Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Na az MMS gond megoldva, tudtatok hogy kuldeni fogadni csak 3G alatt lehet? Vedd a 4G az gyorsabb, kevesebbet fogyaszt aztan ja bocsi ez meg az nem megy rajta. Agyam eldobom...
Mas: olyan gondom van hogy a play aruhazbol letoltott akku es ora, idojaras widgetek nem mukodnek. Pl az orat amikor kirakom annyi idonnel marad es nem frissul, akku ugy szinten. Mintha nem kapnanak rendszer szintu hozzaferest az informaciokhoz. Kerestem vmi jogosultsagos beallitasokat de nem talaltam, vmi otlet esetleg?
Masnak mennek ezek a dolgok es megint csak en vagyok a bena kacsa?! Koszi -
HUNgabus
senior tag
köszi, kipróbálom
most már ott tartok hogy érdekes módon fogadni tudok, de csak kicsiben, küldeni viszont még mindig nem
igazad van, de szerintem ezzel így van a mobilozók jó 50-60%, ha meg kiveszem a képletből a facebookot akkor meg vagy 90%, nem vagyok egy közösségi hálós ember inkább személyesen azzal akivel érdemes, a többi lúzer hülye megosztásai nem érdekelnek, legnagyobb baj a magyar emberek mentalitásával van, ha bejelöl és felveszem azt hiszi érdekel minden böfögése, ha nem jelölöm vissza megsértődik, így inkább fel se megyek és kész, aki akar megtalál így vagy úgy, viszont tudom értékelni mikor megyek horgászni,túrázni hogy kibír akár 2-3 napot is egy töltéssel, míg online módban felét se...
-
HUNgabus
senior tag
válasz
Barthezz2 #715 üzenetére
ez így ebben a formában nem teljesen igaz mert ott van alatta hogy MMS fogadása kikapcsolt adatkapcsolatok mellett is. Éppen azért is tetszett meg ez a rendszer mert a többinél mindig be kell lennie kapcsolva a mobilnetnek ami feleslegesen rövidíti az akku időt. Én nem vagyok egy nagy online user, hogy egész nap facebook, stb. menjen. Amikor kell akkor bekapcsolom, ennyi. Érdekes hogy a régebbi 2.3 androidoknál még így ment a dolog, csak a 4 verzió felett nem engedi. Pedig mekkora nettó hülyeség már hogy ha jön egy MMS akkor külön kapcsolgassam a netet állandóan. Legalább az esélye legyen már meg ha annyira nyílt és testre szabható a rendszer!
Bár nekem nem működik vmiért még mindig, se így se úgy, pedig eddig egyik mobilommal se volt ilyen problémám. ( pedig volt pár az elmúlt fél évben és mondhatni lefedik az összes android variánst, sony, samsung, htc, Oneplus One, nexus, és most ez )
Kezdem azt hinni a hogy a ROM verzióval van vmi ami miatt nem akar ez nekem összejönni... -
HUNgabus
senior tag
senki nem tud segíteni MMS ügyben? legalább annyit megnézhetne vki hogy verziótól, telefontól függetlenül hogy Neki működik-e, köszönöm
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Gondoltam ide is beírom végül is a rendszerrel van gondom nem pedig a mobillal, és talán itt vannak a legtöbben...
A Miui mint rendszer kipróbálása céljából vettem egy Redmi 2 készüléket. Relatíve olcsó használható darab bár kicsit laggol ( gondolom az 1gb RAM kevés neki ), de hát a fő cél egy MI4 LTE lenne majd. Eddig tetszik a dolog de van egy problémám amit nem tudok megoldani sehogy se.
Tehát az adatok:
Redmi 2
4.4.4 KTU84P
MIUIHU 5.1.23A kérdés pedig hogyan és hol tudom beállítani azt, hogy tudjak küldeni fogadni MMS, és úgy hogy lehetőleg egyből letöltse, ne kelljen kapcsolgatnom a mobilnetet, stb. Az is jó lenne ha mind 2 alkalommal a teljes méretű képpel dolgozna és nem kicsinyítené le őket.
Voltam már a Telenornál is,be is állítgattunk ott pár dolgot ( szerver, port, stb. ), de nem működik a dolog. Jó lenne tudni hogy ez a rendszer hibája, vagy csak a beállítások rosszak. Fontos lenne munka céljából is a dolog, mert így nem teljes az örömöm, és kénytelen leszek másik telefon márka, rendszer után nézni.Köszönöm
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok,
mivel talán itt a legnagyobb a mozgás lenne egy kérdésem MIUI-val kapcsolatban
vettem a gyereknek egy Redmi 2 telefon, ma kaptam meg, bekapcsolás minden Ok, de mobil interneten keresztül nem tudok semmit se letölteni se PLAY áruházból se a THEME appon keresztül mindig azt írja ki hogy túl nagy file, használjak Wi-Fi-t, hiába pipálom be hogy ne azzal akkor is keresi a wifit és nem tölt le semmit se, pedig felül jelzi a 4G kapcsolatot és böngésző levelező megy vagyis van benne net,
a másik hogy volt benne 1-2 theme, az egyikre rányomva most minden fekete lett és azt írja ki hogy :
Sajnos a com.andoid.systemui alkalmazás leállt. ÉS nem csinál semmit se ! Nem müxik egyik gomb se nem tudom vissza állítani, mert mindenre ezt írja ki. Mit csináljak????
nagyon köszi !
-
HUNgabus
senior tag
köszi, én kérdeztem még régebben, hát azért ez nem vmi acélos, tudom hogy mindenre elég sőt sok is, de vagy a T nem az igazi vagy a telefon mert pl Telenornál OnePlus One mértem nem egyszer 80/45 és nem Pest közepén ahol elvileg jó a lefedettség hanem peremen Dunaharszti, Ssszm, Taksony
csak még 1x nem leszólva a telefont mert sok mindenhol lehet a hiba...egyébként furcs nem lehet hogy mégis 3G volt a hálózat? mert azok a sebességek oda pont megfelelnének, átlagban
-
HUNgabus
senior tag
Tud vki segiteni egy technikai-szoftveres kerdesem lenne. Ma tudtam meg hogy az mms nem muszik 4g csak 3g. Be lehet azt allitani a miuiban hogy ( ha beszerzek egy 4g verziot ) hogy a net 4g menjen ahol van de ha nincs vagy mms jon valltson at 3g-re?! Nem tudom ertheto voltam-e.
Konkretan pl. Oneplus one benne telenor 4g elofizeteses kartya. A CM -ben beallitom hogy preferalt halozat a 4g, de ha nincs akkor semmi sincs, manualisan a menuben kell atvaltani 3g-re, sot meg akkor sincs hanem mobilnet kikapcs majd vissza es akkor megtalalja. Viszont pl a szifon muxik automatikus modon ha van 4g akkor az ha nincs megy lefele es keress tovabb amig talal vmi halozatot. Koszi -
HUNgabus
senior tag
Üdv
Van vkinek a napokban megjelent magyarországi 4G is használni tudó Xiaomi MI4 telefonja? Ha igen akkor honnan rendelte / szerezte?
Ismeri / rendelt vki innen Xiaomi mobilt ? Mindenképpen 4G szeretnék és jelenleg csak itt találtam, persze fekete jobb lenne de az nincs.
Köszönöm
-
HUNgabus
senior tag
válasz
anderledani #296 üzenetére
Tud vki információt hogy mikortól lehet kapni ( mindegy milyen színben ) a nálunk ( Hungary ) is működő 4G modellt? Tudom hogy sok mindenre elég a 3G de Telenoros fullos, céges csomaggal ahol lehet kihasználnám a 4g nyújtotta előnyöket, köszönöm.
-
HUNgabus
senior tag
Üdvözlet !
Telefon vásárlás előtt állok, eddig nexus 4, 5 volt a birtokomban, az lenne a kérdésem hogy minőségben, sebességben, szoftverben hozzájuk hasonlítva megállja ez a telefon a helyét? Olvastam a teszteket, inkább a felhasználói vélemények érdekelnének.
Kamerája jó képeket videókat csinál? Mondjuk felveszi a versenyt egy sony vagy samsung csúcsmodellel? 4K videó felvétele közben van vmilyen időbeni korlát, és nem melegszik túl? ( lásd némelyik sony modell )
A frissítések ahogy olvasom eléggé gyakran jönnek rá, és több mint akár a gyári nexusra.
Mnyelv van benne vagy elérhető vmilyen módon?
Hol érdemes venni ha nem nagyon vagyok gyakorlott a netes vásárlásokban és nyelveket se nagyon beszélek?
Úgy tudom hogy nálunk a wayteq a hivatalos forgalmazó de nekik nincs még MI-4 készülékük, találtam egy xiaomishop.hu oldalt is ahol van de csak fehér, pedig úgy tudom hogy már megjelent ( nem rég ) a fekete verzió is.
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest