- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Figyelj... Mindig mindenhol kopkodik az Exynos-os cuccokat, mert melegszik, nem kompatibilis stb stb.
Nálam: soha egyik Samsung sem melegedett, mindig is elégedett voltam az Exynos procis telefonjaimmal, soha nem égett be AMOLED kijelzőm, semmi samsungos bajom nem volt, ami miatt komplett szériákat kiáltották ki "gyűlöltnek".
No, ezek után én fenntartással kezelem a dolgokat.
Azt tudom, hogy a P8-nal voltak olyan problémák, miszerint valami hátlapi csavar felnyomta a kijelzőt. Azt nem tudom, hogy javítják és mikortól szabad venni P8-at. Annyi, hogy azok 300 felett indulnak, ennyit semmi nem ér nekem, ami mobil
Az 5G mizéria meg egyáltalán nem erint.
4G-t is ritkán használok[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
A dobozon is csak randa tyúklábak...
...eddig ment minden flottul.
kb 3 hete kezdett megőrülni.
Ha mindent átmentettem az új készülékre, utána Factory reset és meglátom utána helyreáll-e az agya...
Na ennyi elég offból...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Én is így gondoltam...
...de haverom vette kint kínában, márkakereskedésben. nem mondták neki hogy globál.
Mindegy is...2-3 hete egyre kevesebb google playos alkalmazás működik rajta...mikor megérkezett, beállítottam minden engedélyt, jött mindenről értesítés, előbb eltűntek az értesítések, ma már a gmail app manuálisan sem volt hajlandó betölteni az új üzeneteket...
...és szinte az összes social app is szarozik vagy laggol... ez van...irány telekom...24 havi részlet...választott magának egy Brand-szart...legyen vele bóóóódog.
És még azt sem mondhatom, hogy majd elromolgatok vele, mert zárt kutya! Megy a pixába az aprónetre/mobilapróba...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Csak úgy halkan.
A T-nél vett (fiamé) Huawei P Smarton minden gugli tökéletesen megy.
A Kínából hozatott (feleségemé) Honor 8 x Max elkezdte nem (vagy szarul) kezelni a gugli érintettségű cuccokat.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
trebrona
nagyúr
-
Wovbagger
tag
-
Wovbagger
tag
Látom sikerült megint félreérthetően fogalmaznom. Azt akartam kifejezni magának, hogy 300,000 - 30,000 nem tudom, szóval hogy az AEX beépített videolejátszója jó, mert ennyi használat után akadtam bele először olyan file-ba, aminél gond volt a hanggal - és azt nem írtam le, hogy a MIUI-ra ennél hamarabb ment fel a VLC.
Amik meg hiányoznának (a teljesség igénye nélkül):
- a hívásfogadás hangerő gombokkal;
- a paraméterezhető kikapcsoló gomb menü;
- a paraméterezhető Menü/Home/Back gombok
- a paraméterezhető navigációs sáv+kiterjesztett asztal
- a "Néma" mód helyetti "Ne zavarj" opciók
- vagy az olyan apró figyelmességek, hogy a "telefon" menüben nem csak az utolsó hívások jelennek meg, hanem alapértelmezésben a leggyakrabban használt számok. Figyeltem, ezek frissülnek, ha valakivel sűrűsödik a kommunikáció akkor előkelőbb helyre kerül, és pontosan azok maradnak felül, akiket MIUI-n külön gyorshívás menüben kezeltem - itt ezt a menüt már ki is dobtam
- 5 "ikon" (ebből az egyik csalós, mert alkalmazás gyüjtő mappa) van a kezdőoldalamon, és nagyon ritkán kell az alkalmazások menüt felgörgetnem.
- ... és kiírja töltés közben, hogy éppen hány mA a töltőáram. Nem mintha ezzel mennék valamire - de ettől még kiírja.... Ezt én most nem teszem OFF-topic-ká, remélem a topic gazda nem vág ki innen miatta.
-
mizoli
addikt
PC-n az ESET Smart Security tűzfala időnként behatolási kísérletet jelez, a "támadó" weblapokról nem is beszélve, amiket szépen letilt. Pl. ha kínai webshopokban nézelődik bizonyos családtag. Pedig routerem is van, az egyik saját WiFi, a másikat a szolgáltató adta (kábelmodem, router)
Ismétlem: telefonon a kifelé menő forgalmat felügyelem a tűzfallal.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
No. Kb. Így tudtam én is.
Kb ezért nem érdekel...
Úgy vagyok vele, mint a biztonsági ajtózárral.
Nem az a kérdés bejutnak-e hozzád, ha akarnak...
....csupán az, hogy mennyi idő alattLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
RetepNyaraB
veterán
Azok az új Nokiák nagyon szép, korrekt kis gépek papíron és fotón! Nagy kérdés marad a (magyar) áruk és a valós teszteredmények.
300 eurcsi Ajrópában az csúnyán megszalad többnyire, mire beér Hegyeshalomnál, a Zeiss optika, meg "smart-audio" pedig jól csengő bohóságok csupán, míg nincs mögöttük bizonyíték.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
mizoli
addikt
Én sem a hátulját szoktam nézni, de nekem az is lényeges, hogy milyen. Az egész megjelenésének kell tetszenie. Akkor is ha nem látom, mert pl. tokban van. Elég, ha TUDOM, hogy csúnya, már nem jó, hiába van benne az elérhető legjobb hardware -amire egyébként semmi szükségem
Lehet, hogy szakmai ártalom, valszeg ezért tértem át a műszakiról vizuális pályára.[ Szerkesztve ]
-
-
Milestone2
nagyúr
Húúú, micsoda düh...
A véleményedet kérdeztem, megkaptam.
Meg annyit kértem, hogy ha leszólsz egy üzletet, mellékelj pár sort miért..
...remélem nem baj.Nincs semmi bajom, ha utálsz valakit. Csak szeretem tudni miért. - Most már tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
trebrona
nagyúr
Kedvedért kipróbáltam néhány telefonnál a letöltést kilépve, mindenhol máshol működött. Tehát túlgondoltad, sokkal többet látsz a dolgokba, mint ami.
Szerk: Bocs Tomi, részemről az utolsó OFF volt.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
llaszlo
veterán
Attól függ. Mert van ahol a szinkronizáció azt jelenti, hogy mindkét oldalon megtörténnek a változások. Vagyis, hogyha az egyik helyen új dolog van az megjelenik a másikon is, ha pedig törölve lett valami, akkor a másik helyről is törlődik. De lehet olyan beállítás is, hogy a szerveren mindig minden megmarad amíg ott nem törlök valamit. Nagyon sok felhős cuccot használok és tudom, hogy több beállítás is lehetséges. iCloudnál pl úgy tudom, hogy pont ez volt a gond, hogy azonnal törlődtek a cuccok más i eszközökről és a szerverről is. Több cikk is foglalkozott ezzel. Nekem vannak ilyen emlékeim.
Viszont, hogyha ennél tuti letölti, akkor szinkronizálom. Akkor tuti? -
Tomi_Ohl
veterán
Elvileg tényleg a kínaiból van a Global is, úgyhogy én sem értem... Mindenesetre ez van egyelőre.
A multi rom gondolom a Mi4-esből készült el, mert a többi megszüntetettre (régebbi redmik, mi note pro stb) tényleg nincs új verzió.Lathronos valószínűleg tudod, de a biztonság kedvéért emlékeztetlek, hogy a másféle MIUI kiadásra váltáshoz tiszta telepítést kell csinálni.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
heidricha
őstag
Jól hangzik, de nem feltétlen igaz. Ha az app rendesen kilép, plusz még a task managerben is kilövöm, csak fel kellene szabadulni minden lekötött erőforrásának ,és ez a rendszer dolga is.
pl. a GPS használat lehet a gond, mintha a GPS appok használata után nem engedné el a rendszer a GPS-t. Nem mutat semmit, az app már rég nem létezik, de a telefon melegszik, nincs alvás, helyette van fogyasztás. Tisztára mint a MotoG-n, csak ott hardver hiba volt, soha nem tudta senki kijavítani.
-
heidricha
őstag
MIUI-n? Mindenért küzdeni kell, hogy ne vágja agyon azonnal! Amúgy amennyire lehetett, megnéztem, Android rendszer és Google play vezetnek, de tizenpár perc ébren tartással, ami nem sok az egészhez. Nem fut semmi, minden kilőve, nincs lakatolt app. Wifi-n egy százalék 3 órára, mobilneten 10% per óra.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
Hogy kell lelakatolni? Nem látok lakatot az akkukímélőben.
Más: hol lehet alapértelmezett alkalmazásokat beállítani? Zarkepernyo kamerát szeretnék, de feloldás után fc-zik a beállítás."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
markussandor
senior tag
-
Milestone2
nagyúr
Azt meg már leírtam (igaz lehet, hogy másik rovatban), hogy az utolsó fressítés MIUI8-ként indul el, de a dolog végeztével már MIUI9-ként születik ujjá...jó esetben, mert már sokan hápognak a fő oldalakon, hogy utána is 8 maradt...erre írták, hogy indítsd újra még egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
-
morfondőr
őstag
Hasonlóan vagyok én is, az akksi már sokszor nem bírja a nap végéig, pedig nem nyúzom sokat. Még kap egy romfrissítést, hátha az normalizálná a fogyasztást, de előbb-utóbb csere lesz sajnos!
Kinek mi a következő jelöltje? Én a Redmi Note 4x-et néztem ki, valószínűleg a 4/64-es változat lenne.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Tomi_Ohl
veterán
Kiszállítóval volt valami probléma, aki az EMS lett volna. Az lett a vége, hogy bő két hónap után visszakerült a a feladóhoz (május 16.). Elvileg június 8-án lett újra elküldve. 24-én jött SMS a DHL-től, hogy úton van a csomag, tracking szerint épp Hong Kongban volt. 26-án hívtak, hogy akkor kihoznák, de én meg épp a Balatonnál voltam, úgyhogy csak ma vettem át.
-
RetepNyaraB
veterán
Szükségem nincs igazán rá, de jelenleg is 3 éve van lte képes telefonom, csak b20 kellene neki és nincs. Adatmennnyiség szempontból mindegy 3g, vagy 4g; a netezési szokásoktól függ, mi mire elég. Ha egész hónapban mobilneten lógok napi két órát, kevés videóval megspékelve, akkor elfogy az 1GB. Amúgy meg nem.
Na befejezem az offolást. Várom vissza a Mi-t a szervízből"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
RetepNyaraB
veterán
Ez a b20 mizéria kezd nevetségessé válni. A feltöltőkártyám vodás és igazából évtizedek óta ott a legkedvezőbb az ilyesfajta tarifa (nettel együtt). De most eléggé felkavarodott az állóvíz az euroaming végével; könnyen lehet, hogy bebuknak egy 20+ éves kuncsaftot, aki nem akar csak azért méregdrága telefont venni, hogy legyen olyan lte, amelyet a nagytiszteletű szolgáltató képes hozni...
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Milestone2
nagyúr
Fura, legtöbbször pont a SIM akad meg, youtube-on orvosolják, de olyat (még) nem találtam, ahol az üres SIM tálca beragad.
Látom mizoli ugyanarra a megoldásra (vagy tapasztalatra) jutott, mint a mellékelt video.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
A nappali képek elég jók, éjszaka már nem annyira, pedig pont abban kéne javulást tapasztalni a nagy szenzorméret miatt. Őszintén szólva még nem sokat fotóztam vele, főleg nem kint. Pár napja tervezgetem, hogy kimegyek és rendesebben kipróbálom a kamerát, ha ezzel megleszek, többet tudok mondani, esetleg linkelek pár tesztfotót is.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Mostmár legalább tudjuk, melyik csatornát kell elkerülni.
laci laci értem... Már két hete nem voltam a ZUK topikban, most benéztem, látom egyelőre nem sokat tudtak segíteni. Pedig a QPST-t kéne valahogy működésre bírni, de persze ezt ne itt beszéljük meg.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Múltkor lezártam egy alkalmazást, és meglepődtem, amikor órákkal később még mindig RAMban volt, pedig azóta több (nem lezárt) dolog is újratöltött.
Mondjuk nálam használat közben nem lépett ki, de hátha segít ott is.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Fejvadi
nagyúr
Én bekapcsolom a 3 koppintásos nagyítást, mert néha kell nekem ha fehér a háttér és vékony kecses szürkék a betűk. Egyszerűbb koppintanom, mint belépni a színek invertálásába. Sokan használhatják, különben nem kapott volna külön mappát is. Nekem hasznos, mert a sok fehértől kiég a szemem. Érdekes, mert ha fehér papíron van, vagy bárhol bármi fehér, az nem zavar, csak a minitor meg a telefon kijelzőn. Ezert keresem a sötétebb témákat, ha már ez a szerencsétlen android mindig kiveszi a végleges verzióiból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest