- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
-
Sigma7
aktív tag
válasz
duduati #5317 üzenetére
Én csak egy hónapja használom, teljesen gyári szoftverrel és semmi olyan hibát nem tapasztaltam amikre rákérdeztél. Gyors, nem fagyogat, a videó használható, de a hangja tényleg zajos. A képek nem rosszak, csak ha belenagyítasz akkor látszik hogy a vonalélesség gyenge.
Az akksi simán kibír egy napot. Minden nap kb. 5 óra kijelzőidővel teszem töltőre, úgy hogy még 20-30%-on áll.
Ironikus módon pont egy kínai, Meizu fülessel küzd. Néha hagyja, hogy vezérelje a bluetooth füles, néha nem, néha csak a gyári zenelejátszót, néha azt se, néha segít az újraindítás, néha nem...
A lejátszás mindig megy, csak a fülesről vezérlés instabil.
De a többi bluetoothos kütyüvel semmi gond.
Szerintem használtan, karcmentesen 90-ért az egyik legjobb vétel mostanában. -
válasz
duduati #5315 üzenetére
Személyes vélemény: Sokkal kevesebb a hiba a Samsungba. Használom napi szinten mind2 említett telefont. MIUI6-nál mgg szerettem a Xiaomit, MI3 mindent vitt! Azóta egyre szarabb mind szoftveresen, mind hardveres minőségben. 20 Redmi 3-ból 15-nél térerő gondok voltak, csere volt Samsung J5-re. Azóta nincs gond azokkal. 4X nem rossz, de már nem kapható. Mi Mix2 csak nekem van a cégnél, de utálom. Főleg a szoftveres bugok miatt. Persze ez lehet, hogy én fogtam ki szart. Azóta jött ki frissítés, ami 1-2 problémámat megoldotta, de a kamera még mindig pocsék. Naponta kell tölteni a telefont, míg az Mi3-t 3,5 éves akkuval ugyan ennyi használattal simán vitt 2 napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged