- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
khes
tag
válasz
Cyberpunk #5466 üzenetére
Köszi!
Most tervezek majd készüléket venni, ezért kérdeztem meg. Ahogy néztem a Mi2 is a legjobb játékoknál is csak max 60%-os CPU használatot mutat. Nagyon reménykedem, hogy jó lesz
A lezárógombját pedig milyen nehéz lenyomni? Szerinted/tek le udja nyomni egy MOGA kontroller tartókonzolja?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyberpunk #5354 üzenetére
HTC One gold edition
Egész diszkrét az árazás.tomic
Akkor valszeg nincs TDB (true dual boot). A CWM-be kell bekapcsolni (ha szükséges, lásd még nyitó hsz.)
Akkor viszont ha azt szeretnéd, hogy maradjon a CWM (igaz bármikor visszarakható megint), akkor onnan (ne OTA-val a futó rendszerből) csináld a frissítést, a teljes ROM-ot használva.peanar
Nekem az "európai" gyári ROM-al most a héten szépen működött az OTA (igaz, piszok lassan töltötte a szerverről). Direkt ki akartam próbálni. Előtte a tök gyári, de "development ROM" is szépen frissült. -
jilian
addikt
válasz
Cyberpunk #5354 üzenetére
Minden telefon csak akkor ér valamit ha nyitva van.
(szifonnál mindig várni kell a normális JB-re +tweak -ekre. a HTC -nél meg bukod a garit)Xiaomi -nál ez alap!
Apropó, az MI3 is 2 rendszerrel érkezik?
Elég jókat irogatnak már róla, de akkor is szerintem csúnya, batári az a két csík alul-felül. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyberpunk #5349 üzenetére
Akkor míg nem jön a szifon, marad a "buta telefon"?
Hát, kíváncsi leszek, neked mennyire fog az a rendszer bejönni. Nálam biztos nem bírna két hétnél többet.(#5349) -re
Ne szívass! HTC One-ra akarod ezt cserélni? A dedikált audio chip-en kívül szerintem minden tekintetben visszalépés. Az i5 pedig ... Tényleg, igaz, hogy az iPhone-okon nincs státusz led? -
szebev
senior tag
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyberpunk #5272 üzenetére
Sz@r lehet így élni. Nekem is van egy kollégám, aki már kb. a 8. kínai telefonját fogyasztja rövid időn belül. Megveszi, használja kb. két hétig, és ha még nem is tud semmibe sem belekötni, akkor is cseréli.
Mondtam is neki, hogy ő valszeg "unboxing fetisiszta"mert kb. addig tart nála az öröm.
És mi lesz a következő? Ha nyitsz a tepsik / vágódeszkák irányába, akkor mondjuk lesz választék, de ha nem, akkor - Android vonalon legalábbis - bajban leszel. -
vagyula
senior tag
válasz
Cyberpunk #5231 üzenetére
Nagyon igaznak tűnnek a pletykák a Z1 minivel kapcsolatban.
Gyakorlatilag mindent megkap,ami a Z1-ben van,csak HD 4,3" kijelzője lesz.Másik pletyka:
A Miui a saját oprendszerén (MiOS) dolgozik, bye-bye-t int az androidnak.Ha igazak a pletykák a Mi4 már azt fogja kapni... -
leszilaci
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4923 üzenetére
hasonló gondolatsort követve vettem miuit.
- i4s már nem mai darab, a csatlakozómizéria miatt valószínűleg gyorsan kifuttatják, és kb egy árban lett volna (vagy picivel több), mint a mi2s.
- i5-t közel másfélszeres áron tudtam volna beszerezni.
- tepsi nem kell.maradt a xiaomi.
és léptem mindezt úgy, hogy iphone3gs, ipad2, appletv2 összehangolt hármasból a telefont kivettem.
--------------------------
- más:
csak én tapasztalom, hogy a vibernél nem lehet befejeznem a beszélgetést, hanem meg kell várnom, hogy a másik fél lerakja, mert fekete a kijelző, és nem jelenik meg a hívás vége gomb? -
leszilaci
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4963 üzenetére
kipróbáltam a powerampot.
csak minimálisan lett hangosabb, de az is torzan.
ha ráteszem a limitert, akkor nem torzít, csak a zenét formálja át, amivel a hangzás nem tetszik.felülete szebb, mint a gyári lejátszóé (és a poweramp valahogyan beleteszi a borítóképet is), de többet (számomra) nem ad.
-
leszilaci
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4958 üzenetére
Semmi gond a speciális igényekkel
(valaki játszani vette a készüléket, hogy doomozzon, én maximum snapszert nyomok rajta.)nálam, -mint egyszerű, mezei felhasználó- nem az a problem, hogy a színpadkép elmosott, hanem, hogy az előző telefonommal hajtva(több, mint 4 éves technikával, ami a telefóniában már őskövület) a fejegységet 25-re tekert hangerőnél a visszapillantó berezgett, a miau-val pedig 28-ra is tekerhetem, de se nem hangos, se nem dinamikus, de az alapzaj már erősödik.
ha valakit érdekel, szívesen megmutatom neki élőben. -
kano
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4890 üzenetére
Röviden: Ha van rajta Antutu és nem engedi eltávolítani az tuti bukó.
Hihetetlen. Egy kínai koppintás hamisítványát kell kiszúrni.Ide jutottunk.
Itt is itt van a két kép. -
Neck
veterán
válasz
Cyberpunk #4873 üzenetére
Kezdem a fényerővel, nekem semmi bajom vele. De ha Normal-ra váltasz Power Saving üzemmódról jelentősen megnő a fényerő, bár gondolom ezt már próbáltad.
Én is szeretem a minőségi hangzást, (bár nem vagyok audiofil), és szerintem megvan annak is a helye, szeretek leülni a HIFI elé, és meghallgatni egy kis Chopin-t, vagy egy Enya számot, és érezni ahogy végigfut a hátamon a hideg.
Megértem a te szempontjaidat is.
Én arra akartam rávilágítani, hogy az utca zaja, és a fülhallgató illetve a telefon DAC-jának korlátai miatt (igen, ez alól a Wolfson se kivétel, az sem mindenható, a fasorban sincs egy rendes nagy rendszerhez képest) én úgysem fogom azt a hangzást kapni, amit igazán szeretek, akkor meg kár vesződni vele, a metrón utazva egy jó minőségű (Meizu by the way
) hordozható lejátszó jó minőségű fülessel, illetve ez a teló a metrón talált szörnyeteggel nem okozott akkora különbséget, ami miatt jónak láttam volna ezen lovagolni, hogy nekem az alatt a fél óra alatt, amíg beérek dolgozni, jó legyen. Munkában úgysem hallgatok zenét, otthon meg nem ezzel fogok.
És én még mindig a top 5%-ba tartozom akit egyáltalán érdekel az hogy mit és milyen minőségben hallgat.
Szóval, a fentiek alapján szerintem még nem lesz sz.r és lapos hangzású ez a telefon az átlag ember számára. Viszont ezt a fórumot mások is olvassák, akik lehet a büdös életben nem hallanák ki a különbséget, de mivel te leírod, hogy lapos meg ilyen olyan rossz zeneileg (ami szerintem túlzás, igen, én se vagyok elájulva tőle, ahogy a Wolfsontól se
) és emiatt vesznek majd valami mást.
-
Neck
veterán
válasz
Cyberpunk #4849 üzenetére
Óóó, ne egy mobiltelefonnal legyetek már audiofilek.
Nincs az a mobil meg fülhallgató amivel egy rendes FLAC vagy PCM teljes dinamikatartománya kijön.
Szerintem édesmindegy ezen a szinten, hogy Wolfson vagy B&O vagy Vargáné és TSA BT, ami múlik, az a fülesen múlik.A BKV meg úgyis elnyomja a többit.
Vegyetek egy rendes hifit pár milláért otthonra, azon lehet élvezkedni.
Szerk:
Hozzátenném, hogy egy olyan fülessel használom, amit az U-bahnon találtam elhajintva, megtisztogattam, agybadugós.Van egy PCM felvételem a Karib tenger kalózairól (nagyzenekari), és elviselhetően szól rajta.
Valszeg egy high-end fülessel lehetne még adni hozzá, de mobil eszköztől teljesen vállalható.
A többire meg ott a nagy rendszer
-
Gabó75
senior tag
válasz
Cyberpunk #4847 üzenetére
Nekem nem tűnik olyan rossznak a hangja. Tudjátok, hogy hangmérnök vagyok, s ez azért jó, mert ha a telón jól szól a mix, akkor nagy baj nem lehet. Akkor egy jobb kütyün csak jobb lesz, amit kevertem.
Kisebb a hangereje, mint előtte a Moto Atrix 2-nek, de kipihenve ez is túl hangos. :-)
Én persze minden eq, dolby nélkül hallgatom a dalokat rajta.Szente!:
Köszi a dulaboot switch appot!
Rootolt a CM 10.2, illetve a leírásban benne van, hogy mit szedjél le hozzá. -
Wajk
addikt
válasz
Cyberpunk #4748 üzenetére
próbálkozz innen... van pár régebbi, ha az újabbak nem jönnek be.
A ROMok tartalmazzák a radio-t is, így az is ha nem is mindig, de frissül
(NON-HLOS.bin) -
peanar
senior tag
válasz
Cyberpunk #4741 üzenetére
A fancy widget valóban kiírja,akár a kerületet ahol tartózkodsz,sőt,egyes helyeken azt is,hogy a kerületen belül hol pl.:Józsefváros stb,de ez mind beállítás kérdése,hogy,mit jelenítsen meg.
Én a BZ-t használom. Alapból csak a település nevét jelzi ki,de azt is csak úgy,hogy ha te beírod,megadod hogy melyik városban,azaz hol tartózkodsz. Viszont ha kirakom a fancy widgetet widgetként,akkor nem tudom,pontosan hogy hogyan,miért,de figyeli a tornyokat (vagy a fancy widgetet) és kiírja a település nevét. -
leszilaci
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4643 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Letöltöttem google playt, ennek a leírásnak az alapján
Feltettem magyar billentyűzetet. (Kii keyboard)
Időkép, facebook, viber, skype, googlemaps, endomondo sportracker, mx player.Néhány gyári programot nem lehet letörölni (pl game center, mi credit center), amik sok vizet nem zavarnak, berakosgattam ezeket egy külön mappába.
Néhány kérdésem lenne a fenti programokkal kapcsolatban:
-google maps nem talál meg, 2 hely között ugrál kb 150m-es távolságra tőlem (wifi, gps bekapcsolva). Igaz, egy épületben ülök.-endomondo nem talál meg.
-facebook alkalmazás hiába fut a háttérben, nem küld notification-t üzenet érkezésekor(bár ezt még kipróbálom újból)
-gyári levelezőkliensbe beállítottam a 2 fiókomat: exchange, és gmail, de nem jegyzi meg a nézetet, hogy mind a két fiók leveleit egyben lássam (exchange-t mutatja alapértelmezetten).
-Gmail fiók beállításánál csak ütemezett szinkronizálást lehet beállítani, pl.: 15min. Push-t nem engedi. Ezen lehet faragni? (exchange fióknál lehet push-t választani)
Ha nem jó helyere raktam a hozzászólást, másik topikba kérdezősködjek, kérlek szóljatok.
Köszönöm! -
Gymnova81
tag
válasz
Cyberpunk #4604 üzenetére
Köszönöm a választ! Egyébként nem kicsi nekem, sőőt, a mérete pont jó lenne, nem kell nekem ennél nagyobb, pont elég. Amúgy a Xiaomi MI2s 16GB és a 32GB-os között annyi a külömbség hogy az egyikben 8, a másikban 13 mp-es a kamera? Ha igen, a 13 mp-es jobb képet csinál?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4575 üzenetére
"Nem rohanok érte a boltba. Most még jó nekem a 4,3"." - Cyberpunk
Ezt még párszor a fejedhez fogom vágni, ha majd megint tepsire váltasz....
Egyébként kimondhatatlanul nem hoz lázba a Mi3-as. Az nekem már tuti nagy lenne. Én esetleg majd egy a Mi2(s)-nél kisebb és/vagy könnyebb cuccra váltanék.
-
Karavik
veterán
válasz
Cyberpunk #4513 üzenetére
Többen írták a fotók minőségével kapcsolatos észrevételeiket. Van aki elégedett és van aki kevésbé...
Ez attól is függ, kinek mi az elfogadási határ, kinek mihez szokott a szeme. Tehát személyfüggő és viszonylagos. Nyilván akinek fotós ambíciói vannak, netán DSLR gépekkel is próbálkozott már, annak az MI2/S-el készített képek vicc kategória. Viszont aki eddig csak telóról kattingatott vagy vérgagyi kompakttal, ahhoz képest jó lehet.Nem akarok megsérteni senkit de én személy szerint eddig még nem láttam MI2S-el készült jó képet, főleg az újabb MIUI ROM verzióknál (sajátjaimat is beleértve). Ha valaki fotót linkel az ne mickeyegér méretbe tegye, mert úgy a legszarabb is jónak tűnik, hanem eredeti 100% ban és kapásból kijönnek a hibák könyörtelenül. Kültéren megfelelő fényviszonyok mellett nem kihívás jó képeket lőni még a legszarabb készülékkel sem. Próbáljatok pl. sötétedés után esküvői mulatságon fényképezni táncoló embereket (beltér és mesterséges világítás mellett). Mindjárt rájön az ember, hogy kell egy normális fényképezőt venni
-
khes
tag
válasz
Cyberpunk #4503 üzenetére
De ha ahhoz sem lesz kernel, akkor úgy tárgytalan ismét
Egyébként nem az antutu miatt, hanem azért, hogy egy pár év múlva is futtassa szép grafikán a legjobb játékokat. Ha megnézed, hogy igazándiból a Tegra3 már nem viszi a mostani játékokat full grafikán 18-20 fps-nél többel akkor talán rájöhetsz miért írtam ezeket. De még mindig nem tudom, hogy van-e olyan custom kernel, ami feloldja a Cpu-t a MI2s-nél. Remélem tud valaki ténylegesen segíteni!
-
Neck
veterán
válasz
Cyberpunk #4454 üzenetére
Khm. Azért ezzel vitatkoznék...Szerintem meg ennek a telónak van az egyik legjobb kamerája...
Nem kicsit veri a kompakt gépemet fényérzékenység terén...Minden automatán, egyedül a HDR volt bekapcsolva:
Ugyanez normál módban, minden automatán:
KépA körülmények közel sem voltak ideálisak, a felhők mögül szembe sütött a nap.
A kompakt Fuji gépem tetszőleges manuális / automata / whatever beállítások esetén elvérzett, vagy szétégett az ég, és látszott a tóból valami, vagy pedig az égből látszott valami, az erdő meg fekete...
-
szente
addikt
válasz
Cyberpunk #4320 üzenetére
Nekem a Mostani Xperia P-n és az előző Mini Pro-n is gyári fólia volt, és nem volt gondom az érzékenységgel.
Bár ha jól emlékszem a Mini Pro-n egy idő után le kellett szednem, mert egy idő után buborékosodott, de nem lett karcos a kijelző.Csak félek azért már egy 80 ezeres telefonnál egy kicsit, mert ha esetleg még is megkarcolódik, akkor már b@szhatom.
-
szente
addikt
válasz
Cyberpunk #4306 üzenetére
Anno Xperia Mini Pro-n próbáltam a MIUI-t. Az appdrawer hiánya zavart, viszont a sebesség az nagyon rendben volt, konkrétan a leggyorsabb amit azon a telefonon láttam. A MIUI saját programjai sem voltak rosszak.
Egyébként valaki tudna hozzá ajánlani egy agybadugós headset-et, amin működik a felvevő gomb is? Nem kell felsőkategóriás cucc, ilyen 4.000 Ft körülire gondoltam.
Egyébként melyik fajta jó hozzá? A régi, vagy az újabb fajta bekötésű?Szerk.: Arról a fémes aljú hátlapról kérhetnék egy linket?
-
Neck
veterán
válasz
Cyberpunk #4248 üzenetére
Gondolom megtaláltad, de aki esetleg nem: Google Play APK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest