Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• konrada

tag

válasz hdtomi #20510 üzenetére

Az én MI8-asom az évek során azért előforduló többszöri leesés után egy (főleg azok hoz képest)viszonylag kis magaságból pottyanás után a képernyője megadta magát. (Pedig jól elvoltam vele.) :U

Így a választásom 14T lett, mert úgy megszoktam a MIUI-t (ami közben HyperOS) lett, hogy minden más idegesít, mert máshogy van. :(((

Ez olyan kompromisszumos telefon, mely hardverben lazán tudja az 1 évnél öregebb csúcstelefonok specifikációit - IP68, 134 Antutu-s fotó (A MI8 89 volt, szóval tényleg látványosan jobb), 5G, 1,3 milliós Benchmark, 12 gb memória, 67W töltés, erősebb OLED, stb...), szoftverben viszont a csúcsot kapja meg, nem a középkategóriáét. :C

Az ujjlenyomat-olvasó tényleg rosszabb, mert valóban jobb volt a hátsó azért ,mert úgy egykezes, és a kijelzős érzékenysége sem olyan jó, szóval egy alapos kézmosás után sok nyomkodás után kóddal kell belépni. :U

Akkumulátorát nem érzem jobbnak, mint amilyen a MI8-asé volt jobb korában (igaz, több nagyfogyasztót kell kiszolgálnia: 8x gyorsabb procit, 5G-t.) :U

...viszont: mivel nem csúcs, van benne infra, ami nagy +pont. :))

Az ára: kb ugyanannyi, mint a MI8 volt anno, és az már az akkori csúcskészülékek között is olcsó volt, szóval valóban, az akkoriban tényleg kiemelkedő volt, de ennyiért a 14T is nagyon jó vétel, mert nem látom azt a pluszt a 14-esben, se a Samsung 24+-ban (de a 25+-ban sem), ami miatt megérnének azok dupla-tripla annyit.
    (Ha csak nincs valaki nagyon rákattanva a fotózásra, mert valahol azért meg kellett húzniuk a határt a Xiaomi-nál, hogy a drágábbat is megvegyék. ...és nem fikázom a 14T fotóképességét, mert egyébként átlag userként nagyon jónak látom annak a képeit is, és AI játékkal abból lehet is sok érdekeset kihozni. :R

Új hozzászólás Aktív témák