- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tapasztaltam is párszor, és a cserélt akku max 2 évet bírt.
Tekintve, hogy milyen gyakran cserélnek az emberek telefont, szerintem 2 év teljesen jó. De még akár 1 is, ha csak el akarom halasztani egy új telefon vételezését. Ebayről, aliról nagyon olcsón beszerezhetőek ilyen akksik, beszerelni meg saját kezűleg éri meg, és akkor pár ezresért +1-2 évig használható még a telefon (ha más gond nincs), szerintem ez abszolút rendben van.
-
darvinya
titán
-
fluttershy
tag
Kijelzőtörés volt nálam is ezért utánakérdeztem a xiaomi shopban pesten.
Wayteq szerviz - Office Campus - Budapest Gubacsi u 6 - tel: +36 30 288 0066
Csak ők foglalkoznak vele hivatalosan. Árat nem tudok, még nem hívtam fel őket, de olyan 20ezerre saccolom a teljes kijelzőcserét. Szervizzel is foglalkozó gsm-ekben talán olcsóbb de ők már nem kapnak gyári alkatrészt. Az utángyártottal meg lehet hogy ráfázol, persze az is lehet h nem. -
Fall-N
veterán
Egyikkel sem, csak az általános minőségre értettem és a jobb szervizre. Párom most Huawei P Smart 2018-at használ és általános minőségre jobb az A1-nél, kamerája sokkal jobb szoftveresen meg sajnos ott az EMUI. Előtte neki Redmi 5 volt, csak az akksija behalt 1 év után a kijelzője meg besárgult egy foltban. Ezért lett neki is idén tavasszal csere. Természetesen itthon 1 év gari van a Xiaomikra így a ganciális szervíz nem volt opció. Ahogy az én A1-emre is. Ha lenne rá gari vissza is küldeném.
Ha venni kell akkor maradok az Android One vonalon így Nokia és a Motorola marad. Lábrázást kapok az EMUI-tól és a Huawei is csak azért lett példának említve, mert ők "házon belül" a konkurensek és az A szérián kívül a Xiaomi is a MIUI-t használja, ami egy kutya az EMUI-val.
A leírt hibáról meg annyit, hogy mindent próbáltam, a netet is feltúrtam, és írt A1-gyel kapcsolatban valaki ugyanilyen hibát. Ahogy írtam szűz rendszeren is produkálta a hibát! A ne zavarj módban amúgy is engedélyezve volt a média hang, így használtam majd másfél évig. Azaz ne zavarj módban volt mégis adott ki hangot.
-
andHermann
tag
Nekem sajnos nincs ötletem. Gondolom a telefon hangszórójára gondoltál. Arra ritkán hangosítom ki, inkább bluetoothos kihangosítást használok kocsiban a rádió hangszóróira, de arra nem szokott panasz lenni. Nálam inkább normál, nem kihangosított telefonálásnál panaszkodnak, hogy halk vagyok, de sajnos erre sem tudok megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest