Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dava

tag

válasz HUNgabus #752 üzenetére

Nekem tetszik, hogy ilyen. Először én sem értettem, hogy mi van, azt hittem hogy Google meg egyéb külső appokat el se tud indítani autostarttal, ami nagyon gáz lenne. Így viszont legalább te döntöd el, hogy mi indulhat és mi nem, és csak egyszer kell beállítani :)

Más: MIUI alap zene appot használtok, vagy külsőt? Már az official MIUI fórumba is beírtam ezt, nem sok sikerrel: Elég idegesítő, hogy be kell jelentkezni a Mi accountba ahhoz, hogy hozzáférj a saját zenéidhez. Nem lenne olyan idegesítő, ha magától belépne, de először mindig azt írja 'not logged in', bele kell mennem az account menübe, ott végre megtalálja az accountomat, vissza kell lépnem a zenéhez, viszont ott még mindig 'not logged in'. Át kell mennem az online fülre, majd vissza a localra, és csak akkor látja végre rendesen.

Általában aePlayert használok, de ugye a 'natív zenevezérlő', ami ott a lehúzható toggle gombok felett van, az csak az alap lejátszót tudja vezérelni...

Ez a magyar MIUI-ban is ilyen bugos? Kérdeztem nem lehetne e egy gombot belerakni, amivel az online streaming részét inaktiválni lehetne, de azt írták hogy hát az nagyon népszerű Kínában :W

Azt is kértem, hogy akkor azt a toggle feletti vezérlőt lehessen átirányítani külső zene appra, de nem.

Új hozzászólás Aktív témák