- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
Nerazim #25893 üzenetére
[link]
De ennél vannak lehet jobbak is. Nekem bevált, MI8. Több egyforma kell, de nyilván egy aljzat elég. A többi a család telefonjában van, almás aljzat is. A tokból nyilván kilóg, de már megszoktam. Valamit valamiért. 3-4 tokot váltogatok. Van több töltő is a helyiségekben, így mindenki rá tud a kanócra cuppanni. -
-
Smiro
senior tag
válasz
kekigyu #25880 üzenetére
Helyi gsm szerviz szerint a cserélt aksi nem bír annyit, mint a gyári. Bármilyen típusnál igaz. Hiába "gyári" akksit raknak be. Tapasztaltam is párszor, és a cserélt akku max 2 évet bírt. A tapasztalat nyilván családi és baráti körre értendő. Szóval engem inkább új telefon vételére presszionáltak és nem lehúzni akartak. Sony volt az utóbbi.
-
Smiro
senior tag
válasz
fluttershy #25827 üzenetére
mindkettőtöknek
-
Smiro
senior tag
Lányom telefonja pofára esett. Kijelző csere hol ajánlott és mennyibe fáj
-
Smiro
senior tag
válasz
Fall-N #25723 üzenetére
Mégis, melyik Huawei-jel hasonlítod össze a telefonod? Nekem Mi8 van, a lányomnak az itteni típus (ezért olvasom a fórumot), a kettő közt is igen nagy a különbség... Ha nagy elvárásod van, jobban ki kell nyitni a bukszát. Saomi végképp nem rossz telefon, nekem nagyon bevált. A nálad lévő hiba meg ha jól követem a történéseket eléggé egyedi probléma, más nem jelezte. Tökéletes eszköz meg a faéken kívül még nem készült.
-
Smiro
senior tag
válasz
tomazin #25648 üzenetére
Én a S...c-et ajánlom, most a forgalom jelzés fél áron van kiegészítőként. USA-Európa több államában használtam eddig, teljesen jó. Élő képes navigálás is van, Tom-Tom alapon. Évente legalább 2x frissítik a térképeket, szóval nekem ez jön be. Régi nagy Igo-s voltam, teszteltük, visszajeleztünk, még meg is van az első Asus 626-om szinte gyári állapotban. Szinte az összes progit próbáltam, jelenleg szerintem ez a legjobb. Igaz, egyszer fizetős, de miért is kellene mindig minden ingyen, amit egyébként rendesen frissítenek, dolgoznak vele, pláne.
-
Smiro
senior tag
válasz
SkyLine3000 #23958 üzenetére
"Nyilván Csernobilt is meg lehet magyarázni, h már minden szép, meg jó ott, nem sugároz semmi, vagy alig, de azért még mindig nem az igazi."
Meg semmi nem az igazi már... Naponta találkozhatsz sokkal sugárzóbb dolgokkal, csak nem tudsz róla. (lehet, a szomszédod tartja, vagy repülőn rajta ülsz) Wifi, BT, antenna jelek, lakásban az elektroszmog, stressz - csupa rossz ami csak az agyat támadja... Na meg az iskolában hány folyamatos bekapcsolt cucc közepén ül a gyerek, ha meg kiteszi a lábát szintén. Elkerülhetetlen sajnos.
-
Smiro
senior tag
A pite telenyomja reklámmal a telefont, felélesztéskor azonnal tol is egyet. Nekem Mi 8 van, [link]
ez oldotta meg. Itt is hasonló a helyzet, vagy van egyszerűbb megoldás?MI A1 a lányom telója, a névjegyek már megoldódtak, kösz a korábbi segítséget (is)!
-
Smiro
senior tag
Szasztok, segítséget érek: lányom telóján frissítettem Pie-ra. Névjegyei eltűntek
Telefonszámok SIM-en. Nem mókolt a telója, még a kijelzővédő is rajta van
Nem látja, hol lehet SIM-ről olvastatni, vagy átmásolni. Én sem 1000 km- ről távolabb
Szóval help
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest