Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodoo
tag
Sziasztok!
Mi8 flashelése közben sajnos hardbirck lett a telefon.
A következő történt:
Emlékeim szerint a legutolsó xiaomi.eu-s MIUI 10-es beta ROM-ot használtam, régóta szerettem volna újítani rajta csak halogattam. Kimentettem mindent a telefonból, mert tudtam, hogy teljes törlés kell majd, mert a xiaomi.eu-s stable MIUI 11-re akartam váltani. (gondoltam megnézem milyen még a 12 elött)
Sajnos későn találtam meg az itteni szuper telepítési leírásokat.
Abban a téves tudatban voltam, hogy ha a ROM TWRP-beli telepítése után nem indulna a telefon, akkor ráérek akkor teljes törlést csinálni. A telepítés failed hibaüzenettel végződött, majd ezután természetesen nem indult el többet.
Se normálisan, se recoveryben, SE FASTBOOTBAN. Igen, nincs fastboot. Rövid Mi logo után azonnal kikapcsol. PC-re dugva, a PC nem lát semmilyen új eszközt. Azóta lemerült, kikapcsolva töltőre dugva nem töltődik, de bekapcsolási kísérletre azért elindul, mármint bootlopol normál és recovery indításban. Nem tudom mennyire számít, de eltűnt az Unlocked felirat az MI logo alól.
Az internetet feltúrva úgy látom az EDL mód az utolsó reményem, de nincs EDL kábelem, és ha lehetséges nem nyitnám fel a hátlapot, mert se hőlégfűvóm, se ragasztóm a fedél visszarögzítéséhez (lehet hogy nem is kell?).
Tehát a kérdésem az volna, hogy szerintetek van más megoldás is az EDL-en kívül egy ilyen szituban?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest