Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz
adambox
üzenetére
"a végére még annyit, hogy kb 10 éves ciklusban ez az első telefonom, ami már több mint két éve nálam van és nem találok semmi kifogásolnivalót benne."
Szó szerint nálam is ez a helyzet.
Én szeretem a MIUI rendszert, minden hülyeségével együtt is.
Nálam a 20.9.3-as verzió marad fenn, semmi probléma vele. -
blackmoto
senior tag
válasz
adambox
üzenetére
Ha a Plus Editiont rakod fel, amiben vannak extra dolgok, akkor eltüntethető a notch teljesen. "Leugrik" a teljes állapotsáv és minden ikon láthatóvá válik. Nekem a jobb oldalon lévő vissza-gomb az ami nem jó. Az volt a jó MIUI-n, hogy vissza lehet rendezni balra. Az első androidos HTC (Wildfire S) telefonomon is ott volt, meg azóta mindenen ott volt, (még a Windows Phone Lumiakon is), vagy oda raktam droidnál. Nekem bal kézben tartott telefonnál ott esik kézre. Jobb kézzel csak akkor nyúlok hozzá ha nagyítani akarok, illetve ha írok. Arra is swipe gboard. Nem pötyögök két kézzel. Nem is értem azokat, akik még most is két ujjal tolják.
Másik kedvenc feature a kikapcsolt kijelző forgatás mellett a telefon elfordításakor a sarokban megjelenő kis ikon, amivel az aktuális tartalom forgatható. Ez nagy kedvenc, mert rühellem, ha forgolódik a képernyőtartalom. Az automata elforgatás nálam nagyon ritkán van bekapcsolva. Ezt pl. nem tudom miért veszik ki MIUI alatt. Alap a 9-es droid óta, még sem tudják a Xiaomik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bittorrent topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest