- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
leszilaci #5916 üzenetére
Nincs ebben semmi furcsa. Te a saját hirdetésedet linkelted -ergo hasznod is származik belőle- ami tilos:
A kolléga pedig egy másik fórumtárs hirdetését linkelte, arra a kérdésre válaszolva, hogy ki, honnan szerezte be. A megnyugvásotok érdekében most ezt is töröltem, de akkor ilyen alapon ezentúl(és visszamenőleg) az összes külföldi bolt/elérhetőség linkjét is kivehetném, és mindenki szerezze be, ahogy tudja..
De a témát itt és most zárjuk le!
-
-
Gabó75
senior tag
válasz
leszilaci #5471 üzenetére
A nyitott kernel segítségével várható hamarosan a kamera a 10.2 Nexus variánsra. Erre várok én is, mert az egy brutál gyors és takarékos rom. Jobban szeretem a Holo-t én is.
Akadás téma:
Igaz, hogy én Nova Prime launchert használok, de nagyon régen nincs akadás.
Az igaz, hogy egy CM 10.2-es romot használva már brutális a folyamatosság. Akár egy Iphone 5, 5s sem jobb azt állítom. -
-
peanar
senior tag
-
tib78
tag
válasz
leszilaci #5246 üzenetére
Nálam is ugyanez sajnos. Pedig ez már szinte tökéletes ROM szerintem.
(#5254) leszilaci köszi, így tényleg jó
Megszűnt a hívók panasza is, hogy nem hallanak, és akksi idő idő is elég jó. Most tartok 3nap 0óra pár percnél. Nem sokat lógok vele neten, mert amúgy is gép előtt vagyok, de napi 2-3x frissítek vele.
-
Karavik
veterán
válasz
leszilaci #5248 üzenetére
Nekem mobilneten használata mellett, letöltés google play-ből, vagy akárhonnan is sose volt gond.
Viszont, nemrég felraktam az utorrent app-ot és a .torrent fájlokat nem engedi lementeni a SD kártyára, azt árja "failed to added...torrent" így nem is tudom hozzáadni a klienshez a kívánt torrentet, ergo nem tudok letölteni semmit.
Valaki hasonló probléma? Mi lehet a megoldás erre a problémára?
-
Wajk
addikt
válasz
leszilaci #5079 üzenetére
ha MiRecovery-t szeretnél és két ROMot használni, az csak úgy fog működni, hogy ha azonos "anyától" vannak a "gyerekek"
Szóval két MIUIandroid (vagy arra épülő) ROM (deodex) nagy valószínűséggel megfér egymás mellett és mondjuk a MIUI.com-os (odex) DEV ROM is meglesz egy ugyancsak MIUI.com-os JLB ROMal.
A QDT és stock ROMok sem szeretnek senkit, talán csak egymást
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
leszilaci #4834 üzenetére
" ... halkan, gyenge dinamikával szól a 3,5mm jack csatlakozóból a zene ... "
Fülessel próbáltad vagy HiFi-re kötve?
Én csak fülessel, és csak Poweramp-al próbáltam, de azzal nagyon szépen, tisztán szól. Alapzaj (ami sajnos a Desire-men van egy kicsi) nincs. Amióta Android-ot "hajtok", a Poweramp-ot használom. Froyo-n kezdtem, és a gyári HTC-s lejátszóval próbálkoztam először. Sikítva dobtam le a füles...
Rövid keresgélés után akadtam rá az előbb említett lejátszóra. gapless playback, cue sheet kezelés, custom EQ, stb. Éreztem, hogy ez lesz az! És az is lett. Azóta nem próbáltam, hogy mit tudnak a "gyári" cuccok"... smooth-ságtól kicsit többet vártam. bár így is élhető, vállalható ..."
Ott valami bibi lesz. Nekem development ROM-al sehol nem akad. -
vagyula
senior tag
válasz
leszilaci #4752 üzenetére
A gyári JLB21 és az általam készített stabil rom nem fér meg egymással,mivel az egyik odexed, a másik deodexed verzió.Tehát mindenképp javasolt a TrueDualBoot bekapcsolása...
@hriska
Nálam ez a beállítás van + frissítés (helszín és időjárás) feloldáskor a fancynél.Bármikor feloldom a kijelzőt, mindig "utánafrissül" az a kerület,ahol éppen tartózkodom.
Ami fontos:
Helyszín beállításnál időjárás szolgáltató accuweather
Geocoder:Geonames
Földrajzi hely van csak kipipálva... -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
leszilaci #4745 üzenetére
"... kb 8-14 egységnyi valamit számolt-változtatott ... "
A "true dual boot" (TDB) be van kapcsolva? Ez a visszaszámolós valami, szerintem az lesz, amikor a felhasználói alkalmazásokat pakolja át (vagy optimalizálja? - majd a tapasztaltabbak kijavítanak).
"... MiRecovery-újraindítással átléptem egyik rendszerről a másikra ..."
Pontosítanék. Nagy valószínűséggel nincs bekapcsolva a TDB. Én magam még nem használtam, de az itt olvasottak alapján ezt csak CWM-el lehet. Az előbbi gondolatmenetet folytatva, akkor mikor neked 14-ről számolt vissza, akkor az alkalmazásokat link-elte (?) át a közös data-ból az egyik system-ből a másikhoz.
Valaki azért majd légyszi lektorálja amit írtam, nehogy - már az elején - félrevezessem a kollégát.
"... Gmail-push:
biztos én vagyok a béna, de nem megy.
...
levelezés sincsen, az összes lehetőség bepipálva ..."Honnan tetted fel a Gmail-t? Szedd le a legfrissebb "Play"-t (4.3.11) mondjuk innen, majd után a Play-ből a Gmail-t. Mennie kell(ene).
-
vagyula
senior tag
válasz
leszilaci #4727 üzenetére
Úgy értelmezem a stabil JLB romot használod.
Mivel alapból nem a google-re van kihegyezve a MIUI,ezért nem találhat a google maps jelet,mert a gps configban az kínai beállítások vannak.Ezért készül egy miuiandroidos verzió,amit már átkonfigurálnak a srácok, kitörlik a baidunetworklocation-t és a google-ét használja.
Szóval ez nem is nagyon fog működni sajnos, ugyanúgy mit a find my phone sem.A programokat azért nem tudod tötölni,mert rendszeralkalmazások és nincs root jogosultságod.
Facebook alkalmazásnál nézd meg az értesítés menüpontot,mert én mindig megkapom az üzenet és értesítés kijelzést is.
Gmailnél cs a fiókok és szinkronizálásnál kell a gmail szinkronizálást bekapcsolni és egyből "push" lesz, azaz ha kapsz emailt,az rögtön megérkezik a telódra is.
(Csináltam egy stabil JLB-t,ha megismerkedtél a telóval, esetleg kipróbálhatod majd azt,ott tuti működik a gps és ki vannak szedve a kínai sallangok is)
.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
leszilaci #4642 üzenetére
Üdv itt először is.
Ilyen "csirkelábakkal" nem találkoztam még.
Kínai csak a gyári programokban van, azokat lehet kukázni is. A szótárprobléma egy másik billentyűzet appal megoldható, amihez le töltesz magyar szótárat.
Természetesen tudsz exchange szinkronizálni ez nem probléma, millió levelező program tud, a gyárilag ráhegesztett is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest