- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Just_Reboot #18121 üzenetére
Mindig idegenkedtem a képernyőből kivágott szigetektől. Most próbálom szokni. Elsőre nem tűnt rossznak, mert így megkaphatják az alkalmazások a nagy téglát, az óra/értesítések a téglákat. Épp csak annyi a baj, hogy általában már a "teljes téglás" programnak is van a háttérben értesítése, és kb. csak egy szál ikon fér el ott balra, így effektíve nem is látom, hogy van-e (hasznos) értesítés. Pl. autóban navigáláskor nem látom, hogy SMS-t kaptam-e, vagy a Maps ajánlgat nekem parkolót/szállodát, stb. Tudom, hogy konkrétan a Maps esetén ezt lehet finomabban is korlátozni, de legalább is alkalmazásonként tiltani egyben minden értesítést, de az is elsülhet visszafelé. Szóval összességében nem jött be. Talán, ha kisebb lenne a sziget... De szerintem menjenek inkább vissza téglára (alul kvázi-semmi, felül amekkorára sikerül minimalizálni a kamera miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest