Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia! Ennyit tud a szenzor, több nem lehet.
xAlten szia. az az érdekes, hogy a Mi3-ban ugyanaz a Cirrus Logic hangchip volt, mint az iPhone 5-ben. Az iphonosok mind elégedettek voltak, Xiaomisok nem. Mi4 meg a cikk szerint olyan, mint a Mi3.
Egyébként hacsak nem vagy nagy audiofil, nem fog zavarni, nekem például teljesen megfelel (pedig naponta hallgatok zenét) egy Piston 2-vel. -
Dava
tag
Azokat valószínűleg te tetted rájuk véletlenül, lefelé húzással lehet lelakatolni és feloldani is az appokat. Én ajánlom amúgy a lelakatolást, mert ha 'kinyírod' a task killerrel pl. a Viber-t, akkor nem fog jelezni ha írnak. Én az email app, viber, facebook messengereket le szoktam zárni.
-
De ne az appot tiltsd le.. A mikey appot ha elindítod, ott van a beállítások közt, hogy "use proximity sensor". Azt kapcsold be. Ez kvázi a zsebzár a MIUI-ban, így zsebben nem fog működni.Pff.. ez meg nem ér semmit, mert hosszan nyomásra akkor is bejön.. Ez szerintem bug lesz akkor..
Mondjuk az a jó, hogy kikapcsolt képernyőnél hosszan nyomva feljön egy szürke ablak inicializálás felirattal, meg bemondja, hogy kérjük várjon, de aztán meg nem történik semmi. 2 perce így van..
-
manokaki
addikt
[ szerintem itt választ kaptok !]
Nekem jobban bejón a V6
Magyarnyelv van rajta Miui Multi Rom
Hivatalosan nem lehet még kapni Mo-on, de vannak akik hoznak -hozatnak be megrendelésre..
Fekete kivitel még egyenlőre nem elérhető , talán 1-2 honap mulva..
Fényképezőröl nem nyilatkozom , mert nem használom , de viszont az aksi rendkivül jó l birja ( 7-8 óra kijelző idő )Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Futás, futópályák
- Hollow Knight és Silksong
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Keresgess, most én sem lelem!