Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adambox
tag
Köszönöm a linket, fel is tettem. Előtte ha már lekopaszitottam a telót, gyorsan feldobtam kipróbálni a Pixel Experience romot. Hát mit mondjak, egyáltalán nem jött be... A notch nem tüntethető el, a vezérlőgombok fordítva vannak (nem használok gesztusvezérlést), meg úgy alapból nekem kicsit összeszedettlennek tűnt a Miuihoz képest. Aztán az is lehet hogy minden testreszabható rajta, csak én voltam túl lusta megkeresni
S20at próbáltam, az edge kijelző nem jön be. Egyszer volt, többé nem akarok mert teljesen felesleges
Így marad a miui a Mi8-al együtt. Kinőttem ezt a telefoncserélgetést, ha munkaeszköz lenne azt mondom megérett a cserére, de egy fél évet még minimum nálam lesz. Abból a pénzből inkább veszek egy PS5-öt
szomorú hogy nem kap több frissítést, de sok extra funkciót szerintem amúgy sem lehetne már belepakolni. AnTuTu teszten is néztem az eredményeket, azt írja az okostelefonok 91 százalékánál jobb a teljesítménye
Kamera is a felső-középkategóriába sorolható még, barátnőm mindig ezzel fotóz, pedig neki az idei iPhone SE-t vettük meg pár hónapja
Remélem kicsit fellendül a fórum, szererem olvasgatni a ráérő időmben. a végére még annyit, hogy kb 10 éves ciklusban ez az első telefonom, ami már több mint két éve nálam van és nem találok semmi kifogásolnivalót benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 - One függő
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
S20at próbáltam, az edge kijelző nem jön be. Egyszer volt, többé nem akarok mert teljesen felesleges
Így marad a miui a Mi8-al együtt. Kinőttem ezt a telefoncserélgetést, ha munkaeszköz lenne azt mondom megérett a cserére, de egy fél évet még minimum nálam lesz. Abból a pénzből inkább veszek egy PS5-öt
szomorú hogy nem kap több frissítést, de sok extra funkciót szerintem amúgy sem lehetne már belepakolni. AnTuTu teszten is néztem az eredményeket, azt írja az okostelefonok 91 százalékánál jobb a teljesítménye
Kamera is a felső-középkategóriába sorolható még, barátnőm mindig ezzel fotóz, pedig neki az idei iPhone SE-t vettük meg pár hónapja
Remélem kicsit fellendül a fórum, szererem olvasgatni a ráérő időmben. a végére még annyit, hogy kb 10 éves ciklusban ez az első telefonom, ami már több mint két éve nálam van és nem találok semmi kifogásolnivalót benne.