-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
válasz
Makszimusz #8248 üzenetére
Sosem fóliáztam, Defyt sem, ezt sem. A Defy mondjuk kihúzhatós tokban volt, ez már csak simán a zsebben. Lehet nagyítóval találnék karcot, de szabad szemmel nem látok. (sosem értettem ezt fóliázós mizériát)
-
Karavik
veterán
válasz
A gyári Xiaomi fóliából több féle van. Én tavaly áprilisában vettem akkori akció keretein belül ezt 16USD -ért, és azt kell mondjam, ilyen jó minőséghez még nem volt szerencsém egyik másik telefonom esetében sem (pedig minőség orientált voltam már régen is
). Már majdnem egy éve használom a fóliát karc nélkül...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
... én is, és nekem nincs (karc). Viszont nekem tényleg csak a telefon van a zsebembe, és vigyázok rá. A Desire-met is közel 3 évig hordtam így, és azon sincsenek karcok. Beba**na, ha ennyit se bírna ki a dragontrail.
-
Neck
veterán
válasz
Én. Nekem már vannak karcok rajta.
-
válasz
Makszimusz #8224 üzenetére
Nekem a 3000Ft-os Brando fóliát sikerült levenni a telefonról úgy, hogy a farmer zsebemben volt, én meg sétáltam.
Azóta se jöttem rá, hogy ezt miként hoztam összeMost az üveg hátlaphoz kapott képernyővédő fóliát tettem fel. Érzékelőknek a helye kivágva, full átlátszó és nem matt. Eddig jó
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #8195 üzenetére
Azért hidd el, ezen én is legalább annyira ledöbbentem, mint Te. A helyzet az, hogy én lazán elférek a telefonon, ezért eddig ez fel sem merült bennem, hogy ne lehetne app-okat az SD-re mozgatni. Érdekes...
Itt azt írja egy fórumozó, hogy a Link2SD-vel meg lehet oldani.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #8189 üzenetére
.. és sbazsi
" .. 47 db SD-re linkelhető/mozgatható szoftvert dobott fel ... "
És tudtál akár egyetlen egyet is áttenni? Nekem ugyan nincs fenn az a program, amit Te említettél, de érdekes módon a Titanium Backup (ami ugye szintén képes lenne SD-re mozgatni) a Miui-n nem is listázza ezt az opciót, csak az "integrate updates of ... " látszik (a képet a Desire-men lőttem). De a programok listájában sincs olyan, mint az előbb említett Desire-n ("főzött" 4.2.2 alatt), hogy "Move To SD card". Nagyon úgy néz ki, hogy Miui alatt erre nincs lehetőség. -
sbazsi
veterán
válasz
Makszimusz #8189 üzenetére
a telóm nem rootolt.
elindul a DS Super App2SD Lite progi, te mit látsz?
kiválasztom az app2sd részt.
először is kiírja, hogy app2sd is not totally supported.
majd van olyan progi, ami mellett zöld nyil van, van ami mellett narancssárga felkiáltójel.
egyébként ebben a listána azt írja felül, hogy 87 van.
rámegyek egy progira, ami zöld nyilas, akkor a gyári app infoba visz.
Ha pedig vissza, akkor ezt írja ki: please tap "move to sdcard" button
a gond az, hogy ilyet nem látok.
Olyan van, hogy összes áthelyezése. viszont kérdés, hogy ez átteszi-e a narancssárga felkiáltójelest is, vagy csak a zöldet?Xiaomi M2
Android: 4.1.1.JRO03L
MIUI-JLB-27.0
Baseband: M9615A-CEFWMAZM-2.0.128.017
Kernel: 3.4.0-g52db9c3-01072-geedb0e9 -
dodee
csendes tag
válasz
Makszimusz #8191 üzenetére
így mindjárt más, köszi
bár így HDR-ben a movie solid dolog nem játszik, de nem akkora katasztrófa
Később hátha megoldják ezt a qualcomm driver parát valahogy. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #8157 üzenetére
Semmi gond, nincs harag.
Inkább úgy értettem, hogy a nagyobb oldalakon, amiket én ismerek (gsmarena, phonearena vagy akár itt) nem emlékszem tesztre ezzel kapcsolatba. Valahogy még nem "haraptak rá". Na, megyek megnézem a jutyubés videókat -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #8144 üzenetére
Nem tudom eldönteni. Biztos igazad van abba, amit leírsz. Egy biztos. Ártani nem fog, hacsak el nem szúrnak benne valamit. Inkább csússzon (még tovább), mint hogy kapjunk egy sz@r ROM-ot.
Viszont az tényleg érdekelne, hogy - a gyakorlatban - mit tud az ART. Én nagyon nem láttam semmilyen tesztet erről. Pedig nagyon vártam volna, hogy mondjuk a Nexus 5-ben (mint referencia) letesztelik, hogy mit hoz sebességben és üzemidőben.
A másik érdekesség, hogy a Hongmi / Redrice készüléküket elég mostohán kezelik. Weekly ROM nincs, csak stabil. A root-hoz ennél fogva ügyeskedni kell. OTA talán csak a stabil (havi?) ROM-nál van.
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #8144 üzenetére
Ha még nem tetted, próbáld ki a 3.12.27 verziót. Az akkuideje nálam vezeti a toplistát
De jól tudjuk ugye, ez felhasználó függő -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #8133 üzenetére
Jó tipp volt gratula! Amiről a korábbi hsz. - ben írtál nem nagyon tudtam. Az USA tényleg ennyire számítana nekik? Mondjuk NFC csak a Mi3-ban van, nem? A másik dolog, hogy a Xiaomi-nál mindig azt mondják, hogy majd a nagyobb (fő?) verziónál váltanak. Én a KitKat-et nem érzem olyan nagy ugrásnak. Talán, ha az ART rendesen működne.
-
Lordus
senior tag
válasz
Makszimusz #8137 üzenetére
Inkább ne kapkodják el, hanem jöjjön ki egy jól összerakott frissítés!
Én mondjuk a mostanival is nagyon meg vagyok elégedve, nálam 2 napot simán(!) elmegy és ahogy hallottam a KK eléggé akkuzabáló a jelenlegi unofficial formájában.
Persze azért jöjjön ki mielőbb, mert akkor biztosan hamar megoldják a gyermekbetegéseit is. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Makszimusz #8137 üzenetére
Igaz , igaz! és remek az új avatárod: hamarosan,a Holdújévkor kezdődik a Ló éve
-
vicces1
aktív tag
válasz
Makszimusz #8135 üzenetére
"
Frappáns" voltál
-
válasz
Makszimusz #8133 üzenetére
De a február, az Q1, szóval teljesen mégsem jött be
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #8125 üzenetére
Ha nem is annyival, de valóban gyorsabb lett a letöltés?
-
r4z
nagyúr
válasz
Makszimusz #8103 üzenetére
Engem inkább az undervolt érdekel, a GPU így is elég mindenre.
-
balewi
aktív tag
válasz
Makszimusz #8093 üzenetére
Na ez engem is rohadtul zavar
Viszont nem vagyok abban teljesen biztos, hogy a miui miatt van, mert az előző telefonomon is miui-t használtam, de ott nem volt ilyen ... -
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #8084 üzenetére
Most láttam először milyenek a live ikonok, időjárás,óra iránytű. De az a legjobb hogy nem kell hetente izgulni hogy most mi fog összeakadni.
-
cimp
senior tag
válasz
Makszimusz #7939 üzenetére
Nem bűn, csak nem véletlenül szabályellenes, minek telepakolni egymásután kétmondatos hozzászólásokkal a topic-ot? (meg semmi értelme nem volt külön hsz-ben megköszönteni mindenkit) és tényleg ~10-el előtte lett mondva neki!
Úgy látom te is megtudtad szerkeszteni.
Más: MI3 van már valakinek?
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #7931 üzenetére
Egyébként rajöttem, hogy nem sok értelme van ezeknek az összehasonlításoknak különböző userek között, mert az akkufogyasztás nagyban függ attól, hogy ki-milyen körülmények közt használja telefonját, melynek szempontjából 3 fő módot különböztetünk meg:
1. WiFi-hez csatlakozva: ezzel a használattal lehet elérni messze a legjobb fogyasztást, akár 5-5.5 óra kijelzőhasználat is meglehet;
2. Adatkapcsolat (2G): fogyasztás rosszabb, mint előző esetben, 4-4.5 óra kijelzőhasználat érhető el;
3. Adatkapcsolat (3G/H+): legrosszabb akkufogyasztás itt tapasztalható. 2.5-3 óra kijelzőhasználatot nagy szenvedések árán lehet elérni. Ezt még tovább rontja a folyamatos adatkapcsolat alatt bekapcsolva felejtett WiFi kapcsoló, mert így az akku fogyasztás tovább romlik 1.5-2 óra kijelzőhasználatra;A 3 különböző használati módon belül is lehetnek nsgyságrendi különbségek/eltérések attól fuggően, hogy ki milyen applikációkat/beállításokat használ.
Ha pedig ezek a körülmények nem azonosak - már pedig nem azonosak - akkor semmi értelme összehasonlítani ill. egymás mérési eredményeiből messzemenő következtetéseket levonni. Csak saját méréseinket hasonlíthatjuk egymáshoz és abból lehet következtetni megfelelően a ROM fogyasztására. -
Attipapa
aktív tag
válasz
Makszimusz #7850 üzenetére
Már megoldódott, boot.img nélkül is rootolt!!
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #7850 üzenetére
Én is akartam kérdezni, hogy miért jó(bb), ráadásul ha jól tudom reboot után fuccsss
-
Neck
veterán
válasz
Makszimusz #7826 üzenetére
Nem miui-t akarok feltenni, most is gyári miui van fent, hanem sima gyári androidot. Bocsi ha félreérthetően fogalmaztam.
-
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #7703 üzenetére
Minden megvolt, egyedul a V4-es MIUI-t nem tettem még fel, mert nem talalok olyat amin van play, meg beepitett backup alkalmazas, advanced reboot menu stb. De lehet ha lesz idom felteszek egy barmilyen fapadosat csak direkt erre hogy a pages managert meg a fb messengert teszteljem.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Makszimusz #7696 üzenetére
Win8. Az eszközök között megjelenik és már tudok írni rá, de nincs MTP mód
-
cimp
senior tag
válasz
Makszimusz #7675 üzenetére
Az ART-ra miért is ne lenne szükség? Az android csinálhat akármit amíg nem lesznek natívan futtathatóak a cuccok addig egy fele akkora vason winmobilon is ververve van. Volt egy alsó kategóriás wm-os cucc a kezemben. Olyan smooth volt, hogy azt hittem beszarok. Ez a dalvikos bohóckodás meg laggol mint állat. Ezen a vason is! Szóval nem véletlenül próbálkoznak a google-nél mindenféle trükközésen. Előzőleg ugye a képfrissítést tekerték fel 60Hz-re. De az se jön be ha az egész cucc meg van fogva egy vm-el.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Makszimusz #7671 üzenetére
"az átrendezett memória kezelés kéne, de a mi hardverünkön ennek semmi előnye nincs."
Naigen ... Talán inkább a HongMi-hoz sőt a Jiayu -hoz és egyéb a HongMi vashoz felsorakoztatható egyéb miui-portos ilyesmikhez tudnám elképzelni a KitKat-ban megjelent ART android RunTime megvalósítását...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Makszimusz #7662 üzenetére
Igen hogyne, de tudni kell hogy a többi miui-s gyerekek például Indiából Braziliából Russiából Palesztinából (szorri) vagy más még (óh igen még egyelőre) nyomorultabb társadalmú országokból azt gondolnák hogy az Éhezők viadalát alaptalanul önsajnáló dolog (lenne ugye) erre a középeurópai országra rá-subtitled-screenshotozni...
..de azért én is szavaznék mert a reményhal!
Úgy tűnik most h Wajk más apphoz megírt tanácsa bevált a CSipSimple voipfiók problémám megoldásához:
"a Beállítások/Alkalmazások menüben engedélyezted az adott appnak a "Felugró ablak" funkciót"
-
Gabó75
senior tag
válasz
Makszimusz #7666 üzenetére
Én már kipróbáltam párat. Van olyan, ahola fogyasztás már nem rossz, de a Boat böngészőben nem hajlandó tördelni a szöveget... Most jólesik a MIUI nyugalma. :-) Persze, amint megjelenik valamelyik jónak tűnő rom, akkor kiprobálom. :-)
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Makszimusz #7660 üzenetére
Be kellene dobni a szavazat gyűjtős topikba.
-
válasz
Makszimusz #7660 üzenetére
Ha csak ez a kettő lenne, 3.-nak még mindig befuthatnánk
Mindegy, én szavaztam minden esetre
-
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #7652 üzenetére
"Munkára facebook? OMG
"
NINCS ra alternativa, fogd mar fel. Az emberek birkak, azt hasznaljak, ergo nekem is azt kell hasznalni, pont. Lehetne valtani vaterára, vagy saját honlap, es akkor a havi 50 megrendelesbol lenne 5. A piac diktal, ha tetszik ha nem, akkor is a facebookot KELL hasznalni, ez nem a sajat dontésem.
Akkor adnám el, ha lenne olyan alternatíva amelyiken minden működik, de jelenleg ugy tudom hogy androidon ez nem letezik, sot, Iphone-on is elo elofordul hogy a push notification nem mukodik, egyeb hibakrol meg bugokrol ne is beszeljunk, meg arrol a tenyrol hogy az egesz IOS mekkora fos sok szempontbol az androidhoz kepest.
Tehat semmivel se lennek elorebb ha eladnam, es vennek mas telefont, mert azon meg mas nem mukodne.Most pl. 4 perc alatt elment egy uzenet pages messenger-en, szoval a Lenovo kb 1 percet ver ra az MI2S-re
Persze azonnal, instant el kene hogy kuldodjon egy 2 szavas uzenet, egyertelmuen az applikacio a szar, vagy direkt van igy megirva, hogy csak "nagy neveket" tamogasson?
Amugy ha zavar hogy ha valaki "szidja" ezt a csodalatos telefont, akkor megis mirol kene irni ebben a topicban? Irja be mindenki hogy:
"nekem mukodik"
"nekem is"
"nekem is"
"ja"
"itt is"Es mejen ez tobb ezer hosszaszolason keresztul?
Ha valaki beirja hogy valami nem jo, azt meg egybol ugassa le mindenki hogy "add el" ?
Talan inkabb a hibak beirasara, ill megoldasara kene a hszeket pazarolni szerintem.
-
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #7648 üzenetére
Megnyugtat, igen, legalabbis az hogy nem MIUI hiba
Mint feljebb irtam, nekem munka miatt lenne ra szuksegem, nem ostoba csitcset-re, de ugy latszik akkor ez felejtos, ezen a telefonon egyszeruen hasznalhatatlan a pages messenger. Az meg sovany vigasz, hogy mas androidokon is szar
"Vegyél egy Samsung Galaxy S4-et, ott biztos minden frankó.
"
Kivancsi lennék, eddig egy lenovo stock rommal probaltam, ott 2-3 perc utan kuldte el az uzenetet, tehat ott se tokeletes, de legalabb valemennyire hasznalhato
-
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #7638 üzenetére
Mar probaltam azt is, es ugyanugy szar. Nem viccbol probalgatom a heti romokat, ha lenne EGY DARAB, ami rendesen mukodik, akkor a budos eletben le nem cserelnem.
Ezert kerdeztem hogy masnak mukodik e, van e olyan ember akinek MIUI-val rendesen mukodnek a facebook uzenetkuldo appok wifire valtas, vagy szakadas utan. Ha igen, akkor nyilvan felteszem azt.
Ha meg nem, es az osszes MIUI-n mindenkinek szar, akkor meg had karomkodjak mar, vagy had irjam le hogy ejnye bejnye milyen mar ez a MIUI, hogy nem lehet vele egy ** uzenetet kuldeni a faszbukon, ami amugy valszeg a vilag egyik legnepszerubb kozossegi oldala, ergo az app-jai is nagyon nepszeruek, tamogatottak es nem 2 ember fejleszti oket sufniban. -
Lordus
senior tag
válasz
Makszimusz #7639 üzenetére
Hát... még nem redeltem meg. Kértem bizonyítékot a telefon eredetiségét illetően és még nem jöttek a fotók...
Magyar nyelv: érdekes, de többet hirdetnek úgy, hogy csak angol/kínai van rajta, és néhányan úgy hirdetik, hogy szinte bármilyen nyelvvel küldik a telefont.
Tuti bújják a netet és a privát fejlesztők nyelveit/romjait teszi fel rájuk.A szerviz infókat köszi, nem lepődtem meg rajta. Még régebben visszaküldtem egy vatta új kínai telefont, mert a hangszórója alig szólt, és mit kaptam vissza??? Hát egy fólia nélküli, karcos, horpadt, leharcolt telefont, működő hangszóróval
. Hát mit mondjak... visszaküldtem és kiharcoltam egy újat. a baj csak az, hogy ez így cakk-pakk 11 hét volt...
-
cimp
senior tag
válasz
Makszimusz #7639 üzenetére
Fehér van. A gyári.
-
Lordus
senior tag
válasz
Makszimusz #7601 üzenetére
Igen, azt írja, van rajta play, meg több alkalmazás - gmail, stb...
Akkor tuti fake??? Többet is hirdetnek így - mármint hogy telepítve van a play is) és 99,5%-os az értékelése.
Rákérdeztem újra, imeit nem ad meg, de "garantálja" hogy eredeti a telefon...
most kicsit megijedtem
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #7565 üzenetére
De, csak koszos volt a fényérzékelő és amikor kimentem az utcára, a kijelző nem reagált az erősebb külső fenyviszonyokra - aztán egyből eszembe jutott amit a miuiandroid fórumon olvastam az auto dim bug-al kapcsolatban (amit Peanar is idézetként bemásolt ide) és már több se kellett nekem...
(#7562) bozarjoska:
Ettől függetlenül az auto mód minre húzva használhatatlan, esetleg wc-ben korom sötétben elmegy... -
izmike
tag
válasz
Makszimusz #7565 üzenetére
Frissítés után nekem is feljebb kellett húzni a fényerőt auto beállításban, sötét szobában. Az fm rádió nem kér fülest, cserébe alig jön be valami adó. Ha jól tudom a füles az antenna ilyenkor.
-
jilian
addikt
válasz
Makszimusz #7563 üzenetére
Megköszönném!
Szórnám is a dolgokat rendesen....Ja, hogy te mobil nézetben vagy.
Na az más tészta.
Én személy szerint rühellem a mobil nézetet az összes mobilon.
Minden rendszer telepítésnél/ frissítésnél, a böngészőnél az az első lépésem, hogy "asztali nézet" -re váltok.
Sokkal jobb mint a mobil view.
Scriptek, alkalmazások is vannak jók, hogy a fölös anyagot kiszűrjék a honlapokról...sok különbséget nem veszek így észre asztali és mobil nézet között.(#7560) Karavik
Hát miért nem szeded ki?
..nem is próbáltam más rádiós app-pal sem kell a füles? -
jilian
addikt
válasz
Makszimusz #7555 üzenetére
Érdekes.
Nekem miért sikerül szerkesztenem??
Elvileg "okos"telefonod van nem? És még a multitasking is nagyon rendben van rajta!!!
Mennyi oldalt tudsz megnyitni a böngésződben, hogy nem tudsz kijelölni/ másolni/ beilleszteni?(Ez szólhat peanar kollégának is!!!)
(#7544) jilian válasza Williamgrant (#7543) üzenetére
Ebben igazad van, Sajnálom. Átsíklottam felette ...tudod mobilról vagyok és itt nehezebb a szövegértelmezés...
(#7547) Gabó75
Díjazom, nem is értem eddig minek kellett a füles.(#7548) vagyula
Ez nagyon rossz hír... kíváncsi leszek az FCR ehhez hogyan viszonyúl majd. -
jilian
addikt
válasz
Makszimusz #7543 üzenetére
Próbáltad törölni a böngésző alapértelmezésinek beállítását?
...és nem ártana szerkeszteni a hsz.-ed!
(lassan 10 éve tag vagy, és még mindig nem tudod a szabályokat....) -
szuszinho
őstag
válasz
Makszimusz #7537 üzenetére
Valami figyelmeztetés jön fel, nem léptem tovább.
BHról töltenék le torrent fájlt, de háromszögben egy felkiáltójel és azt írja, hogy sikertelen.
Igen, a NASom figyel egy DBOX könyvtárat... -
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #7537 üzenetére
Sztem a NAS figyel egy mappát ahova ha érkezik egy torrent fájl autómatikusan elkezdi letölteni.
-
szuszinho
őstag
válasz
Makszimusz #7534 üzenetére
Magát a .torrent fájlt nem akarja letölteni. Ezután menne a NAS-nak...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Makszimusz #7452 üzenetére
Köszi és AFWall+ -t nem ajánlod? Vagy van beépített fw gui frontend a miuiban?
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #7417 üzenetére
Nekem (is) bevált a Root Explorer, viszont nem tudom, hogy melyik az FX app!?
-
válasz
Makszimusz #7412 üzenetére
Akkor másképp kérdezem. Miként tudok a system/app könyvtárba fájlt rakni? ES File Explorer nem engedi, mondván read only file system..
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Makszimusz #7405 üzenetére
Talán én is azt írtam, hogy a 4,3" miatt vettem meg ugye? Nagyon szeretnék a mostani a 10%-ba tartozni,(nem a Te 10%-od) mert fordult a kocka
A szemem sem a régi, úgyhogy én biztosan nem fogom firtatni a kijelző minőségét -
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #7382 üzenetére
Mint korábban leírtam, gyári alapú. 1-2 kiegészítés van benne egyébként stock.
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #7374 üzenetére
Én nem szerettem a főzött romokat az S2-n. Nekem a Disasterral semmilyen lassulási probléma nem volt.
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #7371 üzenetére
Az valóban érdekes, mert az SGS2-nél magasan a legjobb fogyasztási adatokat produkálta a gyári rom. Nekem is az volt még kb. 4-5 hónapja.
Én Disastert V9 romot használtam (gyári JB+kisebb módosítások) és annak mindennél jobb volt a fogyasztása (nálam).
-
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #7330 üzenetére
Mennyi pénzért lett kicserélve, a DHL költségen felül? Mert ha jol ertem akkor China post-tal ingyen visszakuldenék. (ami jelenleg nálam kb 60+ nap es a soha közt tart, 1000ft-os powerbank, meg gps tartó 65, ill 55 napja nem ernek ide)
A kiszedett panel ha mas nem de a DHL költségét pont fedezte volna...
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #7333 üzenetére
Köszi az igazolást. Szerintem nincs ezekből a hibákból probléma, csak én nagyon örültem volna, ha a rendelés előtt ezeket nekem valaki így leírja. Valószínűleg akkor is megrendeltem volna csak tudtam volna mire számítsak.
Én is egyre jobban megszeretem ezt a kis telefont csak mivel az LG-m mellett nem rúg labdába, így sajnos megy (talán holnap). De nem zárom ki, hogy rövid időn belül újra kelleni fog.Barthezz2
Én is tulajdonos vagyok, így leírhatom a tapasztalataimat. Nekem ezek a tapasztalataim. A kijelzőn a fólia lehúzása talán segíthet egy árnyalatot (és a fényerő magasabbra vétele), de attól még messze lesz az sAmoledtől és az LG G-től. De mondom, hogy nincs ebből baj. Én nem fikázok semmit, de ez ilyen. Aki venni akar ilyet ennyi pénzért az számítson erre. -
válasz
Makszimusz #7330 üzenetére
Nem benned, csak kicsit hihetetlennek hangzott(és nem tudtam mi volt a hiba nálad), de ezek szerint nem az sajnos..
-
tom81042
tag
válasz
Makszimusz #7284 üzenetére
Na hat ez igy ebben a formaban gusztustalan, mi van ha fogja es meghal a kijelzo? Arra is azt mondjak hogy biztos azert mert leejtetted? Vagy mi van ha bizonyithatoan olyasmi tortenik ami nem emberi hiba, pl a jol ismert sárgaság ami ha jolt tudom pl az Iphone 4 esetében is elofordul, hofeher hatteren van egy sargult resz a kijelzon. Allitolag valami ragaszto sargul be a ho hatasara egy ido utan. Arra kivancsi vagyok hogy mondanák hogy user hiba!
Meg az is mi mar hogy nem adjak vissza a rossz kijelzot? pf..
Ilyen korulmenyek kozott ha kijelzo hiba tortenne, akkor azt kene csinalni hogy fullra lehalasztani az egesz alaplapot, procit, mindent, hogy el se induljon soha. Es akkor legalabb cserélnék, kuldenenek ujat!
Nagyon csalodtam most a Xiaomi -ban, hiaba azert Kina megiscsak Kina.
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #7284 üzenetére
Az azért érdekes...
Érdekes hozzáállás.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #7285 üzenetére
3.8.23 utáni ROM release-ekre igaz amit irtam. Taskert nem ismerem és nem is használtam még de kipróbálom....
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #7022 üzenetére
vagyula
Az FCR MIUI R29 HU romodban van beállítás ikon? Ha nincs,valahogy elő lehet csalogatni?
Jaj,és sikerült beszélned BZ-vel? Bele tudta tenni az időjárás appba a nálunk használt dátumformát?Mindenki
Valaki feltette már ezt a romot? Vannak (még) benne cirill betűk?
-
Legendas
aktív tag
válasz
Makszimusz #6992 üzenetére
Bocsi, sztem te keversz valakivel. Én nem hirdetem atelefont. Ja közben látom észrevetted. Bocsi
-
kano
nagyúr
válasz
Na, le lehet állni a szopatással.
Védem a környezetet és nem használok feleslegesen el sok kijelzővédő fóliát. Tudod Te, hogy mennyire ártalmas a sok feleslegesen kidobott kijelzővédő?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #6986 üzenetére
... és janston:
Nekem ilyen sose volt (Mi2s, miuiandroid-os ROM-al). Egyedül akkor van gond a hanggal, mikor az egyik haverral annak autós kihangosítóján keresztül beszélünk. Én tisztán hallatszom nála, de ő mintha vödörből beszélne.
(#6996) Karavik
Milyen weather szolgáltatókat tud? -
válasz
Áááááá, összekevertem KANO hirdetésével!!! sorry, mea culpa.
(#6993) Karavik
Kép link broken.
-
Legendas
aktív tag
válasz
Makszimusz #6986 üzenetére
3.7Gb-ból 140 MB szabad. Mi2s van. Sztem a játékok miatt lehet azok sokat foglalnak. Ugye a 4 gb-ot közösen használja a két rendszer? Tuti h eredeti a telo
WIUI és mokee van rajta.
-
janston
aktív tag
válasz
Makszimusz #6985 üzenetére
Nos igen, értem amit mondasz. A problémám csak az, hogy van amikor egy 10 perces beszélgetésből 5 perc azzal telik, hogy így gerjed és egyikünk sem érti a másikat. Még próbálom tesztelni valahogy, majd írok, hogy mire jutottam.
-
janston
aktív tag
válasz
Makszimusz #6965 üzenetére
Sikerült lekapnom a gerjedő hangot. Az eddigi tapasztalatok alapján az előfordulása a hossza és az ereje teljesen véletlenszerű!
-
janston
aktív tag
válasz
Makszimusz #6963 üzenetére
Vidéken és Pesten is csinálja és sajnos nem 1-3 napig, mert már kb egy hónapja vettem észre, de azt hittem, hogy a barátnőm telefonja a xar, mert egy ütött vágott régi telója van. Esetleg felveszem a beszélgetést hátha hallani rajta.
-
mumk1
addikt
válasz
Makszimusz #6896 üzenetére
Így megy ez. A legrégebbik hullik el először, aztán majd jön a többi.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Makszimusz #6833 üzenetére
Csak az a baj, hogy a jelenlegi app-ok még nincsenek szerintem felkészítve a dalvik nélküli életre. A 4.4-en is csak bekapcsolható developer módból az ART. Szerintem egy jó fél évre szükség van hogy olyan app.arzenál jöjjön ki, mint a jelenlegi.( Ha most elkezdik ilyen formában "gyártani" a fejlesztők.) Aztán biztosan eltűnik a dalvik. Jelenleg csak opcionális az ART és továbbra is a dalvik fut alapból. Jól gondolom? Vagy minden appot tud telepíteni, a jelenlegit is?
-
heidricha
őstag
válasz
Makszimusz #6833 üzenetére
Ez igen, köszönöm!!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Makszimusz #6831 üzenetére
Kicsit én is utána olvastam ennek az "ART"-nak, és kb. nekem is ez jött le, mint amit Te írtál. Egyetlen kérdés merült fel bennem: Az APK megmaradnak a telefonon belül, és lesz egy amolyan lefordított változata minden programnak? Ha nem, akkor hogyan fog működni a backup, pl. a Titanium Backup-al?
Kicsit más. Néztem a 3.11.8-as ROM changelog-ját...
Ez most a "camera app"-ra vonatkozik, vagy úgymond driver szinten siekrült valamit optimalizálni?
"Optimization – Improved camera focus speed (11-8)" -
uki
aktív tag
válasz
Makszimusz #6820 üzenetére
22, de most megnéztem és felajánlotta már a 23 stable-t is.
-
tib78
tag
válasz
Makszimusz #6821 üzenetére
Az utolsó mondaton kívül kínai, amit írtál, pedig nem csak egy mezei felhasználó vagyok.
De minden esetre bíztató... -
szente
addikt
válasz
Makszimusz #6712 üzenetére
Biztos van rá hack, mert vagyula is megoldotta valahogyan az FCR ROM-ban.
-
coolrob
aktív tag
válasz
Makszimusz #6706 üzenetére
Csak nem egy Red Rice?
Igen fog mert ez WCDMA..
Ha TD-SCDMA verzió lenne az nem működne, csak 2G -n. -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #6664 üzenetére
Köszönöm!
Mikor írtam,olyan helyen voltam,ahol madár igen,de hálózat kevésbé jár,letölteni bármit is agyrém...és bíztam benne,hogy a beállításokban elrejtették valahova és csak én nem találom -
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #6669 üzenetére
Már elolvastam.
Leszedtem Wajk romját, CWM-et, 2 gyári romot, MiPhone2.11.6.exe-t. Még vagyula FB-s romját fogom leszedni és Mokee-t.
Mit ajánlanál még?
Azért nem vagyok teljesen kezdő, Defy-n Wajk romján nőttem fel, SGS2-t is szénné romoltam és az LG G-vel is próbálkozom.De azért lesz pár specifikus kérdésem, ha nem találom meg a topicban.
ヅ
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #6640 üzenetére
Nem! Vér komolyan gondoltam, mert valami bonyolult kódolt információt sejtettem mögötte. Rávezettél, ezek szerint csak csak egy egyszerű dátum, semmi több. A ROM verzió szám is csak dátum, erre is nem rég jöttem rá amikor Excel táblában sorba rendeztem őket 1 évre visszamenőleg és kiértékeltem
de most már tudják a többiek is
-
vagyula
senior tag
válasz
Makszimusz #6640 üzenetére
Van az adatforgalom app
Ott az adatforgalom beállításánál lehet megadni az adatforgalom értékét.Van a letöltések app
ahol a letöltendő fájl maximális méretét lehet beállítaniVan a böngésző app
ahol az adatforgalmi korlát használata bekapcsolásával MOBIL ADATFORGALOM esetén NEM tölti be a képeket,honlapokat. -
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #6639 üzenetére
TE az adatforgalom méréséről beszélsz én meg a felugró ablakról ami akkor jön elő amikor bizonyos MB nagyságú appot töltessz le.
[Downloads] New – Added “Unlimited” option setting for controlling data usage when downloading via mobile network (10-30)
Downloads app / menü gomb / settings
Bekerült az unlimited, magyarul hogy ki lehessen kapcsolni a felugró ablakot, de kivették a nagyobb értékeket, most ezek a lehetőségek:
512Kb ; 1MB ; 2MB ; 5MB ; 10MB , 20MB ; Unlimited
Én 50 MB-al használtam eddig.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Makszimusz #6625 üzenetére
Én a multilang romot használom itt nincs olyan opció hogy manuálisan írod be a korlátot, vagy csak vak vagyok?
-
hriska
aktív tag
válasz
Makszimusz #6630 üzenetére
lehet 3.10.25-is az alapja nem?
Mert ugye ha jól tudom 3.10.18-as az utolsó Wajk által készített rom (azt használom) -
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #6606 üzenetére
Ajjaj, ez nem túl biztató. Most akarok rendelni egy Mi2S-t onnan, de ez így annyira nem jó.
Volt még valakinek hibás Mi2 vagy Mi2S-e?
Mert ugye a gariztatás nem egy álom kínai webshopoknál. -
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #6598 üzenetére
Mi a baja egyébként?
-
kano
nagyúr
válasz
Makszimusz #6598 üzenetére
Erre én is kíváncsi leszek...
Úgy, egyébként nagyon normális bandának tűnik.
Nekem meg Kínából lesz hamarosan úton a Mi2S-em remélem. -
válasz
Makszimusz #6574 üzenetére
És azt honnan tudom lekapni? Mert az összefoglalóban lévő link alatt nekem elég kínai az az oldal
Szerk.: Ez volna?
-
Disque
aktív tag
válasz
Makszimusz #6573 üzenetére
Dehogy melegítettem.
Amúgy a népek jelentős része nem rendelkezik hőlégfúvóval, akármilyen hihetetlen is számodra -
hera77
csendes tag
válasz
Makszimusz #6449 üzenetére
Felnézek szinte minden nap,csak nem szólok hozzá,válaszoltam a pü-re..
-
buca84
őstag
válasz
Makszimusz #6447 üzenetére
-
válasz
Makszimusz #6444 üzenetére
Szerintem de.
-
Karavik
veterán
válasz
Makszimusz #6442 üzenetére
Én csak azt, hogy feltettem Wajk ROM-ját TDB nélkül MIUI mellé és no problem.
-
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #6435 üzenetére
Teljesen új telepítés volt!!
Full wipe,mind a három és a keyboard sehol! Legalább 8-10 szer próbálkoztam az új telepítéssel,de nem jártam sikerrel.
Most úgy tudtam megoldani,hogy root explorerrel kiszedtem a feltelepítendő romból,majd install. Annyi,hogy most a LatinIme nem a system/app,hanem a data/app-ban van.
De így legalább úgy néz ki,hogy működik -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #6430 üzenetére
Én meg most már nem tudom hányadszorra próbálom feltenni,de de a billentyűzet mindig szarakodik...,pedig tolom neki a wipe datákat.
A miuiandroidos fórumon is írnak a hibáról. -
ak76
senior tag
válasz
Makszimusz #6431 üzenetére
De ez nem tok,hanem hátlap.
Meg aztán ha úgy esik,mindegy mi van rajta,talán csak valami minőségi bumper védheti meg a legjobban,de én nem fogom elcsúfítani vele. -
ak76
senior tag
válasz
Makszimusz #6414 üzenetére
Sanszos,de az iPhone is törik mint a ropi,ha találkozik a betonnal.
Általában vigyázok a cuccaimra,ha meg mégis hullik,hát ez van. -
peanar
senior tag
válasz
Makszimusz #6367 üzenetére
A multilang 3.8.23-nál hogyan oldottad meg a billentyűzetet,mert nekem nem müxik.
Jobban mondva root explorerrel feltelepítettem a romban lévőt,és akkor elindult,csak kíváncsi vagyok,hogy te hogyan oldottad meg,hogy stabilan működjön!? -
Disque
aktív tag
válasz
Makszimusz #6385 üzenetére
Hát miután kicseréltem a kijelzőt, megnéztem mennyire bonyolult elválasztani a digitizerről az LCD-t és maradandó károsodásokat szenvedett mind a kettő, de a darabokat megkaphatod ha érdekel.
Olyan mintha az LCD kerete rá lenne ragasztva a kijelzőre, de a nagyobb probléma, hogy az LCD üvege és a digitizer között mintha lenne valami olajszerű filmréteg ami miatt összetapad a kettő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest