- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz
kmarci25 #25236 üzenetére
OK, akkor mindet törlöm majd.
12 éves. Szokta ezt is nyomkodni, de mivel minden auto frissítés ki van kapcsolva, és nagyon pöpecül megy a telefon, inkább odaadom neki így, ahogy van. Nem kell beállogatnia semmit, csak használnia kell.
Viber, Discord, böngésző és videonézés, amire használná.
Van egy kamu mail cím, amit arra használ, hogy egy-két játékot leszedjen.Köszönöm
-
darvinya
titán
válasz
kmarci25 #25221 üzenetére
VoLTE hibát szolgáltatódnak ród fel, mert még mindig nem rakta rendbe erre a rendszerét.
S mint írtam, hogy Telekom felöl érkező hívásokkal nálam is gond van.
Sőt nevetséges, hogy Telekom székház közelében nincs Telekom 4G, csak 3.5G.
És emiatt, már többször volt gond hívással VoLTE előtt is. -
Steve2006
tag
válasz
kmarci25 #24243 üzenetére
A februári frissítés óta nekem is szar lett az akkuidő. Többen is panaszkodtak. Ma feltettem a márciusi frissítést, kíváncsi leszek rá, hogy így milyen lesz. Az xda-n is leszedték a februárit a letölthető romok közül.
"And also yes, I thought I was going crazy, but there is definitely some strange battery drain in February. Will need to downgrade. It's a shame Xiaomi has botched Pie updates, has a lot of promise, but little details are making it a bit irritating (bad sound quality, no gcam focus, battery drain)."
-
válasz
kmarci25 #24243 üzenetére
A használati szokásoktól azért függhet a változás. Nejed ugyanazokat az appokat használja ugyan, de a rendszer változott alatta. Esetleg valamelyik app nem frissült, vagy frissült, de nem jól optimalizálta a fejlesztő és máris kész a Das Boot- szerű merülés. Ha nincs túl sok app, megpróbálhatod egyenként tiltani és ezáltal kiszűrni melyik okozhatja.
-
Magnat
veterán
válasz
kmarci25 #17590 üzenetére
Amennyivel több modellje van, annyival több készüléket is ad el, több bevételből legyen több fejlesztője is. Másrészt az A1-re a frissítéseket a Google kéne fejlessze, illetve inkább úgy fogalmaznék, h a Xiaomi valszeg nem sok értéket ad hozzá egy-egy update-hez. Harmadrészt meg pont lesz@rom, h éppen min dolgoznak gőzerővel, ennél a modellnél elvileg kötelező az update, a sajátjuknál meg csinálnak amit akarnak, szóval mindenképpen az A1 kéne kapjon nagyobb prioritást.
-
darvinya
titán
válasz
kmarci25 #16033 üzenetére
Első sorban makró ami érdekelt, többihez pedig maga lencse mérete miatt mossa széleit.
Makró(bocsánat, hogy nem tökéletesen éles, csak.hirtelen fényképeztem)
Széles vászon
Halszem(#16044) Maffia91
Erre egyéni igényekre van kitalálva gyártói ficsör fw-k, vagy costum fw.
-
XtoRR
tag
válasz
kmarci25 #11782 üzenetére
Számítógép USB porjaról nagyon lassan töltődik a telefon, ezért munkahelyre kellene egy olyan, mint ami otthon van.
De akkor keresek 5V 2A-est ezektől a gyártóktól. Abból a megfontolásból lenne jó a xiaomi, mert azt biztosra tudom, hogy pont a telefon spec-jehez talál.
Köszönöm szépen
-
takjoe
tag
válasz
kmarci25 #11533 üzenetére
Igen leformázta,de most már kivettem a kártyát,megnéztem a telefon közös tárhelyét,ott biztos nincsenek a fényképek.De a Google képnézegetőben látom őket és ahogy írtátok valóban megtaláltam őket a Google Photos oldalon a felhőben,ahonnan le tudom tölteni őket.Már csak két dolgot nem értek:ha nem vagyok online akkor is látom a fényképeket a telefonomon ,és ha a belső közös tárhelyet megnézem a PC-n annak a foglalt területe 150MB, de a telefon tárhely foglaltsága kb.12 GB. Miért nem látom a többit? Esetleg a rendszerfájlokat nem lehet látni?
-
judas13
addikt
válasz
kmarci25 #9640 üzenetére
Fenébe
Műbőr viszont így nem kell köszi a választ. Mostai tokom az alap szilikon mellé egy (valódi) farmer anyagból készült tok. és semmi nem is jött fel abból az anyagból...mégDzsana
Klown
Igen ennyit számít pár év...de jó kis gép is volt pedig!
Basszus tényleg csapdába vagy!!Én is hirtelen visszanyúlnék az alapokhoz amíg nincs valami elfogadható megoldás.
Remélem összejön valami mihamarabb!!
-
bepken
veterán
válasz
kmarci25 #9419 üzenetére
az egy másik tool volt - [TOOL] [WIN] Xiaomi Mi A1 Tool: Drivers, unlock, root with twrp, GCam, ...
amit most a Kolléga linkel(ni próbált
), root nélkül pakolja fel a GCam modot, az OTA pedig szintén megmarad. - [TOOL] Google Camera without root/magisk (Enable Camera2Api, EIS, fix audio)
-
R3plica70
aktív tag
válasz
kmarci25 #9305 üzenetére
Köszönöm a válaszod, próbálkozom majd velük
(#9307) darvinya
Neked is köszönöm a válaszod
Elvileg este lefrissültek az alkalmazások töltés közben, a telefon app-ot konkrétan nem figyeltem meg köztük, de most rákeresve a Play áruházban, nem ajánlott fel további frissítést csak a megnyitást. Ebből gondolom hogy frissített lehet, de mégis csak bénázok vele, valahogy nem tudok ráérezni, hogy gyorsan, lassabban vagy mekkorát húzzak rajta a telefon felvételéhez
Na mindegy, próbálkozok tovább vele, ezek szerint én vagyok a satukezű ha ez másoknál nem probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest