- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
8nemesis8 #1667 üzenetére
Nálunk ez lesz a családban a negyedik Xiaomi telefon. Feleségemnek meg nekem is Mi4C volt korábban de asszonyét már nyáron egy Mix 2 váltotta. Eddig egyikkel se volt gond. Amúgy ha jól tudom van garancia csak ahhoz vissza kell küldeni a Gearbestnek. Szóval én is úgy veszem mintha nem is lenne de bízom a márkában.
Kértem a csomagbiztosítást azért illetve Paypallal fizettem. Szóval remélem így eléggé be vagyok biztosítva hogy egyben emgérkezzen.Amúgy nem vagyok az a gari miatt nagyon parázós típus, nyáron német webshopról rendeltem egy 2800 eurós bringát és ott is vissza kell küldenem ha gond van, de bevállaltam mert nagyon jó áron volt az is meg a telefon is.
-
Smiro
senior tag
válasz
8nemesis8 #1667 üzenetére
... és ha mondjuk a kijelződ beég, vagy valami más, gyártási hibás baja lesz? Általában nem a "béléssel" szokott baj lenni, hanem a kijelzővel. Annak cseréje meg általában magával vonzhat egy sor más, később előjövő problémát. Én emiatt hezitálok a Turbadós megoldáson, csak elég húzósnak tartom a +10%-ot, bár ha meg müxik rendesen ez a dolog náluk, akkor egyben megnyugtató is...Szóval én is rendelés előtt állok, tokot már rendeltem
, így a gombhoz veszek kabátot. De nem tudom, honnan
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest