Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dava
tag
válasz

adamfriday

üzenetére
						Én Mi4-en nem romoltam soha, mert szeretem a MIUI-t, úgyhogy nem tudom, de úgy láttam sokan cserélgetik probléma nélkül. Frissítés kb. hetente jön a béta romhoz, én azt használom és tök jó, bár ezektől a heti frissítésektől nem fog eldurranni az agyad

rasky: facebookozásnál nem melegszik, csak ha komolyabban megizzasztod a vasat. Én kopásról amúgy nem hallottam.
 - 

Tomi_Ohl
veterán
válasz

adamfriday

üzenetére
						Hetente jön frissítés, bár még mindig 4.4.4 alapú (custom ROM már van 5.1.1 is persze).
Fejvadi akkor tényleg nem értem, min kell vitázniuk. Ahogy Barthezz2-t elnézem, már csak a személyeskedés bántja, amúgy be is fejezné. Shyciii-nek meg el kell ismernie, hogy pontatlan információt közölt, mert nem tette hozzá, hogy csak a fekete 64-esekre vonatkozik.
 - 

Dava
tag
válasz

adamfriday

üzenetére
						Nekem nem volt bajom az értesítő leddel, kicsit mondjuk hülye helyen van.
Az egyetlen általános hiba, hogy hajlamos melegedésre, de ez nem igazi gond (csak ha állandóan komoly 3d játékokkal akarsz játszani).
Amit jobb, ha vétel előtt jól körbejársz: tetszik-e a MIUI, illetve ha nem, hajlandó-e vagy romolgatni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - iPhone topik
 - Path of Exile (ARPG)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest