Hirdetés
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
izmike
tag
Sziasztok
Azt vettem észre, hogy néha nem reagál a kinyitott képernyő az érintésre. Ha kikapcsolom a képernyőt és vissza akkor rendbejön. Valaki tapasztalt már ilyet? -
izmike
tag
Sziasztok
Be lehet valahogy állítani, hogy pl. egy youtube linket ne a böngészőben nyisson meg hanem az appban. Ugyanígy a play linkeket? Gyári rom van fent. Köszi -
izmike
tag
Jó reggelt
Ma reggel ez az üzenet fogadott: kevés a szabad terület. Nem értem miért, alig van rajta program. Tudja valaki mitől lehet? Azt irja a belső tárhelyen felhasználva 3,7 Gb szabad 0,0b -
izmike
tag
válasz
Williamgrant #7565 üzenetére
Frissítés után nekem is feljebb kellett húzni a fényerőt auto beállításban, sötét szobában. Az fm rádió nem kér fülest, cserébe alig jön be valami adó. Ha jól tudom a füles az antenna ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest