- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz barackle #29422 üzenetére
Ha mindhez a zeurionx-et tetted fel, akkor valószínűleg nem az a baj... Az cseréli az említett wifivel kapcsolatos fájlokat is, tehát elvileg mindenhol ugyanazt használtad.
Lehet valami rom hiba, valami becsúszhatott, amikor módosították.laci laci új kiadás egyelőre nincs, és nem tudom, mikor jön. Közben ők már maguknak frissítették Sailfish 2.1-re, javították az FM rádiót, OTG-t, és dolgozgatnak a többi dolgon is.
(#29428) morfondőr miért, ez elég cuki, ahogy a neve is jelzi
Tokokban nem vagyok otthon, egyet sem vettem a Mi3-ra, úgyhogy nem is futottam bele ilyesmibe mostanában.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz barackle #29418 üzenetére
Inkább a globalban lehetne különböző, mint a másik kettőben, hiszen a multi és a miuihu is kínai alapú. Érdekes.
Ha át akarsz venni valamit, akkor a /system/lib/modules-ből a wlan.ko kellhet (ha ez link, akkor pedig az a fájl, amire mutat). Lehet, hogy a global kernele is kelleni fog hozzá.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Latitude
aktív tag
válasz barackle #26714 üzenetére
Szia, én kérdeztem és köszönöm hogy megosztottada tapasztalataidat.Bár még nem volt időm feltelepíteni a 8-at de a héten biztos, hogy megy fel. Azok alapján amit írtál az jutott eszembe (és bocs ha most láma dolgokat írok): -Tiszta telepítéssel ment fel a 8? A programokat playből telepítetted újra vagy back up-ból? Kernel aduitor az ébresztésen kívűl másba is bele piszkál (pl memória kezelés)? Illetve minden rom-olás után szinte kötelező az aksi kalibrálás. Én a 7-esnél a fent leírtak mindegyikét betartottam, és a rendszerem teljesen stabil. Soha egy reboot, sod vagy aksi töltöttségi szint ugrálás.
OnePlus 6, Raspberry Pi3 OSMC; Raspberry Pi4
-
Mr.C
őstag
válasz barackle #26711 üzenetére
Én azt használom. Előfordul nekem is SOD, de nem ilyen gyakran. Igen ritkán, változó arányban, igaz, nekem Mi4LTE készülékem van.
Akku meg lehet egy wipe battery stat és egy tökig lemerítés utána tökig feltöltés (és ha feltöltött kikapcsolod, és hagyod tölteni még) ciklus kellene neki. Mivel alig van kihasználva és csak az aszalon ül (töltőn, mi? ) ezért lehet jót tenne (vagy inkább rosszat ) a kicsi kristályoknak egy kis torna.
sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz barackle #25512 üzenetére
Na,így fejből hirtelen nem ugrik be, mi az, de remélhetőleg jó.
Ájvé csak zárt béta (alpha) van egyelőre a Global 8-asból, de holnap bemutatják Indiában, úgyhogy jövő héten talán már lesz fejlesztői is. Egyelőre csak angol nyelv van benne, de a stabilban gondolom már több nyelv is lesz. Már csak az a kérdés, mi megkapjuk-e, mert a legutóbbi stabil Global ROMunk még mindig 4.4.
-
-
pozanos
tag
válasz barackle #17732 üzenetére
És csatlakozom Tomihoz a multiboottal. MIUI7 mellé sikeresen felraktam a 0915-s AOSP alapú Slimbit romot. Bootolaskor ki lehet választani hogy melyik rendszer induljon. Eddig minden rendben. Hopp,bocs de nem válasznak akartam.
mizoli Igen, az akkura én is kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz barackle #16992 üzenetére
Eredetileg Xenonhoz volt készítve, de azzal most problémák vannak, úgyhogy nem ajánlom. SlimBit és Broken is teljesen kompatibilis vele.
boken végre visszakaptad
Most ami hibátlan, az a hivatalos CM és a Slimbit. Ott van még az EOS, amit jövő héten teszek fel, és van belőle egy optimised kiadás, állítólag nagyon gyors/hűvös.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz barackle #16986 üzenetére
Sokat fejlődött. Már nem ébred fel annyiszor a zsebben, a kapacitív gombok szintén nem ébresztenek. Akkura minimális hatással van Mi3-on (Mi4-en állítólag 0).
ROMot váltottam, aztán a kernelt nem tettem vissza.batabe igen, lehet. Unmount system előtte.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz barackle #16118 üzenetére
Igen, stabilan. Már biztos nincs belőle de 3.000 Ft volt asszem. Épp hogy csak belefért a Mi3, mert iPhone 6-ra van méretezve. De jó nagy már-már ormótlan szóval nem törik össze ha elesel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz barackle #16116 üzenetére
Lidl-ben volt pár hete, vettem is.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
morfondőr
őstag
válasz barackle #4418 üzenetére
Nekem ment a kukába a Gmail app! Egyszerűen nem tudtam megoldani a hibát és áttértem a MIUI E-mail appra.
A beérkező levelekre 30 napos szinkron volt beállítva. Ezt kivettem, vagyis beállítottam, hogy ne szinkronizáljon. 2-3 szoros újraindítás után végre megállt az adathasználat, viszont így nem kaptam meg az új leveleket, csak ha manuálisan frissítettem az alkalmazásba (lista lehúzása). Visszaállítottam, hogy csak 1 napot szinkronizáljon, de újra elkezdte tekerni a data-t, a levelekben szereplő képek letöltögetésének próbálkozásával. Nem vártam meg, hogy megegye az egész havi adatmennyiségem!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
válasz barackle #4415 üzenetére
Megoldást találtál rá? Vagy ment a kukába a Gmail?
Ahogy néztem folyamatosan próbálkozik letölteni a csatolmányokat, de nem tudja, mert várja a wifi-t. De gondolom közben folyamatosan kéréseket küld a szervernek, és ez eszi a datát. Meg közben az akksi is merül, mert folyamatosan ébren tartja a telót.[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
llaszlo
veterán
válasz barackle #836 üzenetére
Én nem írtam olyat, hogy a tulaj vagy akárki ne foglalkozna a vevővel. Olvasd el, hogy mit írtam. Azt, hogy a 3 napos csere az kamu. Vagyis, hogy 3 nap alatt cserélik a telefont mindenkinek, hogyha gond van vele. Kivéve, hogyha hibás készüléket kaptál. Ráadásul elég rossz reklám, hogy ilyen sok embernek kellett 3 napon belül cserélni a készüléket. Ami pedig a többit illeti jó okunk (nem csak nekem) van rá, hogy tudjuk ki az illető. A gariztatás kínában történik ott van az oldalon olvasd el!! De már több helyen is be lett idézve.
De felőlem onnan veszed, ahonnét akarod. Csak undorító amit egyesek művelnek (nem te), hogy úgymond menjen a bolt és ezért arra is hajlandóak, hogy hazugságokkal megpróbálják más üzletét rontani a sajátjukat meg fényesíteni. Több kevesebb sikerrel.
Ezt meg olvasd el figyelmesen: FŐLEG A KIEMELT RÉSZT!
"A xiaomishop.hu webáruház mobiltelefonra és annak tartozékaira (továbbiakban: a “Termék”) a vásárlás dátumától számított az alább megjelölt határidőig jótállást vállal. A xiaomishop.hu csakis a kínai gyártói garanciát tudja kihasználni. Meghibásodott készüléket a xiaomishop.hu címére kérjük eljuttatni. (A magyarországi szállítási díj minden esetben a vásárlót terheli) A telefonok garanciális ügyintézése Kínában történik, ezt minden esetben a xiaomishop.hu végzi"[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz barackle #829 üzenetére
Aki azt írta, hogy 3 napon belül cserélték neki a telefont, az a .hu shop tulaja vagy valami bérence.
Nem akarlak kiábrándítani, de csak akkor cserélik ki ilyen gyorsan, hogyha eleve rossz készüléket kapsz. Amúgy várnod kell rá kb egy hónapot. Lásd itt [link]A .hu shop oldalán is leírják, hogy a gari miatt kiküldik kínába. Ezt már fentebb be is idézte valaki.
[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz barackle #618 üzenetére
Egy dolgot ne felejtsetek el az itthoni árakról. Ha nézel egy N5-öt mondjuk, akkor a sarki gsm-nél 100-110e, a gyorsboltban ami hivatalosnak tekinthető 150e. A sarkinál nem kapsz számlát, csak egy szállító levelet, vagy ha kapsz is számlát, akkor 0 százalékos áfás, vagyis használtként adják el, mégha ott is bontják ki az orrod előtt. Igen, mert vélhetően trükköznek a behozatalával. Ez azt is jelenti, hogy bármi miatt bebuknak, akkor nem nagyon lesz hova vissza vinned a telefont, mert csak a bolt saját garanciája vonatkozik a telóra. Vagyis vagy van vagy nincs. A gyorsbolt kb a vámmal áfával kerül többe, meg egy picivel. Namost itthon hivatalosan az Mi3 16G-s kerül 130-ba rendes garival számlával. Ha pl pixel hibás vagy bármi gondod van vele van hova fordulni. Illetve még egy nagyon fontos dolog: nézz utánna, szeretik hamisítani az Mi3-at, van 2-3 megbízható hely kint is, ahonnan nyugodtan lehet vásárolni, csak ha nem szól emiatt senki simán vehetsz kintről egy MTK chipes Mi3-nak kinéző telefont
Csak azért utálom a sarki gsm jellegű helyeket, mert az első telómat mikor még siheder voltam és ez az egész 0%-os áfázás kezdődött az okos telefonoknál, akkor vettem az enyémet, 2010-ben. A telefon működött, csak nem volt rajta Play. Merthogy mint megtudtam a sorozat számából, arab piacra volt gyártva.. helló. Gari persze semmi, mert telefon működik. A megoldás az lett, hogy tettem rá angol romot (erre nem volt hajlandó a bolt, pontosabban feldugták gépre, az megmondta: legújabb rom van rajta, viszlát), onnantól volt play, csak akkor ez még máshogy meg mint most, programot kellett hozzá venni, amivel már nem voltam előrébb, mintha rendesen megvettem volna számlával áfával mindennel egy bármilyen hivatalos boltban.
Szóval csak okosan Nekem 64G-s van magyar forrásból, teljesen tökéletes anyagra is, minőségre is, miui-val vannak gondjaim, de azt meg bugreportolom a fejlesztőknek, majd lesz vele valami
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
válasz barackle #593 üzenetére
Többszöri factory reset és utána alap miui felrakása tehát ami angol és stabil, és utána a wipe-ok eredeti gyári recoveryben és utána a multilanguage rom amiben a magyar van
@ hriska elméletileg a tegra soc-al szerelt változaton már fut a meizu mx 3 féle flyme oprendszer és már készitik a mienkére is én azt tutti kiprobálom majd remélem be is válik szupperül!
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
vitezlejszlo
őstag
válasz barackle #511 üzenetére
Sziasztok
Köszi a visszajelzést, megnyugodtam, a dev rom az dev rom... már más forrásból is kaptam infót, hogy OTA közben tud ilyet Majd jól bejelentem MIUIéknak
5Ghz-es wifit nem lát és nem is találom, hogy hol lehetne kapcsolni, hogy egyáltalán foglalkozzon vele. Pedig elvileg van benne 5Ghz is. Erről van infótok, hogy ez bug vagy feature?
Iletve arra rá lehet valahogy beszélni, hogy pl a Hangouts üzenetekre is villogjon az állapot jelző ledje valahogy? Mert azt nem akarja, sms hívás minden működik, csak a hangouts nem
Köszi
Laca
-
kano
nagyúr
válasz barackle #499 üzenetére
Kemény a csávó, 10-12%-os akksival elkezdeni frissíteni...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz barackle #462 üzenetére
És lehet olyat kérdezni, hogy hol vetted?
Akár pü.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vicces1
aktív tag
válasz barackle #420 üzenetére
64Gb-os 50USD-vel több és ajándékokat kapsz hozzá!
Ez 48 Gb és a stb. gondolom bőven megéri nem?
A hangot ezzel tudod "fokozni" bőven ViPER4Android FX (Play-be megtalálod) El kell vele játszani, de megéri, ha fontos neked a hang.Többit esetleg privátba.
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
Kbali
nagyúr
válasz barackle #378 üzenetére
Ez nem kétféle oprendszer...
Használtam Miui-t (pontosabban Wiui-t9 elég sokáig, nem újdonság a szétparaméterezhetőség, csak félreérthető, amit írsz és nem is csak ennek a készüléknek a sajátja, hanem kb. 1 éve szinte bármelyik droidoson lehet dual boot rendszert telepíteni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest