- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
darvinya #16497 üzenetére
A héten én is benéztem egyet, apks volt a letöltött apk kiterjesztése. De lehet az alább írt kis off-hoz hasonló lehet az apk-d.
Nekem nem teljesen tiszta most a droid 9-10 körüli rendszerváltások között az apk kezelés. Eddig kb egy méretet tudtam backup-ként leszedni mindig, majd használni más rendszeren is és most telón droid 10-en kb harmad akkora alkalmazást tudok lementeni néhány app-nál, mint korábban (amit telepítettem store-ból). Ezt utána nem is tudom telepíteni más rendszerre mert rossznak érzékeli 9-es és 8-as droidon is.
Ellenben valahogy megcsinálják, mert aptoide és társain fent van az ingyenes alkalmazás rendes méretben és ott nincs is a kisebb méretű variáns előző verzióknál se feltüntetve.
Pl a TV Go alkalmazás 30mb körül van droid 10-en, míg máshol, ha fel van töltve megosztóra 70-80 körüli szokott lenni és az utóbbi települ is rendesen. A telefonos backup meg csak telón települ. (Megj.: nincsenek különböző verziói tudtommal, egy apk van globálisan.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kés topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest