- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Karavik #12843 üzenetére
No megkerestem, kemény 4 comfirm van rajta
Viszont nekem csak ez a sötét képernyő van meg, ami ezzel a kiadással csak rosszabb lett (restart segít). A többi, amit a kolléga írt, nincs.
Amúgy pöpec a rom (automatikus fényerő sem jó vagy fél éve kb. Hiába van legsötétebben, éjjel éledéskor rohadt világos sokszor). -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Karavik #12355 üzenetére
No csak nem az igazi ez a váltakozó képernyőzár.
Atallitottam Indiara a régiót, és meg is jelent a váltakozó képernyőzár lehetősége.
Be is aktivaltam, de kb 5-6 kép van beépítve, hiába jelöltem be az összes lehetőséget a választható kepfajtak közül.
Gondoltam teszek be akkor sajátot, de csak 4 db-ot engedélyez.
Ajánlásod alapján gondoltam letöltöm a mi wallpaper Carousel apk-t, de azt még nem lehet feltelepiteni, mivel hibát dob. -
HUNited
őstag
válasz
Karavik #12339 üzenetére
A Google-tól is óvakodok. Írtam már párszor, a Google hirdetési rendszerével foglalkozom, illetve ez a tevékenységem egyik alappillére. Nagyon jól tudom, hogy mit csinálnak, és le is tiltom, nekem soha egy reklám sem jelenik meg (kivétel a Youtube, mert azt nem lehet normálisan szűrni mobilon csak a Vanceed-el, ami meg nekem nem működött jól). És hidd el, ha letiltod az adatküldést azokban az appokban, ahol lehet, akkor a Google ezt tiszteletben tartja (próbálná meg nem azt tenni, akkor még durvábban járna mint ahogy az elmúlt hónapokban - EU bírságok). Nem beszélve arról, hogy egyik szolgáltatásánál sem teszik KÖTELEZŐVÉ a mobiltelefonszámod megadását. A MIUI-nál eltüntethetetlen értesítés jelenik meg egészen addig, amíg nem aktiválod a SIM kártyádat (elswipeolhatod, de rövid időn belül újra előjön), a készülék BL feloldásához meg egyenesen kötelező. Csak mondom, ha ők lennének a Google, már ezért milliárd eurós bírságokat kapnának.
-
bojtix
tag
válasz
Karavik #11717 üzenetére
Tegnap este nyomtam fel ota-n a globál 5.9.17 -t. Nekem ma 100 % ról 49%-re ment le. kb 2 óra beszélget és 2 óra kijelző időm van, némi möngészéssel és 30 perc youtube-l + 20 perc waze-l. Most végre nem az Android a legnagyobb fogyasztó.
Reggelre sem szokott bezuhanni 20% alá. Akkor felrakom és a gyors töltés miatt "hip-hop" (korán kelek a gyerekek miatt) fel megy 80-90% közé, amivel estig megint elvagyok....
Attól függ ki mennyire nyúzza... Nem világbajnok, de a mindennapokra nekem megfelel.... -
HUNited
őstag
-
-
g_g_g
Topikgazda
-
g_g_g
Topikgazda
válasz
Karavik #11395 üzenetére
Nincs, ehhez én nem nyúltam.
Egyébként érdekes az egész jelenség. Telefon újraindítás után egy rövid ideig jó.
Majd belépek pl. a böngészőbe vagy a Facebook alkalmazásba és utána lesz ilyen.
De ha a beállításokba megyek ezek után, akkor megint jól jelzi ki amíg ki nem lépek onnan (ezt láthatod is a képernyőképen). -
Maist
senior tag
válasz
Karavik #11381 üzenetére
Ez inkább bug-nak tűnik, mint feature-nek, mert beledobált nekem is 58 alkalmazást automatikus indításra, olyanokat is, amelyeknek nincs is értesítenivalójuk, és ezer éve telepítve vannak. Továbbá, ami nekem viszont új, hogy alul a 3 pöttynél kiválasztva lehet a rendszeralkalmazások auto indítását is szabályozni. Persze ott is indult minden, aminek nem kellene, az is, de kiszedve a lehetőséget előlük, szépen be lehetett állítani, hogy mi ne induljon a rendszerrel.
-
-
st6969
őstag
válasz
Karavik #11132 üzenetére
"ugyanúgy díjmentes, mint eddig..."
Sajnos nem, csak abban az esetben, ha OTP-s vagy. Bármely más bank ügyfele vagy, a Simple-n keresztül április vége óta havidíjat + kényelmi díjat kell fizetni
(#11131) Albi001
Pont most váltottam anyagi okokból K&H-ról Raiffeisenre, és így beáldoztam az NFC-s fizetést az ingyenes bankolásra. -
n.karoly
csendes tag
válasz
Karavik #10914 üzenetére
Köszi, az összefoglalót néztem és ott nem teljesen úgy van leírva a TWRP-nél, ahogy nálam működött elsőre, de a hozzáaszólásod segített. Mindenkinek köszönöm a munkáját...
Elsőre pörgősebbnek tűnik a rendszer és mintha a fényerő szabályzás is jobb lenne, de mivel új telepítés, így nem akarok elhamarkodott véleményét formálni.
Előtte lementettem a képeket a laptomora és most persze érdekes jelenséggel találkoztam. Azt nem tudjátok, hogy mi idézheti elő az alábbi jelenséget? Ha a "miniatürök" állapotba nézem a sok képet a laptopom egyik mappájában és soknál zöld/kék csíkokat látok a kis kép helyett, de ha rákattintok, akkor bejön a normál képi tartalom.
-
st6969
őstag
válasz
Karavik #10830 üzenetére
OK, akkor várok türelemmel
Amúgy próbáltam pár 3rd party appot is, meg is lettek a külön csúszkák...de vagy együtt mozogtak, vagy az egyik nem csinált semmit. Szóval jól lekorlátozták...Akkor marad az, hogy a csengőhangomat valami PC-s wav szerkesztővel halkabbra veszem.
-
-
kuksa90
őstag
válasz
Karavik #10820 üzenetére
Már azt hittem, hogy megmurdelt a telefon, igen érdekesen települt a 9.4.26. Első nekifutásra nem sikerült elindítania a recoveryt, másodikra meg kétszer futott neki a kicsomagolásnak, míg végre felment...
Aztán meg nem indult újra a telefon... Az már csak hab a tortán, hogy az első letöltés sem sikerült - bár ez mindig így van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest