Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- One mobilszolgáltatások
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leszilaci
csendes tag
válasz
Cyberpunk #4643 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod.
Letöltöttem google playt, ennek a leírásnak az alapján
Feltettem magyar billentyűzetet. (Kii keyboard)
Időkép, facebook, viber, skype, googlemaps, endomondo sportracker, mx player.Néhány gyári programot nem lehet letörölni (pl game center, mi credit center), amik sok vizet nem zavarnak, berakosgattam ezeket egy külön mappába.
Néhány kérdésem lenne a fenti programokkal kapcsolatban:
-google maps nem talál meg, 2 hely között ugrál kb 150m-es távolságra tőlem (wifi, gps bekapcsolva). Igaz, egy épületben ülök.-endomondo nem talál meg.
-facebook alkalmazás hiába fut a háttérben, nem küld notification-t üzenet érkezésekor(bár ezt még kipróbálom újból)
-gyári levelezőkliensbe beállítottam a 2 fiókomat: exchange, és gmail, de nem jegyzi meg a nézetet, hogy mind a két fiók leveleit egyben lássam (exchange-t mutatja alapértelmezetten).
-Gmail fiók beállításánál csak ütemezett szinkronizálást lehet beállítani, pl.: 15min. Push-t nem engedi. Ezen lehet faragni? (exchange fióknál lehet push-t választani)
Ha nem jó helyere raktam a hozzászólást, másik topikba kérdezősködjek, kérlek szóljatok.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest