- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
válasz
vOlt7339
üzenetére
A nem hamisakról én nem nagyon hallottam még szériahibákról meg hasonlókról, ha erre gondolsz. Tényleg nagyon jó kis telefon.
Én nem próbáltam a magyar MIUI-t, nekem jó a gyári angolul, úgyhogy az abban levő magyar nyelvről se tudok nyilatkozni, de úgy tudom, hogy nagyon egyszerű feldobni a magyar fejlesztésűt. Az erről való tanácsadást viszont meghagynám azoknak, akik már próbálták.
LG és Samsung helyett tuti ezt venném, de én egyiknek se vagyok rajongója. Samsungon sok a felesleges hülyeség és drága, LG-ben egyszerűen nem bízom minőségileg meg az az LG-s android se tetszik annyira.
Viszont ez csak az én véleményem, a G3-ról pl. nagyon jókat olvastam, biztos nem járnál rosszul azzal se. Neked kell eldönteni, melyik tetszik, próbáld ki amelyiket csak tudod. A MIUI felületét is jól nézd meg ha nem akarsz ROM-ot cserélgetni, sok embernek nem jön be az iOS-szerű kinézet (szerintem szebb, mint az iOS).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi