Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
válasz
HUNgabus
üzenetére
Nekem tetszik, hogy ilyen. Először én sem értettem, hogy mi van, azt hittem hogy Google meg egyéb külső appokat el se tud indítani autostarttal, ami nagyon gáz lenne. Így viszont legalább te döntöd el, hogy mi indulhat és mi nem, és csak egyszer kell beállítani

Más: MIUI alap zene appot használtok, vagy külsőt? Már az official MIUI fórumba is beírtam ezt, nem sok sikerrel: Elég idegesítő, hogy be kell jelentkezni a Mi accountba ahhoz, hogy hozzáférj a saját zenéidhez. Nem lenne olyan idegesítő, ha magától belépne, de először mindig azt írja 'not logged in', bele kell mennem az account menübe, ott végre megtalálja az accountomat, vissza kell lépnem a zenéhez, viszont ott még mindig 'not logged in'. Át kell mennem az online fülre, majd vissza a localra, és csak akkor látja végre rendesen.
Általában aePlayert használok, de ugye a 'natív zenevezérlő', ami ott a lehúzható toggle gombok felett van, az csak az alap lejátszót tudja vezérelni...
Ez a magyar MIUI-ban is ilyen bugos? Kérdeztem nem lehetne e egy gombot belerakni, amivel az online streaming részét inaktiválni lehetne, de azt írták hogy hát az nagyon népszerű Kínában

Azt is kértem, hogy akkor azt a toggle feletti vezérlőt lehessen átirányítani külső zene appra, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő