan "hibát" mondtál a miui-ra, ami az állandó panaszkodásod helyett 2-3 perc alatt megoldottál volna. Én is így tettem, nekem nincs se mivideo, se mizene.
A másik hogy a wp is merül. Ez a 3,5 óra kijelzőidő máshol is normális, kikapcsolt kijelzővel pedig példás, nekem 6 nap volt, 1,5 óra kijelzővel, mert csak telefonálásra használtam + pici játék.
-
attilav2
őstag
Egyébként a CM jobban bejön mint a MIUI, mert nincs benne az a sok kínai sz*r ami még a vagyula-ban is bennmaradt, gondolok itt arra hogy pl a mivideo időnként feldobott full kínai értesítést full kínai videókról. Lehet hogy drasztikus de a custom MIUI rom fejlesztők megfontolhatnák hogy a kínai értesítéseket dobáló appokat pl mivideo kiszedjék az alaptelepítésből és opcionálisan választhatóvá tegyék, mittomén aroma installerrel, vagy utólag recoveryből felnyomható zipekkel, sőt egyáltalán egy alapos gyomlálást lehetne végezni az alaptelepítésben, és lehet hogy egy aroma installer (ha lehetséges ezen a telefonon is) által opcionálisan választható miui appok a rom telepítésekor jobban megfelelnének az igényeknek.
-
LantosBerry8
senior tag
-
attilav2
őstag
válasz
bagkri01 #3075 üzenetére
Hát azt hittem hogy az első napokban azért lesznek mégha bugosak is, rom-ok a kernelforrás alapján.
Természetesen nem vártam 100%-ig működő rom-okat az első napokban, de úgy ahogy működőeket igen.
Nemtudom, de nemlátom a lelkesedést a fejlesztők részéről, kicsit aggódok hogy lesz e jó akku idejű custom kerneles rom. -
attilav2
őstag
válasz
Aethelstone #3073 üzenetére
Mint fejlesztő mi a meglátásod a mostani kernelforrással lehet egyáltalán kezdeni valamit? Lesz esély CM12-re?
-
Aethelstone
addikt
válasz
attilav2 #3071 üzenetére
Mit vársz? Kernel forrás kiadása után(ami egyébként kissé taláb bugos) 2-3 nappal bugmentes romok árasztják el a netet? Nem hiszem, hogy sok közöd lenne a szoftverfejlesztéshez......
Ráadásul ezek az emberek szabadidejükben, hobbiszinten csinálják, amit csinálnak....
Ha ez Neked probléma, valóban a WP vagy iOS való Neked...
-
attilav2
őstag
válasz
Flashget #3070 üzenetére
Lekapartam késsel az átalakítót így belemegy az itthoni konnektorba, faliba nem merem dugni csak hosszabbítóba, mert kipiszkálni egy rémálom.
Közben felraktam a TWRP-t és a kra1o5 féle CM-et.
Balika011 egy másik topicban panaszkodik hogy szar a kernelforrás első fordítás után nem adott képet, mókolnia kellett valamit, végül fordított magának egy CM-et, egyelőre wifi meg mobilnet támogatás nélkül, azt írta hogy fog fejleszteni a telefonra a kijött kernelforrás alapján de vagy 1 évig nem hozza nyilvánosságra annak a rom-nak a forrását amit majd csinál. Ez az igazi "közösségi" hozzáállás, olyan magyaros, sajnos külföldi fórumokon sem láttam hogy ráugrottak volna a forrásra, elkeserítőHa ez még 1 hónapig így marad azthiszem érik a wp-re váltás... Vagy kéne egy crowfunding hogy dazozoo-t aki a G300-ra fejlesztette a CM rom-ot felbéreljük hogy csináljon egy jó kernelt és CM-et(kis fogyasztás lassú merülés) a Redmi-re, ő a G300-nál felállított egy rendszert és egy szerver napi szinten ontja a cm-nightly buildeket G300-ra, és persze a forrás is nyilvános, bár sajnos mostanában állítólag nincs ideje fejleszteni, de egy kis pénzmag talán segítene és lenne egy korrekt modderünk.
-
lecsokolbi
aktív tag
Remélem nem sértek semmit azzal ha ide ezt beteszem, hátha valaki pont most akart rendelni
értelmes fóliát. -
GeryX
tag
válasz
attilav2 #3060 üzenetére
Múltkor még azt írtad, azért jobb a wp mert nem kell romolgatni...
A töltőátalakítód, ha jól tudom műanyag és mivel az egy viszonylag puha jószág, egy élesebb bottal (==kés) letudod kicsit csapni a szélét és belemegy a konnektorba.Más: a redmi note-ban 2gb ram van és ugyanígy elfogy, szóval tökmindegy mennyi memória lesz, a miui belakja.
-
attilav2
őstag
válasz
syler123 #3058 üzenetére
Szeretek romolgatni úgyhogy megtartom
Most rávettem magam és beléptem a MiRecovery-be, gyárilag a 2.0.1-es verzió van a telón, nos a kérdésem hogy ezt hogyan lehet lementeni? ha később feltolom a TWRP-t[link], de meggondolom magam akkor vissza tudjam rakni a MiRecovery-t, lehetőleg azt ami gyárilag a telón volt.
Ezt a full wipe-ot MiRecovery-ben és utána a miphonemanager-es fastboot rom felrakását majd az alól felmásolva a vagyulát újra akarom majd rakni, csak kicsit parázok ettől a majdnem full kínai miphone managertől, de hátha egy full wipe és újrarakás után kevésbé merül majd. -
attilav2
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3052 üzenetére
Itt pedig találtam egy másik topicot szintén miui.com, ahol bétatesztelőket keresnek a miphone manager angol változatának fejlesztéséhez [link] Jó lenne már végre egy nemzetközi verzió ebből a programból.
-
syler123
veterán
válasz
Flashget #3057 üzenetére
Ugyanez a véleményem, semmi gondom nem származott még az 1gb ram-ból, a MIUI is rendesen fut, de csak olvasd el a hozzászólásait, engem már már irritálóan zavar, mert annak ellenére hogy nem mindig írok, attól még olvasok. Először a wp android mizéria, utána meg?
"úristen nincs kernel forrás, most mi lesz???? Áhhh kész wp-t kellett volna venni, kernel forrás nélkül ez a telefon használhatatlan. Van működő cm??? De kernel forrás nélkül??? Akkor az gány, biztos az hiszen működik, pedig nincs is kernel forrásuk."
Most meg kevés a ram, áhhh, ez sok nekem.
attilav2: add el a telefont, most még nem buksz rajta sokat.
Olvass vissza, nekem is gyorsan merült a telefon, most meg elmegy 1 hetet, amikor inkább tabozok, kijelzőidő is 3-4 óra, de akkor csak 1-2 napot megy el. Rakok majd képet.
-
Flashget
félisten
válasz
attilav2 #3053 üzenetére
kevés ez az egy giga ram a miui-nak ami a redmi-ben van
Szerintem ez a memória kérdés már túl van lihegve. Néhányan elfelejtik úgy látszik ez egy középkategóriás mobil telefon, nem PC-s multi központ, hogy mindenféle progikkal, memória zabáló játékokkal agyon telepítsék.
Van a másik fajta felhasználó aki azonnal szét flashel mindent amire romot lehet rakni, majd tégla lesz és eldobja ez szar.
És vagyunk páran akik normális keretek közt használjuk és mégis elég az 1gb ram. Akinek számít ez, az vegyen 2gb-os rammal szerelt telót csak ne sírjon, hogy az meg milyen drága ehhez képest. -
attilav2
őstag
Vajon kapni valahol olyan Kínai-EU átalakítót ami belemegy a konnektorba? Mert ki akarom próbálni hogyha az eredeti töltőjével töltöm akkor is produkálja e a gyors merülést. A wayteq által mellékelt átalakító használhatatlan. Ilyen külföldről rendelgetős dolog kizárva mert bankszámlám nincs, és párszáz forintos cuccért nyitni nem fogok.
-
attilav2
őstag
válasz
Mr.Csizmás #3052 üzenetére
Inkább ezt a topicot ajánlom a miui.com-on, innen származik a miphone manager angolosítása [link]
A "Patch Setup (UPDATED) (DOWNLOAD THIS PATCH) " linken van az angolosítás, ezt úgy kell futtatni hogy előtte a miphone managert kilőjük a memóriából, majd rendszergazda joggal futtatjuk az angolosítást, és időnként újra le kell futtatni mert a miphone manager frissíti magát és újra kínai lesz.
A dev-hoston amit linkeltél könnyedén letölthetsz vírusos filet-t is a telepítők helyett! Sajnos én is belefutottam, két download gomb is van, az egyik zip.exe-t tölt le az nem jó. -
-
Mr.Csizmás
titán
műxik a mipc dolog.
itt egy telepítő, és hozzá egy angolosítás, ha valaki olyan ügyes lenne, mint én, hogy gyalulná az egész telót.
(fastboot módban 2-3x rá kell dugni, elsőre ugat, hogy not supported, de aztán húzza le a gyári romot)
-
Just_Reboot
addikt
-
b.kov
senior tag
Na belefutottam az első baromira idegesítő dologba. Több fiókkal használom a gyári e-mail alkalmazást, mióta megvásároltam a telefont. A napokban elkezdett sikítani az értesítés, miszerint sikertelen bejelentkezést észlelt az app. Próbáltam jelszót változtatni, kitörölni és újra hozzáadni, de semmi. Több fióknál is csinálja. Van valakinek hasonló gondja, vagy tudna tanácsot adni?
-
-
szatomi30
tag
Sziasztok! Láttam hogy jön a Redmi 1S LTE-s változata, az a kérdésem, hogy az lesz itthon kapható, illetve ha igen akkor kb. mikor, és mennyivel lesz drágább mint a sima?
-
Maist
senior tag
válasz
attilav2 #3031 üzenetére
Csak a tisztánlátás/megnyugtatás miatt: Több kártyával rendelkezem, Telenor, T, Voda, Blue mobile. Ezek közül az IMEI hiányos 2-es helyen csak a Telenor kártyájával van baj, a többi OK. A Telenor csak az 1-es helyen szeret lenni. A 2-es helyen is talál hálót, mutatja is 2 másodpercig a térerőt, majd (gondolom a szolgáltató) a 2-es helyen (gondolom szoftveres okokból) nem létező IMEI miatt ledobja a hálózatról a kártyát. Ennyi végülis a hiba, amit a már linkelt programokkal a Miui fórumon leírtak szerint meg lehet oldani. Az persze más kérdés ki elég bátor az IMEI számot piszkálni a mai világban? Én nem, az biztos, így a Telenor kártya az 1-es helyre berakva. Aztán gondolom a V6 esetleg ezt megoldja, és valahogy bele/visszaírja az IMEI-t a 2-es helyre.
-
Bass
addikt
válasz
Flashget #3037 üzenetére
Azért én bizakodom,de még mindig jobb ha jön mint ha nem(anno az f6-m megkapta a kitkatet hurrá aztán jött a fekete leves,néma hívás,restart stb és a mai napig nem kapott javítást kb 6 hónapja),úgy is javítják,kollágám redmi note 4g-je is jól megy minden héten kap hozzá valami finomságot.
-
attilav2
őstag
Néztem magdag postját a miui.com-on és le is töltöttem a toolokat amikkel az IMEI-t vissza lehet írni. Ajánlott vagy 4 ilyen programot. Háát, azokkal a programokkal nem csak az IMEI-t lehet piszkálni hanem mást is elállíthatnak, nullázhatnak. Kell lennie egy biztonságosabb módnak is az IMEI lementésére és visszaírására, mondjuk pl az hogy adb alól valahogy image-be lementjük az IMEI meg az összes azonosítót tároló területet és ha baj van vissza lehet írni. Talán balika[link] vagy kelzsoca segíthetnének ebben mint fejlesztők.
Mert ha valaki most nekiáll ezekkel a magdag által ajánlott programokkal visszaírni az IMEI-t akkor lehet hogy sikerrel jár, de az is lehet hogy mást is elront vagy akár téglásítja a telót. -
Bass
addikt
válasz
attilav2 #3035 üzenetére
Akkor ha mokolsz tisztaba vagy a buktatoival ha nem akkor olvass korbe kicsit. En max a v6-t fogom csak feltenni ha vatalos hanem,ugye kiadtak a forrast ugy hogy tuti lesz ra mukodo miui v6,android 5.0 stb.Mint irtam a samsungnal is volt imei mizeria es o egy nevesebb gyarto de ott is a bugos rendszer volt a ludas.
-
attilav2
őstag
Majd tervezek egy CM-et felrakni mert a MIUI akkukezelésével nem vagyok elégedett. Nekem is vagyula van fenn. Csak kicsit furcsállom hogy rom pakolgatáskor elmászhat az IMEI, ez azért nem sok telefonra jellemző.
És amiért választottam a Redmi-t az többek között a custom-romok(pl CM) felrakásának lehetősége, mivel qualcomm proci van benne ezért több lehetőség van egyszerűbb mókolni mint egy mediatekes telót és több rá a custom rom. -
Bass
addikt
válasz
attilav2 #3031 üzenetére
Minek rettegsz,en miota hasznalom vagyula van fent es semmi bajom a teloval,a telefon jo ha valaki meg hazilag takolt romokat akar pakolgatni az legyen mar azzal tisztaba hogy ennek lehetnek veszelyei. Tedd fel a vagyulat es hasznald. Es ne haragudj nem bantani akarlak de te sirsz es fikazod a keszuleket(van ilyened vagy csak bomlasztasz?),irtam hogy vidd vissza a boltba es csere egy "hibatlan" lumiara mielott kibontod a fa alatt,vagy add el es hasznald a g300-t. Hidd el nagyon sok telefont romoltam es mindnek vannak buktatoi,ennek degal isten a id is egyre jobb igy nem feltetlen kell baralni ha meg esetleg raszanod magad es valami nem sikerul ne a keszuleket piszkald.
-
Bass
addikt
válasz
Bile Demon #3032 üzenetére
Igy van nem a telo hibaja anno a galaxy ace i verzioja volt erzekeny ha vacak rom ment fel eltunt az imei es csak buveszkedes aran lehetett visszahozni
-
Bile Demon
őstag
válasz
attilav2 #3031 üzenetére
Ez nem a teló hibája.
Egy (vagy több) titkosított partíción vannak a készülék egyedi azonosítói, IMEI, MAC address stb. Egy rossz custom rom vagy recovery program ezt el tudja rontani/felül írni.Nekem pl. nem rontotta el a kra1o5 féle CM11. (TWRP-vel tettem fel, mert ezt ajánlották, a TWRP-t meg fastboottal)
-
attilav2
őstag
válasz
Bile Demon #3025 üzenetére
Hát ez azért nagyon gáz!! Nehogy már egy recoveryből feltett custom-rom tól elmásszon az IMEI
A fene enné meg, most ettől is retteghetek. Ez a teló lehet hogy mégsem olyan jó mint amilyennek itt a fórumon feltüntetik. G300-ra pakolhattam le föl a rom-okat és mégsem mászott el az IMEI. Most ha felrakom a CM-et akkor is elmászik? Valaki ellenőrizze már az IMEI-t akinek CM van fenn. -
Flashget
félisten
válasz
Bile Demon #3008 üzenetére
Edigitaltol vettem en is meg oktober vegen es a kaparos sorsjegy meg ep volt. Lehet itt olvastak mire valo azota csekkoljak, hogy eredetit adnak el vagy sem. Megnezheted magad is valoban megneztek xiaomi oldalan, hogy eredeti.
Az ehhez szukseges 20 db szamot jelento kod sor nem sok koze van a garanciahoz. -
Kovács Zoli
tag
Sziasztok!
2 hónapja használom ezt a telefont, teljesen meg vagyok vele elégedve. 45-ös multi rom van rajta. Az aksi lehetne combosabb, nekem is 10 perc alatt esik 3%-ot. Elképzelhető, hogy a v6-os verzióban jobb lessz egy kicsivel az akksi helyzet? -
Maist
senior tag
-
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3021 üzenetére
Köszönöm! Azt hol olvastad, hogy custom rom-nál el tud menni az IMEI a 2-es helyen? Nekem is ilyen gondom lehet, használtan vettem a telefont, és gondolom már valaki rakott rá rom-ot, mert invalid imei szokott kiírva lenni a 2-es helynél. Telenor nem is megy a 2-es helyen, más viszont igen.
-
Maist
senior tag
válasz
Bob Kelso #3017 üzenetére
Beállítások, nyelv és bevitelnél ha csak 4 nyelv van felsorolva (két kínai, angol, és a magyar), akkor az a Vagyula 45. MiCloud-dal lehetne küldeni MIUI felhasználók között ingyen sms-t elvileg, ezt írja ki. Én nem regisztráltam, nem szoktam sms-t használni, és MIUI-t használó ismerősöm sincs.
-
Bob Kelso
csendes tag
válasz
Bile Demon #3015 üzenetére
Hümm, hát ez már nem a jó régi mobil-világ...
-
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3013 üzenetére
Köszönöm. Az alapsáv verziót a telefonról menüpontban meg tudnád még nézni/screenshot-ot beszúrni esetleg? A kamera modul az adott helyre csak ragasztva van a helyére, ott előfordulhat ez a kis elcsúszás, emiatt nincs pont középen.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bob Kelso #3011 üzenetére
Az első 3-4% töltés vesztés az gyorsabb a szokásosnál.
Amikor töltőn van a teló és eléri a 100%-ot, lekapcsol a töltés, de nem kezd el újra rátölteni, a töltöttség valójában lassan csökken 2-3%-ot pár óra alatt, de a kijelzés az marad (hogy a felhasználó ne kezdjen el aggódni emiatt).
Amikor lehúzod a töltőről, akkor nem azonnal ugrik az aktuális töltöttségre, hanem pár perc alatt kerül szinkronba a kijelzett és a belőleg nyilvántartott érték. Legalábbis én ezt olvastam ebben a témában és az én készülékem is így működik.
Egész éjjel töltve, amikor reggel vettem le a töltőről, 5%-ot is tudott merülni pár perc alatt (aztán lelassult). Ha délután töltöttem és a 100% elérése után azonnal lecsatlakoztattam a töltőről, akkor nem volt ez a gyors esés az elején. -
Maist
senior tag
válasz
Bob Kelso #3011 üzenetére
Az első 10-15 töltési ciklus után éri el a névleges kapacitását az akku. Mobilnettel, főleg böngészésre használom a telefont 3G-n, átlag -20%/óra az akku fogyása. Ez szerintem elég jó, eddigi Galaxy nexus-om ugyanígy használva 30-35%/órát is képes volt merülni. Én eddig 1 hónap alatt egyszer tapasztaltam, hogy újraindult csak úgy zsebben, nem kell aggódni különösen rajta. Én igazából le szoktam venni a PIN kódot, így újraindul szépen, aztán kész. Hívás/sms megjön természetesen, de a gmail app elég random jelez vissza, hogy jön mail, igazából azt nekem gyakran bezárja a háttérben, így olykor úgy értesülök az új levélről, ha manuálisan ráfrissítek a beérkezett üzenetekre. Vagyula 45-öt használom egyébként.
-
Maist
senior tag
válasz
Bile Demon #3008 üzenetére
Azt meg tudnád nekem nézni, hogy a beállítások, a telefonról, állapot, sim állapota menüpontban kiválasztva a sim kártyákat egyesével ott is mindkettőnél ugyanaz az imei van kiírva?
-
Bob Kelso
csendes tag
válasz
Bile Demon #3010 üzenetére
Nem használtam intenzíven, laptopról töltöttem, majd lehúztam onnan, amikor feltöltött és békén pihent az asztalon. Akkor nyúltam hozzá, amikor a logót megláttam rajta.
Amúgy, amikor lemegy alvó módba, akkor azért az smsek és a hívások megjönnek?
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bob Kelso #3009 üzenetére
Intenzív használattal a 3% 10 perc teljesen normális érték.
Legalábbis nekem CM11 alatt tud ilyet (1 óra navigáció, GPS és mobilnettel, állandó kijelző 15%-on) óránként 20% merülés, teljesen jó.
Készenlétben kikapcsolt wifi+mobilnet, (hívások fogadására alkalmas állapot, nem rep. mód), 24h alatt merül 10%-ot. -
Bob Kelso
csendes tag
BUÉK és köszönöm a korábbi segítséget mindenkinek!
Az mit jelent, hogy regisztráljam a SIM-et?
Ma levettem töltőről, szépen pihent az asztalon aztán arra lettem figyelmes, hogy a "MI" logó van a kijelző közepén és nem reagált egyből a bekapcsoló gombra. Amikor igen, akkor megint PIN kódot kért, mert áttette magát "csak segélyhívás"-ra. Ez mitől lehet?A 10 perc alatti 3%os töltésvesztés teljesen normális így a használat elején?
Előre is köszi, ha van valakinek ötlete!
-
Bile Demon
őstag
BÚÉK!
A Redmi 1S-nek csak egy IMEI száma van ugye? (ami a dobozon is rajta van és ez vonatkozik mindkét SIM-re?)
*#06# -re mindkét SIM-hez ugyanaz a számot adja vissza.
Csak azért kérdem, mert most ollvastam, hogy a Custom ROM-oknál el tud romlani az IMEI szám a 2. SIM-nél.Következő kérdés:
az előlapi kamera nincs a feke keret közepén, ha szemből nézem jobbra és felfele van eltolódva, saccra 0,5-1mm-el. Ez ugye nem jelenti azt, hogy hamisítvány? (doboza szerint Waytek-es import, Edigitálban véve) amikor vettem, már ki volt bontva, és a kaparós rész is le volt kaparva, amikor kérdően néztem, azt mondták a gari érvényesítése miatt...)Amúgy ettől eltekintve hibátlanul szolgál. 8 napja a kra1o5 CM11 van rajta, így elkégedett vagyok az akku időkkel is.
-
Bass
addikt
válasz
Flashget #3003 üzenetére
Az uvegre nem rakok semmit,nem rontom el :-) Alirol meg nem rendeltem ,ebayrol szoktam rendelni,itt mehet a paypal azt kapcsoltam az ebayhez. Illetve hasonlot rendeltem cimboramnak csak redmi note ra es neki a gombok korul a fem kicsit el van deformalodva,eleg vekonyka,ez milyen minosegu?
-
attilav2
őstag
LTE változat is lesz a Redmi-ből: [link]
-
attilav2
őstag
válasz
Bile Demon #2994 üzenetére
https://github.com/MiCode/H1S_kernel
[link] -
eFeMeR74
senior tag
Annyira nem felesleges
Csak ne muszály mivel elég jó ez az üveg a karcok ellen, viszont, ha leejted és a sarkára esik (és oda fog) megfeszül és simán betud törni. Egy jó tokkal ami a sarkaira felfekszik már jó vagy.
Szerintem fólia és egyéb plusz a kijelzőre felesleges hacsak nem extrém körülmények között akarod használni.B.U.É.K mindenkinek4
Na elmúlt 12 végre ihatok
Egészségetekre
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.
- Egyedi ékszerdobozka
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest