Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adambox

tag

Köszönöm a linket, fel is tettem. Előtte ha már lekopaszitottam a telót, gyorsan feldobtam kipróbálni a Pixel Experience romot. Hát mit mondjak, egyáltalán nem jött be... A notch nem tüntethető el, a vezérlőgombok fordítva vannak (nem használok gesztusvezérlést), meg úgy alapból nekem kicsit összeszedettlennek tűnt a Miuihoz képest. Aztán az is lehet hogy minden testreszabható rajta, csak én voltam túl lusta megkeresni :B S20at próbáltam, az edge kijelző nem jön be. Egyszer volt, többé nem akarok mert teljesen felesleges :N Így marad a miui a Mi8-al együtt. Kinőttem ezt a telefoncserélgetést, ha munkaeszköz lenne azt mondom megérett a cserére, de egy fél évet még minimum nálam lesz. Abból a pénzből inkább veszek egy PS5-öt :DD szomorú hogy nem kap több frissítést, de sok extra funkciót szerintem amúgy sem lehetne már belepakolni. AnTuTu teszten is néztem az eredményeket, azt írja az okostelefonok 91 százalékánál jobb a teljesítménye:)) Kamera is a felső-középkategóriába sorolható még, barátnőm mindig ezzel fotóz, pedig neki az idei iPhone SE-t vettük meg pár hónapja :DDD Remélem kicsit fellendül a fórum, szererem olvasgatni a ráérő időmben. a végére még annyit, hogy kb 10 éves ciklusban ez az első telefonom, ami már több mint két éve nálam van és nem találok semmi kifogásolnivalót benne. :C

Új hozzászólás Aktív témák