Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leszilaci
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4643 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Letöltöttem google playt, ennek a leírásnak az alapján
Feltettem magyar billentyűzetet. (Kii keyboard)
Időkép, facebook, viber, skype, googlemaps, endomondo sportracker, mx player.Néhány gyári programot nem lehet letörölni (pl game center, mi credit center), amik sok vizet nem zavarnak, berakosgattam ezeket egy külön mappába.
Néhány kérdésem lenne a fenti programokkal kapcsolatban:
-google maps nem talál meg, 2 hely között ugrál kb 150m-es távolságra tőlem (wifi, gps bekapcsolva). Igaz, egy épületben ülök.-endomondo nem talál meg.
-facebook alkalmazás hiába fut a háttérben, nem küld notification-t üzenet érkezésekor(bár ezt még kipróbálom újból)
-gyári levelezőkliensbe beállítottam a 2 fiókomat: exchange, és gmail, de nem jegyzi meg a nézetet, hogy mind a két fiók leveleit egyben lássam (exchange-t mutatja alapértelmezetten).
-Gmail fiók beállításánál csak ütemezett szinkronizálást lehet beállítani, pl.: 15min. Push-t nem engedi. Ezen lehet faragni? (exchange fióknál lehet push-t választani)
Ha nem jó helyere raktam a hozzászólást, másik topikba kérdezősködjek, kérlek szóljatok.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest