Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Karavik #7670 üzenetére

    Csodálkozol? 4.1-nél tartunk a Mi2/Mi2s-sel! :F

    Igazából engem nem is nagyon izgat hogy milyen az alrendszer alatta míg stabilan tudja amit kell. Azt gondolom ha maga a google is csak ráncfelvarrásnak tekint a 4.4-re, akkor nekünk se kéne elájulni. :)
    Ráadásul a fícsörök egy része hónapok óta MIUI funkciókén elérhető... Az integrált hangouts irritál, az átrendezett memória kezelés kéne, de a mi hardverünkön ennek semmi előnye nincs.
    No majd meglátjuk, én 2014Q2-re simán bedatálom a KitKat MIUI-sodását! Ennek oka az, hogy a legnagyobb piacok egyike, az USA. Az ottani szolgáltatóinak jelentős része eddig blokkolta a Google Walletet, a KitKat HCE módú kártyaolvasó funkciója új lendületet ad az NFC-nek, és szerintem óriási lesz a nyomás a developereken is, no meg a buildereken is. Az fog tudni USA-ban eladni googlevel közös szolgáltatást, akinek 4.4 támogatása van. :)

    Tehát jósolok: 2014Q2! :K

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák